LOGÓZOTT ESŐVÉDŐ RUHÁZAT REKLÁMAJÁNDÉK

Nincs is rosszabb annál, mint amikor felkészületlenül ér minket egy kiadós zápor, zivatar. Pedig a védekezés egyszerűen megoldható, és akár a zsebünkben, táskánkban is lapulhat egy olyan eszköz, amivel hatékonyan védekezhetünk a kellemetlen elázással szembe. Sőt, már ügyfeleinket is megvédhetjük egy jól kiválasztott reklámajándék segítségével. Az esővédő ruházat egy igazán hasznos és hatékony promóciós terméknek számít.

Szerezd be még ma az ideális esővédő ruházatot, és lepd meg vele ügyfeleidet! Böngészd végig a teljes kínálatot most!

Válasszunk valóban hasznos reklámajándékot!

Promóciós termék manapság már bármi lehet, amin el tudjuk helyezni a cég logóját, arculatát, nevét és elérhetőségeit. Azonban ahhoz, hogy valóban a lehető legjobb és legnagyobb hatást tudjuk elérni, a gyakorlatban is hasznos eszközöket és kiegészítőket kell választani alapanyagban. Kínálatunkban többféle kategória között lehet válogatni, amelyek kivétel nélkül tökéletes alapot szolgáltatnak egy sikeres promóciós kampányhoz.

Elérhetőek irodai eszközök, konyhai és otthoni kiegészítő, szerszámok, táskák, gyerekjátékok, csomagolások és még a minőségi esernyő, esővédelem felhozatalban is böngészhetünk. A reklámajándékok nem kell, hogy feltétlenül illeszkedjenek a cég tevékenységéhez, arculatához. Mindig olyat kell választani, aminek az ügyfél, a célközönség örül és használni fogja a mindennapokban. Ezért is szokás hétköznapi eszközöket alkalmazni reklámajándék alapanyagnak. Az esővédő ruházat tökéletesen megfelel ennek az elvárásnak.

Napjainkban egyre szélsőségesebb az időjárás, amit azt jelenti, hogy az esernyők, esőkabátok és más kiegészítők is jobb, ha mindig a közelünkben vannak. Arról nem is beszélve, hogy sokszor nem is elegendő, ha csak egy van otthon. Jó, ha mindig van egy tartalék, vagy éppen más-más méretben. Kell egy nagyobb, strapabíró termék, amikor már alapból viharos időben indulunk útnak. Továbbá egy kisebb, ami akár a zsebünkben vagy a táskánkban is elfér, hogy felkészüljünk a semmiből kialakuló záporokra. 

Nagy előnye még az esővédő ruházatoknak az, hogy viszonylag nagy felületet biztosítanak arra, hogy a cég logóját, nevét, elérhetőségeit és még akár egy szlogent is megjelenítsünk rajta. Továbbá passzív módon eljuthatunk a többi emberhez is, ha az ügyfeleink rossz idő esetében ebben indulnak útnak.

Melyik esővédő ruházat lesz az ideális választás?

Kínálatunkban a legnépszerűbbnek a kapucnis PVC esőkabát számít, amit négyféle alapszínben (fekete, kék, fehér és sárga) lehet kapni. Könnyedén lehet patentolni, így egy nyári zápor esetén is másodpercek alatt magunkra kaphatjuk. A műanyag kapucnis esőkabát azért is népszerű, mert a tárolása is egyszerűen megoldható. Kényelmesen összehajthatjuk, elrakhatjuk a táskánkba. 

Ha a praktikus megoldások híve vagyunk, akkor az esőkabát gömb tokban is tökéletes alapanyag lehet a promóciós kampányhoz. Akasztóval együtt érkezik, így akár egy hátizsákra is fel lehet rakni, hogy mindig kéznél legyen rossz idő esetén.

Vannak multifunkciós esővédő ruházati cikkek is. Ilyen például a 2 az 1-ben esőkabát beépített hátitáskával, a táska ráadásul két rekeszes, így bőven fér bele minden más is.

Válasszunk a gyakorlatban is hatékony reklámajándékokat

Az esővédő ruházat előnye, hogy mindenkinek szüksége van rá. Kicsiknek, nagyoknak, férfiaknak, hölgyeknek, korosztálytól és nemtől függetlenül lehet viselni őket. Könnyedén lehet tárolni őket, és mindig jól jön egy tartalék otthonra. Rendeld meg még ma a megfelelő, egyedi esővédő ruházati termékeket!