LOGÓZOTT AUDIÓ & HANG REKLÁMAJÁNDÉK

Kikapcsolódás, relaxáció, zenehallgatás és szórakozás - mindenhez megtalálhatjuk a tökéletes tárgyat az audió, hang termékkategóriában. Kevesen tudják, de ma már ezek is elláthatóak egyedi céges arculattal, hogy igazán különleges ajándékokat tudjunk adni meglévő és potenciális ügyfeleinknek, munkatársainknak és üzleti partnereinknek. 

Ezek a termékek sok esetben elférnek a zsebünkben, bárhova magunkkal vihetjük, és garanciát jelentenek a kikapcsolódásra vagy éppen a szórakozásra. Fedezd fel még ma a kínálatunkat, és válaszd ki a tökéletes eszközt számodra! Tedd különlegessé az ajándékozást ügyfeleid, munkatársaid számára!

Nálunk minden promóciós termék megtalálható

Webshopunkban több mint 9.000 termék közül lehet válogatni, amelyek kivétel nélkül egy célt szolgálnak: promóciós ajándékként nyújtsuk át jelenlegi és potenciális ügyfeleinknek, díjazzuk, elismerjük munkatársainkat, és jó benyomást keltsünk üzleti partnereinknél. A hatalmas kínálatnak köszönhetően konkrétan bármilyen cég megtalálhatja a tevékenységéhez, brandjéhez és alapelveihez illeszkedő eszközöket és kiegészítőket.

Gyakori kérdés, hogy mégis hol lehet ilyen ajándékokat osztogatni az ügyfeleknek? Konkrétan amikor csak lehetőségünk adódik rá, használni kell őket. Ez lehet akár egy boltba, irodába kihelyezett üdvözlő ajándék, de céges családi napokon, kitelepüléseken, üzleti rendezvényeken és konferenciákon is osztogathatunk ilyen termékeket. Sőt, tökéletes alkalom lehet arra, hogy a féléves, éves kiértékelőkön díjazzuk a legjobban teljesítő kollégákat.

A jól bevált bögréktől és tollaktól kezdve a strandlabdákon és matracokon át egészen a technológia és kiegészítők kínálatáig bármivel találkozhatunk, és ezek mindegyike kivétel nélkül ellátható egyedi arculattal. Ez a megjelenés lehet csak egy logó, a cég elérhetőségei, de akár szezonális kampányokat is elhelyezhetünk rajtuk. 

A magas minőségről gondoskodnak a jól bevált emblémázási technikák: lézergravírozás, tamponnyomás, szitanyomás, digitális és kerámia transzfernyomás, műgyantabevonat, vakdombor és hímzés.

Audió, hang: garancia a jó hangulatra

Az audió, hang kategóriában minden megtalálható, ami a kellemes zenehallgatáshoz és ideális hangulathoz szükséges. Műanyag Bluetooth hangszóró a hordozható szórakozásért, amit bárhol és bármikor használhatunk a szabadban és beltéri körülmények között egyaránt. Ha kicsit privátabb élményt szeretnénk, arra tökéletes megoldást jelent például a retró Bluetooth fejhallgató, amivel szintén kötöttségek (és kábel) nélkül hallgathatjuk a kedvenc számainkat.

Természetesen vezetékes fejhallgató, fülhallgató szilikon tokban és szilikon fejhallgató is ugyanúgy elérhető a kínálatunkban. Ha közvetlenül a telefonunkról szeretnénk zenét lejátszani, akkor ideális lehet egy hozzácsatlakoztatható hangszórót beszerezni. Igazi különlegességek is megtalálhatóak, mint a világító hangszóró vagy a zuhanyzáshoz való hangszóró.

Egyedi ajándék különleges partnereknek

Miért érdemes audió, hang kategóriában válogatni? Mert ezzel garantáltan emlékezetes élményt fogunk okozni a megajándékozottaknak. Egy retró Bluetooth hangszóró, rajta a cég logójával, elérhetőségeivel: így mindig ott lehetünk minden egyes zenehallgatásnál, sőt még a bulikba is “ellátogathatunk”. A promóciós termékeknek végülis ez a fő célja, hogy minél többször szem előtt legyenek és használják őket az ügyfelek. Válaszd ki még ma a számodra tökéletes eszközt!