LOGÓZOTT TELEFON KIEGÉSZÍTŐ REKLÁMAJÁNDÉK

Mi az az eszköz, ami valószínűleg mindenkinek a zsebében ott lapul? Természetesen nem más, mint az okostelefon. Ma már számtalan kiegészítőt lehet hozzá kapni, amivel még hatékonyabb, komfortosabb lesz a használata. A telefonkiegészítők egész sora várja azt, hogy egyedi arculattal, emblémával lássuk el őket, ezáltal egy igazán különleges ajándékot adhatunk az ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek.

Fedezd fel telefonkiegészítő kínálatunkat, és válaszd ki most az ideális promóciós terméket! Böngészd végig a felhozatalt!

Több ezer promóciós termék érhető el

Webáruházunkban már több mint 9.000 logózható reklámajándék közül lehet válogatni. Ezzel támogatva a vásárlók, ügyfelek promóciós céljait. A hatalmas kínálat szükséges ahhoz, hogy minden cég megtalálja a tevékenységéhez illeszkedő “alapanyagokat”, amelyeket aztán egyedi logóval, arculattal lehet ellátni. 

Több kategóriában is lehet válogatni: a klasszikus bögre-notesz-toll hármasán kívül vannak autós kiegészítők, táskák, játékok, ruházati cikkek és minőségi technológiai termékek.

A leggyakoribb kérdés a promóciós ajándékokkal kapcsolatban az, hogy mégis hol és mit kellene adni. A “mit” kérdésre többféle válasz is létezik. A “hol” kérdéskörre egyszerűbb válaszolni, mint azt elsőre gondolnánk. Rengeteg lehetőség közül lehet válogatni: karácsony, újév, húsvét, féléves, éves értékelők, de akár céges családi napok, jótékonysági események vagy más kitelepülések is tökéletes alkalmat nyújtanak arra, hogy reklámajándékokat osztogassunk. Olykor még vásárláshoz is lehet ilyet összekészíteni. Nemcsak meglévő és új ügyfeleket célozhatunk vele, de a munkatársakat és az üzleti partnereket is.

Hatékony módszer az, hogy az első tárgyalást, egyeztetést egy ajándékcsomaggal indítsuk, ami tele van a cég logójával, elérhetőségével és arculatával ellátott termékekkel. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan mi kerül csomagba. Szerencsére vannak olyan termékek, amelyekkel garantáltan nem fogunk mellé lőni.

Telefonkiegészítőre mindenkinek szüksége van

Még ha ezt az illető nem is tudja, akkor is képes egy-egy ilyen kütyü megváltoztatni a mindennapokat. A kényelmes videótelefonáláshoz például tökéletes választás egy telefontartó állvány. Ezzel munka közben is kényelmesebben tudjuk olvasni az üzeneteket, értesítéseket. 

Táblagép- és okostelefon-tartó is elérhető, ami mobilis, összehajtható, bárhol elfér, így bármikor elővehetjük, ha éppen egy kis támasztékra van szükség a kütyü használatához. Modern megoldásokból sincs hiány: akik sokat mozognak, azok számára jó választás lehet egy vízálló iPhone tok vagy egy iPhone tartó karpánt.

A tapadókorongos telefontartó tökéletes az autóban, így mindig elérhető közelségben marad az okostelefon és a GPS-t is kényelmesen meg tudjuk jeleníteni rajta. Gyakori probléma, hogy a telefon kicsúszik a kezünkből és félünk, hogy egyszer összetörik? Akkor a telefontartó-gyűrű lesz az egyik legjobb barátunk a hétköznapokban. 

Egy valóban hasznos ajándék

Az az igazán hatékony promóciós termék, amit hosszú távon tudnak használni a megajándékozottak, valamint valóban szükségük is lehet rá. Egy telefonkiegészítő ezért is jó választás, mert okostelefonnal már szinte mindenki rendelkezik, és minden felhasználó valószínűleg ugyanazzal a problémával küzd a hétköznapokban. Ha ezt egy saját logóval ellátott eszközzel oldjuk meg, garantáltan sikerünk lesz az ajándékozás során. Ismerd meg telefonkiegészítő kínálatunkat!