LOGÓZOTT ESERNYŐK REKLÁMAJÁNDÉK

Vannak olyan eszközök, amelyekre mindenkinek szüksége van. Az esernyők ráadásul már több évszázada velünk vannak, a legendák szerint már az ókorban is készültek papírból. Azt kevesen tudják, hogy a mai modern, kisebb méretű összecsukható változatokat a magyarok találták fel 1920 táján. 

Azóta a népszerűsége megállíthatatlan, nem hiába választják sokszor reklámajándéknak is, mivel nagy felületet biztosít különböző grafikák, emblémák, logók és szlogenek megjelenítésére. Ismerd meg az esernyő kínálatunkat, és rendeld még ma a saját, egyedi termékedet! Böngészd végig a felhozatalt most!

Egy eszköz, amit mindenki ismer

Ez is egy fontos tulajdonság, amit hasznosítani lehet a promóciós termékek esetében. Esernyő mindenki otthonában található, sokszor ráadásul legalább 2-3 darab fejenként. Van, aki a kisebb, összecsukható fajtát preferálja, néhányan pedig a mutatósabb, nagyobb változatokat kedvelik. A promóciós termékek palettáján előkelő helyet foglal el az esernyő és esővédelem, de ezenkívül számtalan más kategóriában lehet válogatni: írószer, nyaralás, kert, táskák, szabadidő, utazás, ruházat, szerszám, de még a csomagolást is meg lehet oldani egyedi csomagolópapírral.

A reklámajándékoknak több évtizedes múltja van, amelyeket számtalan alkalomra és célból lehet adni. A célközönség lehet a meglévő ügyfelek, de új vásárlókat is bevonzhatunk ezáltal. Ha egy új terméket, szolgáltatást vezetünk be a piacra, egy promóciós termékkel, a rajta elhelyezett szlogennel felhívhatjuk rá a figyelmet. 

A visszatérő fogyasztók lojalitását megköszönhetjük egy-egy ajándékkal. A munkatársak kitartó munkáját elismerhetjük egy különleges trófeával, de a brandépítéshez is szorosan kapcsolódik az, hogy mindenki céges logóval ellátott eszközöket használ a mindennapokban.

Az esernyő segítségével ráadásul olyanokat is elérhetünk, akik nem kaptak ajándékot. Az ügyfél bejárja vele a várost, és tulajdonképpen “ingyen” reklámozza nekünk a céget. Nagy felület emblémázható, így egészen feltűnő műalkotásokat is össze lehet állítani. 

Esernyők többféle kialakításban

Kínálatunkban az egyik legnépszerűbb esernyő a Ziant, ami egy összecsukható, nem automata 8 paneles változat. Ha valami különlegességet keresünk, akkor a 27 inch-es ernyő nem maradhat ki, ami egy automata nyersselyem termék, EVA fogantyúval. Fekete bevonatú fémváz, fekete műanyag csúcsok, hogy még nagyobb legyen a prémium hatás.

A praktikusabb, kényelmesebb vonalat képviseli a mini esernyő, amit 5 lépésben lehet összecsukni és mikroszálas tokban érkezik. Ha egy igazán minőségi ajándékot akarunk adni, amivel garantáltan elérjük a kívánt hatást, akkor a CreaRain Eight RPET egyediesíthető ernyő kell, hogy a terítékre kerüljön. Egyedi gyártású, 8 paneles esernyő fém nyéllel, fa fogantyúval, valamint üvegszálas bordákkal. Szublimációs eljárással kerül fel a grafika minden panelre. Ha pedig valami strapabíró eszközt keresünk, akkor a VISIBRELLA fényvisszaverő viharernyő lesz az igazi.

23 inch-es, 20 inch-es esernyő is elérhető. Szivárványos, egyszínű, mindenki megtalálhatja a céljainak megfelelő terméket. Ajánlott nagy mennyiségben megrendelni, hogy a későbbiekben is legyen tartalék, amit ajándékba adhatunk ügyfeleknek, munkatársaknak. 

Egy állandó reklámfelület

Amikor beköszönt az esős időjárás, akkor előkerülnek az esernyők és megkezdődik az “ingyen” promóció a cég számára. Ez egy olyan lehetőség, ami egy kihagyott ziccer, ha nem élünk vele. Fedezd fel esernyő kínálatunkat most!