LOGÓZOTT CSOMAGOLÁS & CREAPACK REKLÁMAJÁNDÉK

Csomagolás és creapack

Függetlenül attól, hogy milyen ajándékról van szó, azt mindig szokás valamilyen dobozba vagy zacskóba helyezni, hogy még különlegesebb legyen az alkalom, valamint még tovább tartson az izgatottság, hogy vajon mi lapulhat benne. Mi lenne, ha ez a csomagolás is teljesen testreszabható lenne és egyedi, céges arculattal lehetne ellátni? A csomagolás és creapack kategóriánknak köszönhetően mindez lehetséges!

Előre elkészített, széles választékkal lehet nálunk találkozni, a minőség miatt pedig egyáltalán nem kell aggódni. Fedezd fel most csomagolás és creapack termékeinket, és találd meg az ideális terméket az ajándékokhoz!

Ha promóciós termék, akkor határtalan lehetőségek!

Webáruházunkban több mint 9.000 termék közül lehet válogatni, konkrétan minden olyan eszköz és kiegészítő megtalálható, ami felmerülhet promóciós ajándékként. Mindegyik csak azt várja, hogy egyedi megjelenéssel lássuk el, és aktív részese legyen a cég offline marketingjének.

Fontos kiemelni, hogy nemcsak a mennyiségre figyelünk oda, hanem a minőségre is. Tudjuk nagyon jól, hogy egy ajándék mindig az adott vállalatot képviseli, így nem engedhetjük meg magunknak, hogy könnyen elhasználódó, egyszer használatos termékeket kínáljunk. 

Nálunk garantáltan nem fog senkit csalódás érni, ha a minőségről van szó. Ezeket az ajándékokat nyugodtan lehet adni potenciális ügyfeleknek, üzleti partnereknek és a munkatársaknak is.

Persze felmerülhet a kérdés, hogy mégis mikor? A helyes válasz: amikor csak alkalom van rá! Céges rendezvények, féléves vagy éves összejövetelek, családi napok, vállalati kitelepülések és üzleti tárgyalások során is várhatja a másik félt egy összeállított ajándékcsomag. Ha már ajándék, akkor csomagolásra is szükség van, amire például tökéletes megoldás lehet egy jól megtervezett creabox is.

A minőséget garantálja az is, hogy többféle technológiával dolgozunk: műgyantabevonat, transzfernyomás, hímzés, tamponnyomás, szitanyomás és lézergravírozás is választható.

Csomagolás, creapack: jobb minden ajándékot szép köntösbe öltöztetni

Az ajándékokat már régóta becsomagoljuk, talán nem is lehet pontosan megmondani, hogy mióta szokás ez. Egy jól kiválasztott csomagolás sokkal jobban megteremti a hangulatot az egész alkalomhoz, sőt magának az ajándéknak az értékén, hatásán is sokat tud emelni. 

Ha potenciális ügyfeleknek, üzleti partnereknek vagy munkatársaknak adunk valamit, semmiképpen se feledkezzünk meg a csomagolásról! Számtalan lehetőség érhető el nálunk, amelyek kivétel nélkül emblémázhatóak, így teljesen egyedi lesz minden egyes termék. Ez hatalmas előnyt jelent, mert így még jobban azt tudjuk éreztetni, hogy ez egy különleges alkalom, egy különleges személynek szóló meglepetés.

Ha csomagolásról van szó, a legfontosabb az, hogy hatalmas választék legyen elérhető, hisz minden egyes alkalom, esemény, személy, cég más, és meg kell találni azt a változatot, ami legjobban illeszkedik ezekhez. Emiatt nem kell aggódni, hisz több mint 1.000 megoldás közül lehet nálunk válogatni.

Fontos, hogy a megfelelő ajándékot és csomagolást válasszuk

Kiemelt szempont, hogyha promóciós ajándékról van szó, akkor mindig olyat válasszunk, ami nemcsak jól mutat és egyedi arculattal lehet ellátni, hanem a gyakorlatban is hasznos legyen, mivel csak így érhető el az, hogy az ügyfelek bizalma növekedjen a cég felé. 

A csomagolás esetében pedig az a fontos, hogy valóban tükrözze a cég üzenetét, megjelenését, a megfelelő színeket használjuk minden esetben. Találd meg még ma a számodra legjobb csomagolást!