LOGÓZOTT POWER BANK & TÖLTŐ REKLÁMAJÁNDÉK

Az okostelefonokhoz és más, akkumulátorral működő kütyükhöz mindig létszükséglet a töltés biztosítása. Ezért is lehet tökéletes promóciós ajándék egy power bank vagy egy töltő, mivel azokra mindig szükség van. Ismerd meg power bank, töltő kínálatunkban és szerezd be az ideális promóciós ajándékot! Böngészd végig a felhozatalt most!

Sok esetben még fogyóeszköznek is számítanak, hisz a töltők kábelei könnyedén meg tudnak törni. Tartalék energiából sosem elég, ezért is számítanak ideális reklámajándéknak az itt található termékek.

Több ezer praktikus termék várja az érdeklődőket

Webáruházunkban több mint 9.000 termék közül lehet válogatni, ha az ideális alapanyagot keressük a promóciós kampányhoz. A hatalmas kínálatnak köszönhetően az összes cég megtalálhatja azokat, amelyek a tevékenységéhez a legjobban illeszkednek. 

Számtalan kategória közül lehet válogatni: kert, szabadidő, táska, gyerekjáték, esernyő, írószer, irodaszer és minőségi technológiai eszközök is elérhetőek. Természetesen fontos a promóciós kampány során, hogy ne céltalanul dobáljuk össze az ajándékokat, hanem alaposan tervezzük meg, hogy kinek és mit szeretnénk adni.

A reklámajándékok már évtizedek óta velünk vannak. Valószínűleg mindenkinek van otthon egy olyan toll, bögre vagy notesz a szekrényben, amin egy vállalatnak a logója, arculata található. A mai napig nem ment ki a divatból, sőt a paletta csak bővül, hisz több ezer termék vár arra, hogy saját megjelenéssel lássuk el. 

Számtalan lehetőség közül lehet válogatni, hogy mégis hol adhatjuk át ezeket az ajándékokat. Az ügyfelek kaphatják egy-egy vásárlás után, de a céges rendezvényeken, kitelepüléseken, jótékonysági eseményeken, családi napokon, éves kiértékelőkön vagy karácsony előtt is osztogathatjuk őket.

Nemcsak a mennyiségre, de a minőségre is oda kell figyelni. Ajánlott olyan ajándékokat adni, amelyek nem egyszer használatosak. Minél többször kerül a megajándékozott kezébe, annál nagyobb lesz az esély rá, hogy legközelebb is minket választ. A minőségről a többféle emblémázási technikáink is gondoskodnak: elérhető tamponnyomás, szitanyomás, lézergravírozás, kerámia és digitális transzfernyomás, hímzés, vakdombor és műgyantabevonat is.

Hasznos ajándék a power bank, töltő

Az okostelefonok szinte állandó használatban vannak. Ez azt is jelenti, hogy létfontosságú az, hogy az akkumulátorban mindig legyen elegendő energia. Ahhoz, hogy ezt biztosítsuk, többféle megoldás közül lehet válogatni. 

Kínálatunkban elérhető vékony, külső akkumulátor, USB autós töltő, Neblin vezeték nélküli töltő, 10.000 mAh töltő és még komplett külső akkumulátor utazószett is. Ezek segítségével bárhol, bármikor fel lehet tölteni az okostelefont, de ezenkívül lehet használni tabletekhez, laptopokhoz és más okoseszközökhöz is, mint amilyen az okosóra is. 

Többféle méret és kapacitás érhető el: van 11.000 mAh napelemes töltő, de kisebb, 3.500 mAh külső akkumulátor is. A többségük egyszerűen elfér a zsebünkben, minden az igényeinktől függ.

Ha valakiről tudjuk, hogy gyakran küzd a telefonja lemerülésével, az akkumulátor töltöttségének menedzselésével, akkor nincs is ennél jobb ajándék.

Ideális reklámajándék a mindennapokra

A power bank, töltő nagy előnye, hogy bárhol, bármikor lehet használni. Könnyedén el lehet rajta helyezni a cég logóját, elérhetőségeit, így minden egyes töltés alkalmával “találkozni fognak velünk”. Ideális ajándék minden célcsoport számára. Fedezd fel power bank, töltő kínálatunkat!