LOGÓZOTT AUTÓ & BICIKLI TARTOZÉKOK REKLÁMAJÁNDÉK

Autó és bicikli tartozékok

Egy autóhoz és biciklihez számtalan apró kiegészítőre van szükség: ilyen például a jégkaparó, az üléshuzat, az ablakárnyékoló, de a kerékpárszerelő szett is ide tartozik. Mi lenne, ha mindezt a saját arculatunkhoz tudnánk igazítani, és ajándékba kínálhatnánk az autó- és biciklitartozékokat az ügyfeleinknek? 

Egy ilyen eszközt garantáltan többször is használni fognak, és hű társuk lesz minden utazásnál függetlenül attól, hogy biciklivel vagy autóval indulnak útnak. Fedezd fel te is a kiegészítőket, és válaszd ki még ma az ideális ajándékot!

Reklámajándékok óriási kínálatával várunk!

Webshopunkban minőségi promóciós ajándékokat kínálunk táska és utazás kategóriában is, több mint 9.000 termék közül lehet válogatni, amelyek tökéletes ajándékok lehetnek céges rendezvények, különleges alkalmak, kitelepülések, családi napok során. Kezdve az apró irodai eszközöktől az esernyőkön át egészen az autó- és biciklitartozékokig, minden megtalálható a kínálatunkban!

Gondolunk itt a klasszikus bögrékre, amik szinte elengedhetetlenek, ha egyedi arculatról és ajándékokról van szó, de emellett tollak, tornazsákok és labdák is megtalálhatóak. Az elsődleges célunk az, hogy minden olyan eszköz kapható legyen webshopunkban, ami csak felmerülhet ajándékként egy cég életében.

Nemcsak a mennyiségben járunk élen, hanem a minőségben is. Minden egyes ajándéktárgyunk megfelel a minőségi elvárásoknak, így nem kell amiatt aggódni, hogy az ügyfelek valami ócska, eldobható terméket kapnak. 

Ehhez az is kell, hogy több technológiát is alkalmazzunk, amikor az egyedi arculat elkészítéséről van szó. Tamponnyomás, szitanyomás, lézergravírozás, digitális és kerámia transzfernyomás, vakdombor- és műgyantabevonat, de még a klasszikus hímzés is elérhető nálunk.

Milyen autó- és biciklitartozékok érhetőek el?

Kevés cég gondolt még arra, hogy a biciklikhez és autókhoz használt eszközökből készítsen egyedi arculattal rendelkező példányokat, majd ezt ajándékba adja ügyfeleinek. Éppen itt az ideje elsőnek lenni, és kitűnni a versenytársak közül! Egy ilyen ajándéknak hatalmas marketing értéke van, mivel garantáltan többször fogja használni az ügyfél, így sokszor fog találkozni a logónkkal és az arculattal, valamint több kellemes élmény is fog a céghez kapcsolódni.

Ott vannak például a jégkaparók, amelyek elengedhetetlenek a téli időszakban, de ide lehet sorolni a kerékpár üléshuzatokat is. Utóbbi esetében konkrétan minden egyes biciklizés során “találkozni fog velünk”. Egy egyedi kerékpárszerelő szettel pedig azonnal a problémamegoldással fogja társítani cégünket. Ezenfelül még autós napellenzők, árnyékolók, kerékpárcsengők, sőt még kerékpáros táska is elérhető.

Elektronikai eszközökből sincs hiány: az USB autós töltő, a töltőszett és a biztonsági fény vagy a kerek villogó LED lámpa is elérhető. Ha ezek közül bármelyiket választjuk ajándékként és látjuk el egyedi megjelenéssel vagy cégünk logójával, garantáltan sikert fogunk aratni az ügyfelek körében. 

Miért nálunk érdemes autó- és biciklitartozékokat vásárolni?

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a promóciós ajándéktárgyak területén, ami széles választékunknak is köszönhető. Természetesen nemcsak a mennyiség a fontos, ha ajándékról van szó, hanem a minőség is. Mivel a potenciális ügyfeleknél fognak kikötni ezek a termékek, így nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csak minőségi termékekkel dolgozzunk.

Folyamatosan törekszünk az ideális ár-érték arányra, valamint igyekszünk szezonális és mennyiségi kedvezményekkel is kedveskedni, ezért is ajánlott feliratkozni hírlevelünkre, hogy soha ne maradjunk le semmilyen újdonságról. Nézz szét a weboldalunkon, és rendelj még ma!