LOGÓZOTT ÍRÓSZER & IRODASZER REKLÁMAJÁNDÉK

A reklámajándékok közül az igazi klasszikusok sorát erősítik az írószerek, irodaszerek. Valószínűleg mindenkinek lapul egy-két ilyen toll, notesz vagy jegyzetfüzet otthon. Ügyfeleknek és üzleti partnereknek a legkézenfekvőbb ajándék. Fontos azonban arra is figyelni, hogy a tollak közül is többfélét választhatunk, elérhető átlagos, műanyag változat, de az igazi prémiumkategóriából is válogathatunk.

Nézd végig írószer, irodaszer kínálatunkat, és válaszd ki a számodra megfelelőt most! Ismerd meg a teljes felhozatalt!

A klasszikus reklámajándéktól a különleges darabokig

A promóciós termékeknek több évtizedes hagyományuk van. Tökéletes kiegészítést jelentenek egy nagyobb promóciós kampányhoz, de akár önmagukban is megállják a helyüket. A webáruház kínálatában több mint 9.000 logózható termék érhető el, amelyek csak arra várnak, hogy az egyedi emblémát elhelyezzük rajtuk.

Több kategóriából is lehet válogatni: a klasszikus tollak, ceruzák mellett technológiai kiegészítők, táskák, szerszámok, autós kiegészítők és természetesen csomagolás is megtalálható.

Bármelyiket választhatjuk a cég tevékenységétől függetlenül. Érdemes az adott szezonhoz, évszakhoz és kampányhoz igazítani a reklámajándékok alapját. Nyáron ideális választás lehet egy strandtörölköző, télen pedig egy hókaparó. Természetesen vannak olyan termékek, amelyek bárhol, bármikor megállják a helyüket. Ilyenek az írószerek, irodaszerek is, amelyeket bárkinek adhatunk. Az ügyfelek, munkatársak és üzleti partnerek is egyaránt örülni fognak neki.

A tollak, ceruzák és noteszek igazi fogyóeszköznek számítanak minden otthonban, az irodákban pedig hatványozottan igaz ez. Mindig jól jön belőle néhány tartalék. Új munkatársaknak összeállíthatunk belőlük egy kezdőcsomagot is, az ügyfelek pedig minden egyes vásárláshoz kaphatnak egy tollat vagy más apróságot.

A minőség miatt sem kell aggódni, amiről a hatékony emblémázási technológiák gondoskodnak. A szitanyomás, a hímzés, a vakdombor, a műgyantabevonat a kerámia és a digitális transzfernyomás, a tamponnyomás és a lézergravírozás segít abban, hogy még hosszú idő és többszöri használat után is tökéletesen látszódjon az egyedi embléma.

Több száz írószer, irodaszer érhető el

Valószínűleg azzal nem okozunk nagy meglepetést, ha azt mondjuk, hogy a legnépszerűbb promóciós terméknek ebből a kategóriából a golyóstoll számít. Többféle kialakítás közül lehet válogatni. Elérhető elegáns műanyag golyóstoll, Tumpy érintőképernyős golyóstoll, Harry golyóstoll, Leopard golyóstoll, de még környezetbarát modell is létezik.

A ceruzák is hasonlóan széles kínálatban képviseltetik magukat: Carpenter ceruza, ceruza radírral, de még asztalos ceruza vonalzóval is elérhető, csak, hogy néhány példát említsünk.

Az irodákból nem maradhatnak ki a jegyzetfüzetek sem, ahogy jól jön egy doboz szemüvegtörlő vagy egy stresszlabda is. Ha a prémiumkategóriából szeretnénk válogatni, akkor egy Bailey Light tollszett lehet a tökéletes ajándék. Egy Weston irattartó mappával is meglephetjük az üzleti partnereket. A Classic Click golyóstoll is népszerű, ami fém testtel és klipsszel rendelkezik, továbbá ajándékdobozban kapjuk meg.

Nagy mennyiségben érdemes beszerezni

Függetlenül attól, hogy a tollat, ceruzát vagy jegyzetfüzetet választunk, ajánlott minél többet rendelni belőle. Mindig jól jön a tartalék, amivel az új vásárlókat, új munkatársakat lephetjük meg. Fedezd fel írószer, irodaszer kínálatunkat most!