LOGÓZOTT TÁSKAAKASZTÓ REKLÁMAJÁNDÉK

Praktikus kiegészítőkből sosem elég, amelyek segítségével még kényelmesebbek lehetnek a hétköznapok. Ezek közé tartozik a táskaakasztó is, amivel bárhova fel tudjuk akasztani a táskát, tornazsákot, iskolatáskát. Lehet az egy asztal, pult, szekrény, pár másodperc alatt felhelyezhetjük a kiegészítőt, és máris lesz helye a csomagunknak, nem kell a fogasokat használni, vagy éppen kerülgetni a szobában a hátizsákot, sporttáskát.

Nézd végig a táskaakasztó kínálatot, és válaszd ki most a megfelelőt! Böngészd át a teljes felhozatalt mielőtt választasz!

Kiegészítőkkel a mindennapos kényelemért

A reklámajándékoknak nem feltétlenül kell leragadni a noteszeknél, tollaknál, sapkáknál vagy bögréknél. Számtalan olyan termék közül lehet válogatni, amelyek segítségével sokkal kényelmesebbek lesznek a hétköznapok, igazi hasznos funkciót tudnak ellátni. Egyszerű, de nagyszerű apróságok, amiket szinte minden nap használni tudunk. A táska és utazás kategóriában olyan kiegészítőket találhatunk, mint a már említett táskaakasztó, de ezenkívül más tartozékokat, utazási kellékeket is választhatunk.

A webáruházban több mint 9.000 termék vár arra, hogy egyedi arculattal, megjelenéssel, emblémával lássuk el, és a különböző promóciós kampányokhoz felhasználjuk. A táska, utazás mellett elérhető még az írószer, irodaszer, konyha, otthon, egészség, ápolás, nyaralás, kert, szabadidő, játékok, ruházat, szerszám, lámpa kategóriája is. A csomagolások között pedig megtalálhatjuk azt a kiegészítőt, amibe majd az emblémázott termékeket fogjuk csomagolni.

A reklámajándékok segítségével hatékony promóciós kampányokat lehet létrehozni. Egy-egy terméket lehet önmagában is használni, de az ajándékcsomagoknak is megvannak a saját előnyeik. Összeállíthatunk személyre szabott, egyedi csomagokat is, de a mennyiség, a széles célközönség is egyaránt cél lehet a kampány során.

Adhatunk ajándékot a meglévő és/vagy potenciálisan új ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek is. A legfontosabb, hogy olyan termékeket válasszunk, amelyek valóban hasznos funkciót töltenek be a mindennapokban, gyakran előkerülnek, nem pedig egyből a szekrény mélyébe dobják őket, vagy rosszabb esetben egyenesen a kukába.

Mire jó a táskaakasztó?

Ez egy nagyon egyszerű kiegészítő, amit akár a zsebünkben vagy a táska egyik kisebb fiókjában is könnyedén elfér. Elérhető rögzíthető táskaakasztó (fekete vagy ezüst színben), amit az asztallaphoz lehet rögzíteni pillanatok alatt. Egyáltalán nem számít hétköznapi ajándéknak, így a hatás sokkal nagyobb lesz, mint egy toll vagy bögre esetében.

Természetesen különleges kialakításokból sincs hiány, ilyen például a szív alakú vagy a Paris mágneses táskaakasztó. Egy jól elhelyezett emblémával, logóval máris egyedi ajándékot varázsolhatunk belőle. Adhatjuk önmagában is például minden vásárlás mellé az ügyfeleknek, vagy egy céges kitelepülés során a látogatóknak, de akár egy nagyobb ajándékcsomag része is lehet.

A táskaakasztót azért érdemes választani, mert garantáltan könnyebbé teszi a felhasználó mindennapjait. Nem egy nagyon bonyolult szerkezetről beszélünk, de biztosan gyakran előkerül majd a zsebből vagy a táskából.

Nem kell túlbonyolítani a promóciós kampányt

Olykor a legegyszerűbb, legkisebb kiegészítőkből lesznek a leghatékonyabb reklámajándékok. Ez a táskaakasztóra is hatványozottan igaz. Tevékenységtől függetlenül bármely cég számára megfelel majd. Tekintsd meg a széles felhozatalt most!