LOGÓZOTT STRANDSZÉK REKLÁMAJÁNDÉK

Ha strandolás a téma, akkor számtalan olyan eszköz és kiegészítő van, ami egyszerűen nem maradhat ki. Ilyen a törölköző, a strandtáska, a napszemüveg és a legyező, de a strandszék is kulcsfontosságú, hogy kényelmesen tudjunk napozni, vagy éppen az árnyékban pihenni, megfigyelni a parton történő eseményeket, esetleg figyelemmel kísérni a család többi tagját, hogy mit csinál, merre jár. Többféle praktikus változatban elérhető, kis helyen is elfér, így egy strandolásról, nyaralásról sem maradhat ki.

Ismerd meg strandszék kínálatunkat, és válaszd ki azt, ami a leginkább megfelel az igényeidnek! Tedd egyedivé egy saját emblémával!

Promóciós termékek és a strandolás

Mégis mi köze van a kettőnek egymáshoz? A promóciós ajándékok célja, hogy valamilyen hatást elérjünk a célközönségben. Ez lehet akár vásárlásra ösztönzés, a vállalkozás iránti bizalom növelése, brandépítés, egy új termék vagy szolgáltatás bevezetése, de akár a lojalitást is új alapokra helyezhetjük az üzleti partnereknél, munkatársaknál és visszatérő ügyfeleknél.

Erre a legjobb megoldás, ha olyan eszközöket és kiegészítőket választunk reklámajándéknak, amelyeket rendszeresen használnak, és kellemes emlékeket fognak hozzájuk kötni.

Nincs is annál jobb módszer, mint a nyaralás, tengerpart kategóriában válogatni, ahol számtalan olyan termék található, amiket saját emblémával lehet ellátni. Mindig jól jön egy új törölköző vagy egy strandlabda, ráadásul mindkettő nagy felületet biztosít ahhoz, hogy a cég arculatát, üzenetét megjelenítsük.

Ha mindezt ráadásul esztétikus, dizájnos módon tesszük meg, akkor szívesen fogják elővenni és mutogatni az ajándékot az emberek. Persze nem kell rögtön a legnagyobb eszközökre gondolni: tökéletes promóciós termék lehet egy összehajtható legyező vagy napszemüveg is. Ugyanúgy idetartoznak a már említett strandszékek is.

Ráadásul ezek az eszközök sosem fognak kimenni a divatból. Napernyőre, hűtőtáskára, strandlabdára vagy frizbire mindig szükség lesz, tartalék sem árt, ha valaki nyaralásra indul. Kicsik, nagyok, hölgyek és urak egyaránt örülni fognak neki, így a siker szinte előre borítékolható.

A strandszék mindig kényelmes kikapcsolódást jelent

Függetlenül attól, hogy csak napozni, olvasni vagy esetleg úszni, játszani érkezünk a partra, strandra, mindig jólesik valahol megpihenni majd. Erre tökéletes választás lehet egy összehajtható ülőmatrac is, de ha igazán praktikus megoldást keresünk, akkor az összecsukható strandszéket ajánljuk. Miért? Mert könnyen magunkkal vihetjük bárhová, garantáltan elfér az autóban vagy a vállunkon. Az “összeszerelése” mindössze pár mozdulat, és máris kényelembe helyezhetjük magunkat.

Egy ebéd utáni szundikálás, olvasás vagy társalgás is megoldható egy ilyen székből. Ráadásul többféle méret, kialakítás és színvilág közül lehet válogatni. Van olyan strandszék, ami alapból párnával érkezik. Strandsátrat is választhatunk, ami alá bemenekülhetünk a tűző napsugarak elől.

Tökéletes megjelenés a strandon, tengerparton is

Ami kifejezetten jó hír mindenkinek, hogy minden egyes terméket egyedi emblémával, megjelenéssel lehet ellátni. Cégeknek mindenképpen élni kell ezzel a lehetőséggel, hisz ezzel a módszerrel az egész családot “elkísérhetik” a nyaralásra. Ráadásul a parton mindenki látni fogja, hogy kitől kapták a strandszéket, matracot.

Passzív módon lehet bevonzani új vásárlókat, ha minden szükséges információ megtalálható a terméken. A strandszék évente többször is előkerül majd, egy minőségi változat hosszú ideig ott lehet a legkisebb strandolásokon és legnagyobb nyaralásokon is egyaránt. Válaszd ki a megfelelő terméket most!