LOGÓZOTT TÜKÖR & FÉSŰ REKLÁMAJÁNDÉK

Mi az, ami egyetlen fürdőszobából, táskából sem maradhat ki? Természetesen a tükör és a fésű. Mindenkinek szüksége van legalább egyre, de az sem ritka, ha többféle darabbal is rendelkezik valaki. Ezért is számít tökéletes promóciós ajándéknak mind a fésű, mind a tükör.

Többféle méret, kialakítás, anyaghasználat. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, amit aztán ajándékba is adhat vagy egy promóciós kampány keretein belül. Ismerd meg tükör, fésű kínálatunkat, és válaszd ki még ma a megfelelő termékeket! Készíts egyedi, emblémázott darabokat!

A legegyszerűbb eszközök olykor a leghatékonyabbak

Ma már számtalan termékből lehet egyedi reklámajándékot készíteni. Elég csak megnézni a több ezer eszközt és kiegészítőt felvonultató termékkategóriákat. Technológiai kiegészítők, írószerek, irodaszerek, otthon és konyha, egészség és ápolás kategóriája, de ott van még a kert, szabadidő, nyaralás, ruházat, textil, szerszámok, autós kütyük felhozatala is. Az ezeken az oldalakon található termékekből hatékony promóciós ajándékot lehet alkotni, de ehhez természetesen több szempontot is figyelembe kell venni.

A reklámajándékok akkor hatásosak igazán, ha olyan eszközöket, kiegészítőket adunk a célközönségnek, ami valóban hasznos számukra, és a mindennapokban is tudják azokat használni. Egy egy-két éves gyermeknek is lehet fésűt adni ajándékba, de nem biztos, hogy tudja majd megfelelően használni, valamint a szülők se fognak feltétlenül örülni. A tükör, fésű sokkal inkább a felnőtteknek, fiataloknak szól, akik már rendszeresen használják őket a mindennapokban: reggel a készülődéshez, napközben, ha éppen igazítani kell a sminken, vagy este, ha egy kis fixálásra van szüksége a hajnak a buli előtt.

A választás során a minőséget is szem előtt kell tartani, hisz ha olyan promóciós ajándékot adunk át, ami már az első használat során megadja magát, eltörik, használhatatlan lesz, azzal pont az ellenkező hatást fogjuk elérni.

A funkcionalitás mellett a megjelenés is legalább olyan fontos, hogy az embléma, a cég logója, a választott grafika jól látható legyen. Ehhez többféle emblémázási technológia érhető el: tamponnyomás, vakdombor, transzfernyomás, lézergravírozás, műgyantabevonat és hímzés.

Miért jó választás a tükör, fésű kínálatban nézelődni?

Mert ezek olyan eszközök, amire mindenkinek szüksége van. Mindig jól jön egy “tartalék”, vagy egy olyan, amit valamelyik táskában el lehet helyezni, hogy sose kerüljön abba a helyzetbe, hogy nem találunk minél hamarabb egy fésűt vagy tükröt.

A kínálatban szereplő termékek közül az egyik legnépszerűbb a kerek duplatükör, ami többféle alapszínben érhető el: áttetsző, áttetsző kék, áttetsző piros, áttetsző narancssárga és áttetsző lime. Ha a prémiumkategóriás tükrök között akarunk keresgélni, ami akár a zsebben is elfér, akkor a Bilof zsebtükör lesz az ideális. Ez egy négyzet alakú tükör, ami rendelkezik normál és nagyítós tükörrel is. Hölgyeknek lehet ideális választás a Tramux hajkefe, vagy másnéven kócbontó hajkefe, ami fémes színű borítással is el van látva.

Az “egyszerű, de nagyszerű” irányvonalat képviseli a Garet fésű, ami bambuszból készül, és nátronpapír dobozban érkezik majd.

A legegyszerűbb eszközökből lehetnek a leghatékonyabb promóciós termékek

A fésűk, tükrök azért is számítanak ideális reklámajándéknak, mert nagy mennyiségben lehet őket beszerezni, költséghatékonyak és megfelelő támogatást adnak a promóciós kampánynak. Szerezd be még ma az egyedi fésűt, tükröt!