LOGÓZOTT AUTÓS KIEGÉSZÍTŐK REKLÁMAJÁNDÉK

Az egyik leghatékonyabb promóciós ajándéknak az autós kiegészítők számítanak. Ezek tipikusan olyan termékek, amire minden autótulajdonosnak szüksége van. Több tucat eszköz és kiegészítő közül lehet válogatni, amelyek csak arra várnak, hogy egyedi megjelenéssel, arculattal és logóval lássuk el őket. Itt tulajdonképpen minden megtalálható, ami az autó ápolásához, használatához szükséges lehet.

Ismerd meg autós kiegészítők kínálatunkat, és válaszd ki még ma az ideális terméket! Böngészd át a felhozatalt most!

Rengeteg választási lehetőség érhető el

Webáruházunkba több mint 9.000 olyan eszköz és kiegészítő érhető el, amelyek egyedi arculattal, logóval láthatóak el. A hatalmas termékpalettának az előnye az, hogy garantáltan minden cég megtalálhatja azokat az eszközöket, amik a tevékenységhez és/vagy a promóciós céloknak megfelel. 

A kínálatunk folyamatosan bővül, ami azt jelenti, hogy érdemes gyakran visszalátogatni hozzánk. A fő célunk az, hogy mindenki megtalálja azokat az eszközöket, amelyek hatékony részei lehetnek a promóciós kampánynak.

A széles palettában rengeteg kategória található. A közkedven írószeszerek, irodaszerek mellett szerszámok, lámpák és autós kiegészítők is beszerezhetőek. A leggyakoribb kérdés az, hogy mégis mikor és hol lehet ilyen promóciós ajándékokat adni? Kinek érdemes?

Utóbbira a válasz nagyon egyszerű: meglévő és új ügyfelek, munkatársak és üzleti partnerek is lehetnek “célpontok”. A mikor és hol sem egy nagyon bonyolult kérdés, mivel akár minden egyes vásárláshoz adhatunk ajándékot egy-egy kiemelt időszakban. Ezenkívül a céges rendezvények, vállalati családi napok, jótékonysági események, valamint a féléves, éves kiértékelők is ideális platformot adnak az ajándékozáshoz.

A promóciós kampány során nemcsak a mennyiségre kell odafigyelni, hanem a minőségre is. Ha rosszul választunk alapanyagot, vagy az a cél, hogy minél olcsóbban megússzuk az egészet, akkor az egész projekt sikerességét kockáztatjuk. Szerencsére nálunk nem kell ilyen probléma miatt aggódni, mivel többféle technológiával dolgozunk.

Elérhető hímzés, szitanyomás, műgyantabevonat, lézergravírozás, tamponnyomás és transzfernyomás is. A termékekről elmondható, hogy nem egyszer használatosak, így az ügyfelekben sem marad rossz élmény.

Autós kiegészítők teljes tárháza vár

Számtalan termék közül lehet válogatni. Az egyik legnépszerűbb kiegészítő a Baira jégkaparó, ami a hideg hónapokban tökéletes eszköz lesz, hogy megbirkózzunk a zord időjárással. Az elektromos autótulajdonosok számára az Edison EV töltőkábeltáska lesz az ideális választás.

A biztonságról gondoskodik a Remlux autós kamera. Ha menet közben nem szeretnénk annyit a telefonnal foglalkozni, de fontos, hogy mindig mindenről időben értesüljünk, akkor többféle mobiltartó is elérhető. Vualax, Tecnox, Glatix és Gumbol: csak hogy néhány példát említsünk, amelyek tökéletes megoldást nyújtanak.

A napfény is gyakran tud kellemetlenségeket okozni, pláne a forróbb napokon. Ezért is érdemes beszerezni egy Birdy autós napellenző ernyőt. Ha már a biztonság szóba került: vész esetén jól jöhet egy Seleter vészkalapács is.

Valóban hasznos termékek közül válogathatunk

Az autós kiegészítők előnyei közé tartozik az, hogy minden autótulajdonosnak szüksége van rájuk. Jégkaparó, mobiltartó: ezekből egyszerűen sosem elég. Mindegyik ellátható egyedi megjelenéssel, logóval, így minden vezetés során ott lehetünk szem előtt. Nézd végig autós kiegészítők kínálatunkat most!