LOGÓZOTT MANIKŰR & SMINK REKLÁMAJÁNDÉK

Mi az, ami szinte egyik nap sem maradhat ki? Természetesen a manikűrkészlet, smink használata. Ehhez számtalan eszköz és kiegészítő érhető el. Kifejezetten hatékony promóciós termékeket lehet belőlük készíteni, mivel ezekből sosem lehet elegendő otthon, mindig jól jön egy új darab.

Egyedi emblémával ellátott manikűrszett? Különleges körömreszelő? Könnyedén megoldható! Akár egy hatékony promóciós kampány alapjai is lehetnek, de kiegészítőként is megállják a helyüket. Válaszd ki a megfelelő manikűrkészletet, smink terméket, és helyezd el rajta a saját emblémádat! Böngészd végig a teljes kínálatot most!

Egy apróság rengeteget dobhat az egész promóción

Ma már szinte bármiből lehet reklámajándékot készíteni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden megfelel majd az adott célra. A webáruházunk kínálatában több mint 9.000 termék közül lehet válogatni. Több kategória is elérhető: ruházat, textil, szerszám, autós kiegészítők, táska, utazás, kert, szabadidő és természetesen ott van az egészség, ápolás minőségi kínálata is. Napjainkban már rengeteg eszközön el lehet helyezni a cég arculatát, emblémáját vagy logóját.

Tökéletes szezonális termékeket lehet készíteni, amelyeket át lehet adni különleges eseményeken. Ilyen lehet például egy céges családi nap, sportnap, kitelepülés, egy egyszerű csapatépítő, de vállalati rendezvények és kiértékelők is megfelelnek a célnak.

A reklámajándékok piaca már rég elhagyta a noteszek, bögrék és tollak világát. Természetesen még ezek is ugyanúgy elérhetőek és legalább annyira népszerűek, mint néhány évtizeddel ezelőtt, de mellettük már igazán kreatív lehetőségek is elérhetőek.

Ezzel teljesen személyre lehet szabni az adott promóciós kampányt. Külön lehet célozni a férfiakat, hölgyeket, gyerekeket, fiatalokat, felnőtteket és idősebbeket. A célközönséget alkothatja akár a meglévő és új ügyfelek, de a dolgozóknak sem kell kimaradni a kampányból. A manikűrkészlet és a smink ráadásul kifejezetten népszerű és hatékony ajándéknak bizonyul minden korosztályban.

A minőségről pedig a modern emblémázási technológiák gondoskodnak: lézergravírozás, tamponnyomás, hímzés, szitanyomás, transzfernyomás, vakdombor és műgyantabevonat is elérhető.

Manikűrkészlet, smink a hétköznapokban: miből lehet válogatni?

Az egyik legnépszerűbb választás a 6 részes manikűrszett, ami egy téglalap alakú PU tokban érkezik. Rozsdamentes acéltartozékok találhatóak benne, az alapszíne pedig fekete. Tökéletes megoldás arra, ha a cég logóját szeretnénk megjeleníteni.

Kisebb, praktikus termékek is elérhetőek. Ilyen például a színes manikűrkészlet, ami egy körömreszelőt és körömcsipeszt tartalmaz PVC tartóban. Ha valami igazi különlegességet akarunk adni, akkor a SEWA készlet lesz az ideális választás. Egy 4 részes rozsdamentes acél csomagot fogunk kapni egy minőségi mágneses záródású bambusztokban. Tartalmaz körömcsipeszt, körömreszelőt, ívelt körömvágó ollót és szemöldökcsipeszt is.

Ugyanígy a környezetbarát megoldások sorát bővíti a NAILKIT CORK Parafa készlet. Itt egy téglalap alakú, parafa tokban érkezik a 6 eszköz, amelyek szintén rozsdamentes acélból készülnek. Természetesen a komplexebb készletek sem maradhatnak ki, amelyek akár sminkecsetet is tartalmaznak.

Tökéletes választás önmagában és ajándékcsomagba is

Ezek a készletek ideális promóciós termékek. Mindenkinek szüksége van rá, rendszeresen használják őket, és nálunk igazán praktikus megoldások közül lehet válogatni. Szerezd be egyedi készleted még ma!