LOGÓZOTT NYARALÁS & BEACH REKLÁMAJÁNDÉK

Tengerpart, nyaralás, beach

Tengerpart, nyaralás, beach - ezeket olvasva ugye látjuk már magunk előtt a kellemes nyári napokat? Egy átlagos nyaralásra is számtalan kütyüre, tárgyra, kiegészítőre van szükség. A napszemüvegtől és hűtőtáskától kezdve a legyezőkön át a strandtáskáig mindegyik kötelező egy balatoni vagy tengerparti pihenéshez, de még egy hétköznapi strandoláshoz is. A jó hír az, hogy ezek mindegyike funkcionálhat promóciós ajándékként, és teljesen egyedi arculattal láthatjuk el őket. 

Az itt található termékek tökéletes ajándékok családok, munkatársak számára vagy nyári rendezvényekre, kitelepülésekhez. Fedezd fel a kínálatunkat, és válassz kedvedre belőle! Tedd felejthetetlenné a nyaralást ügyfeleid, munkatársaid számára!

Miért jó választás a promóciós ajándék?

Webáruházunkban mind minőségben, mind mennyiségben meg lehet találni az ideális ajándékokat a tengerpart, nyaralás, beach kategóriában. Több mint 9.000 termék közül lehet válogatni, ami garantáltan elég ahhoz, hogy szinte minden cég és megrendelő megtalálja azt a termékcsoportot, ami megfelelő lesz számára. 

Promóciós ajándékokat lehet osztani például céges rendezvényeken, családi napokon, kitelepülések alkalmával és közösségi kampányok során is. Végülis minden olyan eseményen, ahol lehetőség van a márka építésére.

Kínálatunkban szinte minden megtalálható, ami ajándékként felmerülhet: esernyők, elektronikai eszközök, bevásárlótáskák, klasszikus bögrék, tollak, sőt még a kiváló minőségű strandszékek és játékok is. Utóbbit érdemes abban az esetben választani, ha azt szeretnénk, hogy a potenciális ügyfeleknek, üzlettársaknak minél többször eszükbe jussunk, valamint pozitív élményeket társítsanak az ajándékhoz, így cégünk arculatához is. 

Természetesen az nem elég, hogy minél több ajándék közül lehessen választani, hisz fontos az is, hogy minden termék megfelelő minőségben készüljön el. Kínálatunkban csak megbízható tárgyak találhatóak, ami annak is köszönhető, hogy több technológiát alkalmazunk az elkészítés során: például transzfernyomás, szitanyomás, tamponnyomás, lézergravírozás, műgyantabevonat és a jó öreg hímzés is a rendelkezésre áll.

Tengerpart, nyaralás, beach: maradandó élmény az egész család számára

A promóciós ajándékok fő célja az, hogy növeljük a bizalmat, valamint pozitív élményeket társítsunk a cégünk megjelenéséhez. Mi sem lehet erre jobb módszer, mint az, ha a nyaralás során is “jelen vagyunk”? 

Elég csak egy strandlabda vagy frizbi a felhőtlen szórakozáshoz, és akár egy egész életre megjegyzik a brand nevét a potenciális ügyfelek. Strandtáska, különböző játékok, napszemüveg, hűtőtáska, legyező, törölköző, strandszék, valamint más felfújható tárgyak mind-mind elérhetőek a kínálatunkban! 

Választhatunk egy terméket, vagy akár összeállíthatunk egy komplett “nyári ajándékcsomagot”, amit aztán egy kitelepülés vagy családi napon átadhatunk a munkatársaknak vagy a vásárlóknak. Használhatjuk mind belső, mind külső marketingre is, az offline módszerek közül szinte ez az egyik legjobb termékkategória, amit választhatunk.

Az egyik nagy előnye: mindenki látja

A nyaralással kapcsolatos ajándéktárgyak egyik legnagyobb előnye, hogy nemcsak azok találkoznak vele, akiknek adjuk. Például ha a Balaton partján vagy a horvátországi tengerparton használják az egyedi labdát, akkor a parton lévő összes nyaraló látni fogja a promóciós terméket. 

Ezzel a módszerrel “passzívan” eljuthatunk új ügyfelekhez is. Egy hűtőtáska, strandszék elég nagy felületet nyújt ahhoz, hogy ne csupán a logónkat, hanem elérhetőséget és szlogent is elhelyezhetünk rajta. Minőségi termékekkel garantáltan nyert ügyünk lesz minden potenciális ügyfélnél. Nézz körül a weboldalunkon, használd a szűrőt és rendelj könnyedén, gyorsan! Árajánlatot is kérhetsz tőlünk, készséggel segítünk az ötletek megvalósításában.