LOGÓZOTT HÁTITÁSKA & IRATTÁSKA REKLÁMAJÁNDÉK

Vannak olyan kiegészítők, amelyek egyszerűen elengedhetetlenek a mindennapokban. Pláne, ha munkába járunk, akkor feltétlenül szükség lesz egy táskára. Böngészd végig hátitáska, irattáska kínálatunkat és válaszd ki még ma a tökéletes promóciós ajándékot! Fedezd fel a változatos felhozatalt!

Van, aki az irattáskára esküszik, leginkább az üzleti életben, hisz kényelmesen elfér benne minden szerződés, fontos dokumentum és még a laptop, tablet is. Emellett igazán elegáns megjelenést is kölcsönöznek, ami szintén elengedhetetlen. A hátitáskák olykor egy sokkal kényelmesebb alternatívát nyújtanak ehhez képest.

Hatalmas kínálattal a hatékony promócióért

Ahány tevékenységi kör, legalább annyi igény merül fel, ha promóciós ajándékokról van szó. Ezért is található webáruházunkban több mint 9.000 termék, ahol minden vállalkozás megtalálhatja az igényeiknek megfelelő eszközöket és kiegészítőket, amelyeket később saját megjelenéssel, arculattal lehet ellátni. 

Szükség is van ekkora felhozatalra, mivel így mindenki igazán egyedi marketingkampányt tud létrehozni, és ki lehet szakadni a toll-notesz-bögre klasszikus hármasából. Ezt jól mutatja az is, hogy egyedi arculattal már táskák és utazáshoz használt eszközök is felvértezhetőek. Persze ez csak egy példa a rengeteg elérhető kategória közül, ami nálunk található.

Fontos, hogy nemcsak a mennyiségre helyezünk kiemelkedő figyelmet, hanem a minőségre is. Ezt jól mutatja az is, hogy többféle emblémázási technológiával dolgozunk. Erre azért van szükség, mivel a különböző felületek más és más technikával láthatóak el. Elérhető nálunk lézergravírozás, szitanyomás, digitális és kerámia transzfernyomás, vakdombor, műgyantabevonat, tamponnyomás és még hímzés is.

Hátitáska, irattáska - miért ajánlott őket választani?

Ha promócióról van szó, akkor többféle szempontot is figyelembe vehetünk. Elindulhatunk azon az úton, hogy minél nagyobb felületet keresünk, hogy ne csak egy apró logót, hanem mellette egy szlogent, elérhetőséget, egy komplett arculatot meg tudjunk jeleníteni. De választhatjuk azt is, hogy olyan terméket veszünk, amit biztosan használni fognak a mindennapokban a megajándékozottak.

Ezt a kettőt a hátitáskák, irattáskák egyszerre vegyítik, mivel nagy felületet biztosítanak a kreatív megjelenéshez és garantáltan használható minden nap, hosszú távon is. Ott van például a Lenket irattáska, az egyik közkedvelt termékünk, amiben minden fontosabb dokumentum kényelmesen elfér és még a laptopnak, tabletnek is van hely, így hű társunk lehet az üzleti életben.

Természetesen irattáskából többféle kialakítás, forma, méret elérhető. A Hops RPET laptoptartó kiváló választás, ha csak az elektronikai eszközt szeretnénk tárolni. Laptopokhoz ajánlott még a Krayon RPET laptoptáska, a Wattan laptoptáska és a Dilon laptoptáska is. Mindhárom példa nemcsak kényelmesen tárolja az eszközt, de elegáns megjelenéssel vannak ellátva, ami tökéletesen illeszkedik az üzleti öltözékhez.

Ideális választás a dokumentumok hatékony tárolására

Az egyik legrosszabb, ami megtörténhet az ingázás során, hogy a fontos iratok megsérülnek, eláznak. Egy prémiumminőségű irattáskával mindezt megelőzhetjük, amihez kiváló választás a Mitchel irattáska. A hátitáska és társai kiváló választás ahhoz, hogy egy igazán hatékony promóciós terméket készítsünk el. Ezt adhatjuk munkatársaknak, üzleti partnereknek, de még a hűséges ügyfeleknek is. A kívánt hatás szinte garantált. Fedezd fel még most hátitáska, irattáska kínálatunkat!