LOGÓZOTT PULÓVER & NADRÁG REKLÁMAJÁNDÉK

Vannak olyan kiegészítők, amelyek mindig jól jönnek a hétköznapokban. Ilyen például a pulóver, a nadrág is, azokból is a sportosabb változatok. Egy ilyen ruházati cikk nemcsak a mindennapokban nyújt segítséget, de promóciós ajándékként is tökéletesen megállja a helyét. Nagy felületet nyújt, amin megfelelően meg lehet jeleníteni egy emblémát, ami lehet egy logó, egy szlogen vagy egy komplett arculat is.

Fedezd fel pulóver, nadrág kínálatunkat, és állítsd össze a tökéletes céges ajándékcsomagot! Válaszd ki ma a megfelelő termékeket!

Több ezer promóciós termék egy helyen

Webáruházunkban minden cég megtalálhatja a tevékenységéhez, arculatához és céljaihoz megfelelő promóciós ajándékot. Több tucat kategóriában lehet válogatni, ahol több mint 9.000 termék szerepel. A klasszikus bögre-notesz-toll hármasán kívül minőségi ruházat, textil és autós kiegészítők is elérhetőek, de mindez csak néhány példa a hatalmas kínálatból. Fontos a széles paletta, mivel többféle tevékenységgel lehet találkozni a piacon.

Természetesen nemcsak a mennyiségre fektetünk nagy hangsúlyt, mivel tudjuk nagyon jól, hogy a promóciós ajándékok ugyanúgy az adott céget képviselik, mint a többi terméke és szolgáltatása. Ezért sem mindegy, hogy mit adunk át a meglévő vagy a potenciális ügyfeleknek, esetleg a munkatársaknak és üzleti partnereknek. 

Érdemes olyan ajándékot választani, ami tartós, nem egyszer használatos és a mindennapokban is hasznos kiegészítő lehet. Erre tökéletes példa a pulóver és a nadrág, amire mindenkinek szüksége van nemtől és kortól függetlenül.

A minőségről gondoskodik az is, hogy többféle emblémázási technikával dolgozunk. Szitanyomás, tamponnyomás, kerámia és digitális transzfernyomás, lézergravírozás, vakdombor, hímzés és műgyantabevonat. Ezek mind elérhetőek, hogy a tökéletes ajándék megfelelően készüljön el.

Pulóver, nadrág: miért olyan jó választás?

Kínálatunkban többféle pulóver is elérhető, amelyek tökéletes kiegészítők lehetnek a mozgáshoz, a sétához, sportoláshoz, de akár otthon is nyugodtan viselhetjük őket. Van férfi polár, női polár és uniszex pulóver, valamint a legkisebbeknek gyerek pulóver is. 

A nadrágok sorát az uniszex sportnadrág és a gyerek sportnadrág bővíti. Ha igazán prémiumminőségű terméket keresünk, akkor a SOL’S NORTH női vagy férfi cipzáras polár pulóver lehet az ideális választás.

Ha fontos a kapucni, akkor a Heavy Blend Hood pulóver vagy a HB Zip Hooded pulóver kell, hogy a kosárba kerüljön. Többféle színben érhető el a Harnix kapucnis pulóver, de ugyanez igaz a Sendex pulóverre is. Érdemes a minőséget választani, ha ruházati cikkről van szó, pláne a pulóverek esetében, mivel ott nagy terhelésnek vannak kitéve a folyamatos mozgás során.

Miért éppen a pulóver és a nadrág lehet a legjobb választás, ha promóciós termékről van szó? Mert nagy felületet nyújtanak, amin a logókat is nagyobb méretben lehet elhelyezni. De akár egy egész szlogen is kerülhet a ruhára, sőt még arra is van lehetőség, hogy speciálisan egy adott eseményre készítsünk egyedi sportos ruházatot.

Promóciós ajándék minden alkalomra

Ha promóciós termékről van szó, általában a legtöbb kérdés azzal kapcsolatban merül fel, hogy mégis mikor és hogyan lehet ezeket átadni az ügyfeleknek, célközönségnek. Lehetőségből nincs hiány: lehet az egy céges családi nap, jótékonysági esemény, féléves vagy éves értékelő, de akár egy egyszerű üzleti megbeszélés is tökéletes alkalmat nyújt. Nézd végig pulóver, nadrág kínálatunkat még ma!