LOGÓZOTT KABÁT & MELLÉNY REKLÁMAJÁNDÉK

Ha reklámajándék készítése a cél, akkor igazán különleges termékek között érdemes válogatni. Ezek közé tartoznak a kabátok és mellények is. Hatalmas felületet kínálnak, amin egyedi megjelenést, logót, emblémát lehet elhelyezni. Tökéletes választás ahhoz, hogy egy igazán divatos, stílusos ajándékot adjunk az ügyfeleknek, vagy éppen a munkatársakat is ilyenbe öltöztethetjük a munka során.

Válaszd ki a tökéletes reklámajándékot most kabát, mellény kínálatunkból, és rendeld meg még ma! Fedezd fel felhozatalunkat!

Különleges reklámajándékokból nincs hiány

Ha promóciós termék, akkor általában mindenki kulcstartókra, apró termékekre gondol, amin egy cég logója található. Sok esetben az egyik fiók vagy szekrény mélyén végzik ezek az ajándékok. Azonban nem kell, hogy ez mindig így legyen! Ezért is érdemes olyan termékek között válogatni, amelyek egyáltalán nem számítanak szokványos promóciós ajándéknak. Hatalmas kínálatunkban rengeteg kategóriából lehet válogatni.

Elérhető például írószer, irodaszer, esernyő, táska, valamint körbenézhetsz utazás, szabadidő, ruházat, textil kategóriánkban, valamint az autós kiegészítők között is. Lényeges a széles termékpaletta, hogy ne legyen olyan ötlet, amit nem lehetséges megvalósítani. Minden cég megtalálhatja azt a termékcsoportot, ami a legjobban illeszkedik az arculatához vagy éppen a tevékenységéhez. Fontos a változatosság, hogy kitűnjünk a versenytársak közül. Ezért is érdemes elhagyni a jól megszokott promóciós ajándékokat, és valami olyat adni, amivel más nem rendelkezik a saját palettájában.

Természetesen a folyamat megtervezése ettől még nem lesz sokkal egyszerűbb, több tényezőre is oda kell figyelni. Nem szabad csak úgy összedobálni az ajándékokat. Válasszunk igazán hasznos eszközöket, kiegészítőket, amelyeket a mindennapokban is használni tudnak a megajándékozottak. 

Számtalan lehetőség van az ajándékozásra: ünnepek, születésnapok, évvége, céges rendezvények vagy egy egyszerű vásárlás. A célcsoportot is érdemes meghatározni előre, de aggódni nem kell: mindenki számára beszerezhetjük az ideális kabátot vagy mellényt.

Többféle kabát, mellény érhető el

A szeles időben, ősszel vagy télen mindig jól jön egy kabát vagy egy mellény. Ez promóciós szempontból is egy olyan ziccer, amit kár kihagyni. Ha ránézünk egy tiszta, uniszex széldzsekire, akkor hatalmas felületet kapunk, ami szinte “ordít azért”, hogy egyedi logót, megjelenést vagy emblémát helyezzünk el rajta. 

Kínálatunkban többféle kialakítással lehet találkozni: férfi és női télikabát, női és férfi mellény, széldzsekik kicsiknek és nagyoknak, télikabátok, softshell, de olyan prémium darabok is beszerezhetőek, mint amilyen a Belsan mellény, a Cornal dzseki, a Persol mellény vagy éppen a SOL’S RACE férfi softshell.

A hatalmas kínálatnak köszönhetően minden évszaknak, eseménynek megfelelő darabot megtalálunk. Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy mindegy mit választunk. A kabát, mellény kifejezetten hatékony promóciós ajándéknak számít, de mégis mit jelent ez? Ha reklámajándékról beszélünk, az a legjobb, ha minél többször kerül elő. Egy kabátot akár naponta többször is felvesznek, pláne rossz időben. Minden egyes alkalommal szem előtt lesz a cég emblémája, ami növeli a siker esélyét.

Hatékony promóciós termék

Kabátot, mellényt ügyfeleknek is adhatunk ajándékba, de emellett a munkatársak is kaphatnak egy-egy darabot. Ezt akár a boltban vagy munka közben is hordhatják, hogy még profibb hatást keltsen az egész vállalat. Ismerd meg kabát, mellény kínálatunkat most!