LOGÓZOTT STRANDTÁSKA REKLÁMAJÁNDÉK

A strandtáska egy olyan kiegészítő, amire minden egyes nyaralás, strandolás során szükség van, de szerves része lehet a nyári viseletnek is függetlenül attól, hogy valaki éppen a vízpartra igyekszik vagy sem. Ez egy többször használatos táska, aminek a strandon különösen nagy szerepe van, hisz minden értékünket ebben tároljuk általában. Ezért is számít tökéletes promóciós terméknek, mivel sokszor előkerül hosszú távon is.

Rendeld meg most a megfelelő strandtáskát, és használd fel promóciós célokra! Nézd végig nagy kínálatunkat!

Promóciós célok és a strandolás

Miért számítanak még mindig olyan közkedvelt reklámajándéknak a nyaraláshoz használható eszközök, mint amilyen a napszemüveg, frizbi vagy más apróságok? Egy promóciós termékkel szemben több elvárás is van. Fontos az, hogy hosszú távon is használható legyen, ne egyszer használatos eszközök, kiegészítők közül válogassunk, mivel akkor az esélyt sem adjuk meg arra, hogy a kampány egyáltalán elérje a célját. Emellett olyan terméket kell választani, ami valóban hasznos, és szüksége is van rá az embereknek.

Nem hiába van az, ha valaki azt mondja, hogy reklámajándék, akkor egyből a bögrék, tollak és sapkák jutnak az ember eszébe. Ezek valóban olyan eszközök, amiket mindenki használ, mindig jól jön belőle egy új darab és sosem fognak kimenni a divatból. 

A tengerpart, nyaralás kategóriában is csupa olyan termék található, amire mindenkinek szüksége van a nyaralás során, de egy egyszerű strandolásnál is sokszor előkerülnek ezek a termékek. Olyan eszközök tartoznak ide, mint a napszemüveg, legyező, hűtőtáska, törölköző, strandszék, vagy a már említett strandtáska, de a felfújható tárgyakról, játékokról sem szabad megfeledkezni.

Nagy előnye ezeknek az eszközöknek, hogy viszonylag nagy felületet biztosítanak arra, hogy a cég logóját, üzenetét és arculatát megjelenítsük. Ráadásul passzív módon is több emberhez eljuthatunk, mivel a parton, a strandon mindenki látni fogja, hogy a legyező, törölköző, matrac, strandszék vagy strandtáska kitől érkezett ajándékba. 

A minőség miatt sem kell aggódni, a felvitt embléma hosszú távon is a helyén marad, köszönhetően a megbízható technikáknak, amit ilyenkor alkalmaznak.

A strandtáska sosem maradhat otthon

A strandtáska tipikusan olyan eszköz, ami nélkül nem lehet elindulni otthonról. Ebbe kerülnek a napszemüvegek, a naptej, az tízórai, az uzsonna, a szükséges folyadék. Méretéből adódóan szinte minden elfér benne, ami a strandolás napján kellhet. Többféle kialakítás is elérhető: az egyik legnépszerűbbnek a tengerész stílusú strandtáska számít, ami többféle alapszínben kapható. Kék, piros és narancssárga táska is lehet az alapja a promóciós terméknek, ami hosszú füllel rendelkezik, így a viselése is nagyon kényelmes még a legnagyobb melegben is. 

Logózott vászon strandtáska is elérhető kék vagy piros alapszínben, ami 600D poliészter anyagból készült, és még belső zseb is található benne. Előnye, hogy bevásárláshoz is ugyanúgy használhatjuk.

Egyszerűbb kialakításból sincs hiány: ilyen például a Bagster strandtáska vagy a Splentor termék. Utóbbi fényes anyagból készült, ami igazán látványos külsőt kölcsönöz az egész táskának. 

Tökéletes kiegészítő egy ajándékcsomaghoz

De akár az összes ajándékot belepakolhatjuk egy ilyen táskába. Ezzel azonnal megadjuk a nyári, tengerparti hangulatot a teljes csomagnak. Hosszú távon is használható, látványos ajándékot adhatunk mindenkinek. Fedezd fel strandtáska kínálatunkat most!