LOGÓZOTT UTAZÓTÁSKA REKLÁMAJÁNDÉK

Utazni és túrázni szinte mindenki szeret. A legnagyobb kihívást ilyenkor általában az jelenti, hogy mégis hova tegyük azt a rengeteg holmit, amire majd szükségünk lesz menet közben vagy a cél elérése során. Erre tökéletes megoldást nyújt egy mutatós, egyedi utazótáska, aminek a segítségével a cég minden egyes túra, kirándulás alkalmával “jelen lehet”.

Logózhatóak, bármilyen emblémát el lehet rajtuk helyezni, így igazán személyes ajándékokat is lehet belőlük készíteni. Fedezd fel utazótáska kínálatunkat, és válaszd ki azt, amit egyedi emblémával akarsz ellátni! Böngészd végig az elérhető lehetőségeket!

Egy sikeres promóció alapja a megfelelő reklámajándék

A webáruházban többféle kategória kínálatából lehet válogatni. Elérhetőek a klasszikus darabok, mint az írószerek, azon belül a tollak, a noteszek és a mappák. A konyha és otthon kategória sem maradhat ki, ha szeretnénk egy egyedi bögrét készíttetni a munkatársaknak vagy ügyfeleknek. A ruházati cikkek között találhatunk mutatós ingeket, pólókat, hogy minden dolgozó egységes öltözetben legyen a munkahelyen, ezzel is profizmust sugallva a vásárlók felé.

A hétköznapi tevékenységekre is gondolhatunk: különböző kiegészítők a nyaralásra, de a táska és utazás kategóriát is érdemes megnézni, ha olyan termékeket akarunk ajándékba adni, amelyek mind a pihenés, mind a hétköznapok során ott lehetnek mindenkivel.

A promóciók alkalmával alapozhatunk egy kiválasztott eszközre, kiegészítőre, de akár egyszerre többet is bevethetünk. A kínálatban több mint 9.000 termék várja azt, hogy egyedi emblémával, megjelenéssel vagy céges logóval lássuk el. Ezek segítségével akár egy komplett ajándékcsomagot is összeállíthatunk. Elhelyezhetünk rajtuk egyedi, személyre szóló üzeneteket, de akár több száz ugyanolyan terméket is beszerezhetünk.

Tulajdonképpen egyedül a képzeletünk és a kreativitásunk szabhat határt a reklámajándékok kiválasztása során. A minőség miatt sem kell aggódni, mivel az egyedi megjelenésről különböző emblémázási technikák gondoskodnak. Ilyen például a digitális és kerámia transzfernyomás, a szitanyomás, a tamponnyomás, a vakdombor, a lézergravírozás vagy a hímzés, esetleg a műgyantabevonat.

Az utazótáska tökéletes promóciós termék

Az egyik legnépszerűbb választás az utazótáska, amelyek között találhatunk olyat, ami 600D poliészter anyagból készült, rendelkezik vállpánttal, valamint PVC fogantyúval. Az alapszíne fekete, így igazán elegáns megjelenést és alapot biztosít az egyedi emblémának.

Ha valami komplettebb ajándékot szeretnénk, akkor a 3 az 1-ben utazókészlet lesz a tökéletes választás. Ebben található irattáska, sporttáska és kozmetikai táska is, szintén 600D poliészter anyagból készült mindegyik. Az alapszíne mindegyik táskának szürke, az elegancia és praktikum egyszerre találkozik bennük.

Kisebb, praktikus változatok is elérhetőek. Ilyen például a Pirlo cipőtáska, ami cipzáras és egy pár cipő kényelmesen elfér benne. Ugyanezt a célt szolgálja a Shoe táska is, előnye, hogy többféle alapszínben elérhető: narancs, piros, királykék és sötétkék is a rendelkezésünkre áll. Minden emblémához, stílushoz megtalálhatjuk a tökéletes alapot.

Túrázóknak a kerékpáros táska lesz a megfelelő választás, ami fekete színben érhető el, hogy a legtöbb biciklihez illeszkedjen a megjelenése.

Több alkalomra is ideális választás

Az utazótáska előnye, hogy utazni, túrázni bármikor lehet vele: télen, nyáron, tavasszal és ősszel is. Ezért is lehet belőle tökéletes karácsonyi, tavaszi ajándék. Rendeld meg még ma az egyedi utazótáskád!