LOGÓZOTT LEGYEZŐ REKLÁMAJÁNDÉK

Mi az, ami nem maradhat ki egyetlen nyaralásról és strandolásról sem? Természetesen a legyező, amivel a leghatékonyabban lehet védekezni a hatalmas hőséggel szemben. A praktikus, egyszerű változatoktól kezdve a mutatós, stílusos termékekig minden megtalálható. Ha pedig a modern technikát részesítjük előnyben, akkor választhatunk egy hordozható, USB ventilátort is. A legtöbb termék kényelmesen elfér egy kisebb táskában is.

Tekintsd meg legyező kínálatunkat, és rendeld meg a számodra megfelelőt még ma! Böngészd végig a teljes felhozatalt!

Praktikus eszközökkel a hatékony promócióért

A reklámajándékok felhozatala ma már igen széles. Már nem csupán a notesz-bögre-toll hármasából lehet válogatni. Igazán különleges alapanyagok érhetőek el, akár személyre szabott, egyedi ajándékcsomagokat is össze lehet állítani, vagy igazi prémiumkategóriás termékekkel lephetjük meg az adott célközönséget.

A webáruház kínálatában több mint 9.000 eszköz, kiegészítő érhető el. Számos kategória felhozatalából lehet válogatni. Ezek közé tartozik a legyezőket is magába foglaló tengerpart, nyaralás, beach aloldal, de emellett ott van még a technológia, írószer, irodaszer, konyha, otthon, egészség, kert, szabadidő, táska, játékok, ruházat, szerszám és autós kiegészítők felhozatala is.

A csomagolásról sem szabad megfeledkezni, ahogy az emblémázás során is többféle technika érhető el: lézergravírozás, tamponnyomás, szitanyomás, digitális és kerámia transzfernyomás, vakdombor, műgyantabevonat és hímzés. A reklámajándékok esetében különösen fontos a minőség, hogy az adott embléma, logó, grafika ne kopjon le idő előtt. Ellenkező esetben pont fordított hatást érnénk el. A kiválasztott eszköz, kiegészítő minősége is döntő fontosságú, mivel ha könnyen eltörik, megadja magát, akkor a célközönségnek a cég saját termékeiről, szolgáltatásairól is hasonló lesz a véleménye.

Érdemes olyan reklámajándékot választani, ami szorosan kötődik valamilyen szabadidős tevékenységhez, pihenéshez. Ezzel automatikusan a pozitív élményekhez fogja csatolni a felhasználó az adott terméket. Ez pedig nagymértékben megnöveli a promóciós cél teljesülését. A reklámajándék célja lehet brandépítés, vásárlásösztönzés, de munkatársaknak adva a motiváció és a lojalitás növelése is elérhető.

Többféle legyező közül lehet választani

Az egyik legnépszerűbb terméknek az egyszerűbb legyezők számítanak, amelyek többféle alapszínben érhetőek el, magán a legyezőn pedig látványosabb grafikákat is meg lehet jeleníteni. Az összehajtható változat is nagyon népszerű, mivel kényelmesen elfér akár a zsebben is, így mindig kéznél lehet nyáron, a nagy melegben.

Ha valami kevésbé megerőltetőre, de sokkal hatékonyabb megoldásra vágyunk, akkor a kézi ventilátor lesz az ideális. Csuklópánttal is rendelkezik, valamint LED-es elemlámpaként is üzemel. Azonnal segít lehűlni még a legnagyobb melegben is.

Ha nyáron szeretünk a szabadban dolgozni, de mindig is zavart minket a hőség, akkor az USB ventilátor lesz a mi partnerünk. Ezt könnyedén lehet csatlakoztatni a laptophoz, és máris élvezhetjük a pihenést. Prémiumkategóriás legyezőkből sincs hiány, ilyen például a Kronix kézi legyező, a Lencer termék vagy a Kasol modell. Teljesen környezetbarát alapanyagból készülnek.

Egyszerű, de nagyszerű?

Ez az állítás maximálisan igaz a legyezőre. Egy hatékony promóciós termék, amire mindenkinek szüksége van, és mindig jól jön belőle egy tartalék. Ismerd meg széles kínálatunkat most!