LOGÓZOTT TÖRÖLKÖZŐ REKLÁMAJÁNDÉK

Vannak olyan eszközök, amelyekből egyszerűen sosem lehet elegendő otthon. Tipikusan ezek közé tartozik a törölköző is, amiből mindig jól jön egy új szín, új méret vagy más anyagú darab. Mindenki használja, és gyakran kerül az ember kezébe. Kell ennél több, ha promóciós terméket keresünk? Természetesen nem, így már nincs más hátra, mint a megfelelő alap kiválasztása, az embléma elhelyezése és a rendelés leadása.

Ismerd meg törölköző kínálatunkat, és rendeld meg a saját emblémával ellátott változatot! Nézd végig az elérhető termékek listáját!

Egy eszköz, amit számtalan helyzetben használhatunk

A törölközőnek több előnye is van. Ugyan a funkciója nem éppen változatos, de jó pár esetben használjuk őket. A legalapvetőbb ezek közül a test szárítása, a kézmosás után a kezünk megtörlése, de hajszárításhoz és arcmosáshoz is alkalmazzuk őket. Ezenkívül még a konyhába is kell legalább egy, az eszközök és a kéz szárításához. Sportolás során is fontos kiegészítőnek számít, mivel az izzadságot is felszívhatjuk a segítségével. Végül pedig a strandon, tengerparton még értékeink letakarásához is használjuk. 

Ezzel a felsorolással valószínűleg nem sok újdonságot árultunk el, viszont minden egyes felhasználási mód azt jelenti, hogy a rajta található minta, embléma szem elé kerül. Promóciós szempontból ez nagyon előnyös, mivel az az igazán jó reklámajándék, amit minél többször használnak. 

Többféle hasznos ajándék közül lehet válogatni, elég csak megnézni a tengerpart, beach kategóriát, ahol további, a mindennapokban használt tárgyat alkalmazhatunk marketingeszközként. Ezek közvetett és közvetlen hatással is lehetnek a cég teljesítményére, bevételére és megítélésére. 

Érdemes olyan terméket választani, amire mindenkinek szüksége van, gyakran előkerül és elég nagy felületet biztosít ahhoz, hogy a vállalkozás arculatát, elérhetőségeit vagy akár a komplett szlogent meg tudjuk jeleníteni. Ezért is olyan hatékony a törölköző, mivel azt mindenki használja, több méretben is elérhető, és igazán látványos emblémákat lehet rajta elhelyezni.

Használhatjuk időszakos kampányokhoz, például a tavasz, a nyár vagy úgy általánosságban a jó idő beköszöntése alkalmából, de egy új termék vagy szolgáltatás bevezetéséhez is tökéletes kiegészítő.

Többféle törölköző közül lehet válogatni

Természetesen az egyik legegyértelműbb választás a strandtörölköző, ami többféle alapszínben elérhető: kék, piros, fehér, narancssárga, ciklámen és banánzöld. Ez 100% pamutból készül és 140x70 cm nagyságú, ami elég nagy felület ahhoz, hogy egy mutatós emblémát vagy grafikát elhelyezzünk rajta. 

Választhatunk olyat is, ami például alapból rendelkezik valamilyen mintázattal. Különleges változatokból sincs hiány, amelyek játékkal vagy párnával együtt érkeznek. Komplett szett is elérhető, amiben mikroszálas törölköző és hozzá illő papucs található, valamint PVC, szintetikus táskában kapjuk meg a termékeket.

A minőség a legfontosabb, itt kiemelnénk például a Tarkyl golf törölközőt, ami fém akasztóval is rendelkezik. Ezenkívül elérhető még Hamam és Sauna változat is, hogy minden igényre megtaláljuk a megoldást.

Tökéletes ajándék mindenkinek

A törölköző egy olyan eszköz, aminél nem kell feltétlenül odafigyelni arra, hogy kinek ajándékozzuk. Egyaránt fognak neki örülni a kicsik, a nagyok, a hölgyek, az urak, a munkatársak, az ügyfelek és az üzleti partnerek is. Pláne, ha például ezt egy különleges eseményen adjuk át, a nyári időszak előtt vagy közben, esetleg egy forró napon, amikor mindig jól jön egy törölköző. Böngészd át széles kínálatunkat most!