LOGÓZOTT SZERSZÁM & LÁMPA & AUTÓ REKLÁMAJÁNDÉK

Ha igazán egyedi promóciós ajándékot keresünk, akkor a lehető legjobb helyen vagyunk. Kevés cég szokott saját arculattal, logóval ellátott szerszámokat, lámpákat, autóval kapcsolatos kiegészítőket adni a potenciális ügyfeleinek. Itt minden megtalálható a mérőszalagtól kezdve az elemlámpán át egészen a szerszámkészletig és láthatósági mellényig.

Ezek igazán hatékony promóciós terméknek számítanak, hisz számtalan helyzetben lesznek az ügyfelek segítségére. Fedezd fel most a kínálatunkat, és válassz kedvedre belőle! Tedd felejthetetlenné az ajándékozást!

A promóciós termék a lehető legjobb választás

Webshopunkban már több mint 9.000 termék közül lehet válogatni, amelyek kivétel nélkül elláthatóak logóval, egyedi megjelenéssel, arculattal és akár a cég elérhetőségeivel is. Ez a hatalmas kínálat folyamatosan bővül, hisz az elsődleges célunk az, hogy itt minden vállalkozás megtalálja a számára megfelelő promóciós ajándékokat tevékenységtől és szakterülettől függetlenül.

Sokszor felmerül a kérdés, hogy mégis hol lehet ilyen promóciós termékeket osztogatni. A válasz nagyon egyszerű: amikor csak lehetőségünk adódik rá. Választhatjuk erre a céges családi napokat, féléves, éves értékelőket, más vállalati rendezvényeket, vagy szezonális, esetleg jótékonysági kampányokat. De akár kihelyezhetünk ilyen apróságokat a telephelyen és a boltban is, hogy garantáltan minden vásárlás felejthetetlen legyen. Továbbá még az egyes termékek, szolgáltatások mellé is adhatjuk ajándékba visszatérő vagy új ügyfeleinknek.

A hatalmas kínálatban számtalan eszköz közül válogathatunk: bögrék, tollak, noteszek, strandszékek, autós kiegészítők, de még nagyobb kerti grillezők is kaphatóak. Nemcsak a mennyiségre gondoltunk, de a minőségre is. Ez egyrészt azt jelenti, hogy többféle technológiával dolgozunk. Választható transzfernyomás, tamponnyomás, lézergravírozás, műgyantabevonat, szitanyomás és hímzés is. Másrészt fontos számunkra az, hogy a termékek ne csupán egyszer használatosak legyenek, hanem valóban minőséget képviseljenek, hisz nem szeretnénk rossz élményt okozni az ügyfeleknek sem.

Szerszámok, lámpák, autó: tökéletes ajándék férfiaknak, vagy akár az egész család számára

Általában azt szoktuk mondani, hogy a legjobb promóciós termék az, ami valóban hasznos. Ez kifejezetten igaz például a szerszámokra: kínálatunkban megtalálható kés visszahúzható éllel, szerszámkészlet lámpával, 2, 3 és 5 méteres mérőszalag, gyermek és felnőtt láthatósági mellény, de még autós biztonsági készlet is.

Ha már lámpák, akkor nem szabad megfeledkezni a fejlámpákról, LED elemlámpákról és a napelemes dinamós lámpáról sem! Ezek mind valóban hasznos termékek, amelyeket hosszú időn keresztül tudnak majd használni, hisz igazán magas minőséget képviselnek kialakításuknak köszönhetően. 

A gyerekeknek kedveskedhetünk különböző szív, medve vagy kör alakú fényvisszaverővel, ami például tökéletes kiegészítő lehet a hátizsákjukra. Az éjszakai sportoláshoz pedig választhatunk futóövet világítással.

Hasznos termékekkel az ideális eredményért

A promóciós ajándékok fő feladata az, hogy hosszú távon növelje a bevételünket oly módon, hogy a meglévő és potenciális ügyfelek bizalmát is növeljük. Ehhez azonban elengedhetetlen az, hogy valóban hasznos eszközöket és kiegészítőket adjunk, amelyeket tudnak használni a mindennapokban. A szerszámok, lámpák, autó kategóriában szereplő termékek kivétel nélkül megfelelnek ennek az elvárásnak. Nincs más hátra, mint hogy nézz körül a weboldalunkon!