LOGÓZOTT SAPKA & SÁL & KALAP REKLÁMAJÁNDÉK

Vannak olyan ruházati kiegészítők, amelyek egyszerűen minden évszakban és körülmények között megállják a helyüket. Ilyen például a sapka, sál, kalap. Nem hiába számítanak kiváló promóciós terméknek, hisz elég nagy és feltűnő felületet biztosítanak ahhoz, hogy egy logót, egy szlogent, egy márkanevet vagy bármi mást meg tudjunk jeleníteni. Évtizedek óta használnak sapkákat a marketingkampányok során.

Ismerd meg sapka, sál, kalap kínálatunkat, és válaszd ki a tökéletes promóciós ajándékot! Böngészd végig termékeinket még ma!

Promóciós termékek mindenhol

Webáruházunkban több mint 9.000 eszköz és kiegészítő közül lehet válogatni, amelyeket kivétel nélkül el lehet látni egyedi emblémával. Ez lehet egy logó, egy szlogen vagy a cég saját arculata, de akár még időszakos, szezonális kampányokhoz is lehet használni ezt a marketingeszközt. 

A promóciós termékek több évtizedes múltra tekintenek vissza, amelyek már rég túlléptek a bögre-notesz-toll hármasán. Ezenkívül is vannak népszerű megoldások, mint amilyenek a minőségi ruházati, textil termékek is.

Természetesen nemcsak a mennyiségre kell odafigyelni a promóciós ajándékok kiválasztása során, hanem a minőségre is. Az az ideális eszköz, amit többször is lehet használni, valamint tartósnak mondható, nem használódik el könnyedén. Ha rossz a minősége az ajándéknak, azzal az egész kampány az ellenkező hatást is elérheti, ezért nagy hangsúlyt kell fektetni a kiválasztásra, és megtalálni az ideális “alapanyagot”.

Promóciós terméket számtalan eseményen lehet osztani: céges családi napok, év végi összejövetelek, teljesítmény kiértékelők, szakmai rendezvények, de a karácsony, egy üzleti tárgyalás vagy egy egyszerű vásárlás is tökéletes alkalom lehet. 

Többféle emblémázási technológiával gondoskodunk a megfelelő minőségről. Ilyen például a tamponnyomás, a lézergravírozás, a szitanyomás, a digitális és a kerámia transzfernyomás, a műgyantabevonat, a vakdombor és a hímzés.

Sapka, sál, kalap: a leghatékonyabb promóciós termékek világa

Ott van például a baseball sapka: valószínűleg már mindenki találkozott olyan változattal, amin egy cég logója, megjelenése található. Miért olyan jó választás ez vagy egy kamionos sapka? Mert hosszú éveken keresztül lehet őket hordani, mindenki látja őket, valamint azt is, hogy milyen dizájn található rajta. 

Elég az illetőnek viselnie a mindennapokban, akivel beszélget, az garantáltan felfigyel a sapkán látható logóra, továbbá még passzív módon is eljuthatunk a potenciális vásárlókhoz.

Ha van egy megjelenő dizájnunk és a megfelelő sapkát, sálat vagy kalapot választjuk, akkor szinte garantált a sikerünk. Kínálatunkban található 6 paneles baseball sapka, poliészter baseball sapka, de emellett van még poliészter napellenző, pamut sapka és szalmakalap is, ha valami könnyedebbet keresünk. 

A különlegességek sorát bővíti például a Ponkar nyakmelegítő és sapka, vagy a Jive sapka, de a Tolvex kalap is jó választás lehet. Számtalan lehetőség közül lehet válogatni, minden különleges eseményre és évszakra megtalálhatjuk az ideális alapanyagot.

Ne hagyjuk ki ezt a lehetőséget!

Sapkát, sálat és kalapot mindenki szeret hordani, vagy a három közül legalább egyet. Tökéletes lehetőség arra, hogy a cég megjelenését minél több emberhez el tudjuk juttatni. Meglévő és potenciális ügyfelek, munkatársak és üzleti partnerek egyaránt lehetnek a célközönség. Nézd végig sapka, sál és kalap kínálatunkat most!