LOGÓZOTT JÓLLÁTHATÓSÁGI TERMÉKEK REKLÁMAJÁNDÉK

Jólláthatósági termékek

Vannak olyan eszközök és kiegészítők, amelyek egyszerűen egy autós vagy kerékpáros repertoárjából sem maradhatnak ki. Ilyenek a jólláthatósági termékek, amelyek számtalan helyzetben nyújtanak hatalmas segítséget. Mindig, minden esetben kifejezetten fontos az, hogy jól láthatóak legyünk az úton, ezért minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy egy-egy ilyen kiegészítő használatával növeljük az esélyét annak, hogy időben észrevesznek minket.

Ismerd meg a jólláthatósági termékek hatalmas kínálatát! Válaszd ki még ma az ideális kiegészítőt!

Több ezer termék, ami csak arra vár, hogy egyedi embléma kerüljön rá

Webáruházunkban több mint 9.000 eszköz és kiegészítő érhető el, amelyek kiváló alapanyagot nyújtanak ahhoz, hogy promóciós ajándék készüljön belőlük. Több irányba is elindulhatunk, a széles termékpalettának köszönhetően minden cég megtalálhatja a tevékenységéhez vagy az adott eseményhez illeszkedő termékeket. 

Ideje túllépni a klasszikus notesz-toll-bögre hármasán, és olyan eszközöket keresni, amelyek valóban hasznosak lehetnek a mindennapokban. Ilyenek például a szerszámok, lámpák és autós kiegészítők.

Fontos, hogy a vásárlás során nemcsak a mennyiség az elsődleges, hanem a minőség is. Nem érdemes olyan terméket választani, ami hamar elhasználódik, vagy maximum egyszer lehet használni, aztán mehet a kukába. A promóciós ajándékok is ugyanúgy a vállalatot képviselik, mint a “rendes” termékek és szolgáltatások. Ha nem jól választunk, az egész kampánnyal az ellenkező hatást fogjuk elérni. 

A promóció során azt is pontosan meg kell határozni, hogy kinek szánjuk az ajándékokat. A célközönség nagymértékben dönt arról, hogy mégis mi kerülhet az ajándékcsomagba és mi nem. Vannak olyan eszközök, amire mindenkinek szüksége van, mint például a jólláthatósági termékek. A minőségről gondoskodik az emblémázási technikák széles skálája. Digitális és kerámia transzfernyomástól kezdve a lézergravírozáson át a hímzésig bármit lehet választani.

Mik azok a jólláthatósági termékek?

Talán nem mindenki van tisztában azzal, hogy ebben a kategóriában milyen eszközök és kiegészítők találhatóak. Kezdjük az egyik legalapvetőbb termékkel, ami nem más, mint a láthatósági mellény, amiből már gyermekméret is elérhető. 

Az autós biztonsági készlet is idetartozik. Ha az éjszaka folyamán valami baj történik vagy valamilyen más okból meg kell állnunk az út szélén, mindenképpen vegyünk fel egy ilyen mellényt, hogy mindig jól láthatóak legyünk a többi autós számára!

Jólláthatósági termékekre nem csupán az autózás során van szükség. Ilyen lehet a kerékpározás is, de egy egyszerű éjszakai túrán sem árt, ha van rajtunk olyan fényvisszaverő kulcstartó vagy LED láthatósági mágnes, amivel könnyebben észrevesznek minket a társak. Az egyik közkedvelt terméknek számít a fényvisszaverő karpánt vagy karkötő, amit kicsik és nagyok egyaránt viselhetnek.

Ha sportolni indulunk éjszaka, akkor jobb, ha a felszerelést is egy láthatósági hátizsákba pakoljuk, hogy minél több és nagyobb olyan felület legyen rajtunk, amivel hamarabb észrevehetnek minket.

Hasznos promóciós ajándék - ez a legjobb ajándék

Ha promóciós kampányt akarunk indítani, akkor érdemes olyan termékeket összeválogatni, amelyeket többször fognak használni a potenciális ügyfelek. Ilyen például egy Flash jólláthatósági lámpa vagy egy Flaser fényvisszaverő övtáska. Böngészd végig jólláthatósági termékeinket még ma, és töltsd fel a kosarat!