LOGÓZOTT FELFÚJHATÓ TÁRGYAK REKLÁMAJÁNDÉK

Ha nyár és strand, akkor a felfújható tárgyak egyszerűen nélkülözhetetlenek. Idetartoznak a strandlabdák, matracok is, amelyek garantálják a szórakozást vagy éppen a kellemes pihenést a napsütésben, hőségben. Sokan bele sem gondolnak, de ma már ezeket is egyedi megjelenéssel lehet ellátni, ami miatt tökéletes promóciós termékek lesznek. 

Ez is a célja a marketingnek: maradandó élményt nyújtani minden felhasználónak, hogy legközelebb garantáltan minket válasszanak. Ismerd meg kínálatunkat, és válassz kedvedre az elérhető termékek közül! Tedd felejthetetlenné a nyarat a munkatársak és ügyfelek számára!

A promóciós termék az egyik leghatékonyabb marketingeszköz

Az egyik leggyakoribb kérdés a promóciós ajándékokkal kapcsolatban, hogy mégis hol lehet őket átadni az ügyfeleknek, partnereknek és munkatársaknak. Lényegében bárhol, ahol lehetőségünk van a találkozásra: céges rendezvények, jótékony események, féléves, éves értékelők, családi napok, szezonális promóciók vagy egyszerűen a boltban és a telephelyen.

A legnépszerűbb termékek közé tartoznak a tengerpartra való, nyaralást támogató eszközök, valamint az írószerek is. Webshopunkban több mint 9.000 termék közül lehet válogatni, ami már önmagában is azt jelenti, hogy nálunk az összes cég megtalálhatja a tevékenységéhez megfelelően illeszkedő ajándékokat. 

Természetesen nemcsak a mennyiségre gondoltunk, hanem a minőségre is, mivel a promóciós termékekről köztudott, hogy az adott vállalatot képviselik minden helyzetben. Ezért is dolgozunk többféle emblémázási technológiával, mint amilyen a lézergravírozás, a szitanyomás, a tamponnyomás, a digitális és kerámia transzfernyomás, a műgyantabevonat, a vakdombor és a hímzés.

A legjobb, ha olyan ajándékokat válogatunk össze, amelyeket többször is lehet használni. Ennek az az előnye, hogy a megajándékozott nem csupán egyszer fog “találkozni” az arculatunkkal, logónkkal vagy elérhetőségeinkkel. Minél több ilyen alkalom van, annál nagyobb az esély rá, hogy minket fog választani.

A felfújható tárgyak minden nyaralásnál jelen vannak

Függetlenül attól, hogy egy hétvégi strandolásról vagy egy hosszabb nyaralásról van szó, a felfújható eszközök, játékszerek mindegyik esetben elő fognak kerülni. Idetartoznak például a strandlabdák, a strandpárnák, a színes matracok, de az olyan különlegességek is, mint a felfújható flamingók és unikornisok. 

Mindez csak a jéghegy csúcsa, hisz nem szabad megfeledkezni a tapsrudakról, pohártartókról és bizony még felfújható strandszőnyeg is elérhető a kínálatunkban!

Miért számítanak ezek tökéletes promóciós ajándékoknak? Mert rengeteg élmény, emlék fog hozzájuk fűződni. Elég csak egy jól elhelyezett logó az egyik strandlabdán, és máris minden focizás, röplabdázás során ott lesz a cégünk megjelenése a kíváncsi szemek előtt.

Ugyanez igaz a matracokra is. A nyaralás nem szól másról, mint a pihenésről és a gondtalan szórakozásról. Csupa pozitív élmény, aminek a cégünk is a részese lehet. Tökéletes eszköz arra, hogy a vállalat iránti bizalmat növeljük.

Mindenki láthatja a megjelenésünket

A felfújható tárgyaknak további előnye az is, hogy nemcsak a megajándékozott családja fogja látni a megjelenésünket, hanem mindenki, aki a vízparton van. Így akár “passzív” módon is elérhetünk egy strandolás alkalmával több tucat embert. Ezért ajánlott egy logót felhelyezni rájuk, valamint elérhetőséget és/vagy szlogent is, ami alapján ránk kereshetnek. Nézz körül még ma kínálatunkban, és szerezd be a tökéletes promóciós terméket!