LOGÓZOTT TOLL & CERUZA REKLÁMAJÁNDÉK

Ha promóciós ajándékról van szó, általában az első tárgy, ami eszünkbe jut, az a logózott toll, ceruza. Igazi különlegességekkel is találkozhatunk ma már a piacon. Ez egy olyan promóciós termék, ami egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Szinte garantáltan minden otthonban lapul pár darab céges logóval ellátott íróeszköz.

Ez egy igazán hatékony módja a vállalat népszerűsítésének, hisz mindenki tudja nagyon jól, hogy tollból sosem elég. Fedezd fel kínálatunkat, és válaszd ki még ma az ideális tollat!

Több száz toll közül lehet válogatni, de ez még nem minden!

Webshopunkban szinte minden olyan eszköz és kiegészítő megtalálható, ami promóciós termékként megállja a helyét. Hogy számszerűsítsük, ez több mint 9.000 terméket jelent, amit egyedi arculattal, logóval és más üzenettel lehet ellátni. Az offline marketing szerves részét képezik a promóciós ajándékok, amelyek igazán hatékonynak bizonyulnak a gyakorlatban.

Fontos természetesen kiemelni, hogyha promócióról van szó, akkor nemcsak a mennyiségre kell koncentrálni, hanem a minőségre is! Ez azért is fontos, mert a promóciós ajándékok ugyanúgy a céget képviselik, mint a többi termék vagy szolgáltatás, amit az ügyfeleknek kínál a vállalat. A legjobb termék az, ami valóban értéket képvisel, hasznos a mindennapokban, és hosszú távon lehet használni.

A termékek méretére is oda kell figyelni, hogy mit lehet rajta egyáltalán elhelyezni. Egy minőségi tollszett tökéletes például arra, hogy a cég logóját megjelenítsük, valamint egy elérhetőséget vagy szlogent ráírjunk. Természetesen más termékek közül is lehet válogatni, amelyeken sokkal több információ elfér. A minőségi eredmény érdekében többféle technológiát is alkalmazunk: műgyantabevonat, lézergravírozás, szitanyomás, tamponnyomás, hímzés és transzfernyomás.

A legkedveltebb promóciós termékek: toll, ceruza

Egyáltalán miért olyan hatékony és közkedvelt ez a termék? A válasz nagyon egyszerű: mert mindenkinek szüksége van rá. A mai napig rengeteg olyan helyzet van, amikor tollal vagy ceruzával kell írásba adni valamit. De gondolhatunk csak egy szimpla aláírásra, vagy egy jelenléti ív vezetésére! Ez toll nélkül egyszerűen megoldhatatlan feladat lenne.

Kínálatunkban különleges termékekkel lehet találkozni: Naitel érintőképernyős golyóstoll, Hidden érintőképernyős golyóstoll, Leopard golyóstoll. Sőt, igazi különlegességek is megtalálhatóak nálunk, mint amilyen a Bailey Light szett. Ez tökéletes arra, hogy megfelelő hangulatban indítsunk egy üzleti tárgyalást, vagy éppen elismerjük egy munkatárs kitartó munkáját.

A prémiumminőségű tollak hosszú évekig fogják bírni az igénybevételt, valamint igazán mutatósnak is számítanak, amit büszkén fog az asztalára kihelyezni minden megajándékozott. A tollak előnye még az is, hogy igazán nagy mennyiségben lehet őket elkészíteni és kiosztani. Tökéletes választás lehet egy céges családi rendezvényre, vállalati kitelepülésre, jótékony eseményekre, valamint féléves, éves üzleti értékelőre is.

A hasznos ajándék a leghatékonyabb ajándék

Ha promóciós termékről van szó, akkor a legjobb választás az, ha valóban hasznos tárgyakat és kiegészítőket adunk ajándékba. Ez két okból is fontos: egyrészt a cég szolgáltatásairól is hasonló véleménnyel lesznek az ügyfelek. Másrészt minél tovább látja el a feladatát egy adott ajándék, annál több alkalommal fognak a vállalat arculatával is találkozni az emberek. Fedezd fel még ma a promóciós tollak világát!