LOGÓZOTT PÉNZTÁRCA & KÁRTYATARTÓ REKLÁMAJÁNDÉK

Vannak olyan eszközök, amelyek egyszerűen kihagyhatatlanok a mindennapokból. Ezeket minden egyes kisebb sétánál, bevásárlásnál, utazásnál, munkába járásnál magunknál kell tartani. Ilyen például a pénztárca, kártyatartó. Van, aki mind a kettőt használja egyszerre vagy külön-külön. Sok esetben elegendő, ha csak egy bankkártya van nálunk (a fontos dokumentumokkal együtt), ezeket azonban valamiben kényelmesen tárolni is kell.

Fedezd fel pénztárca és kártyatartó kínálatunkat! Szerezd meg még ma a tökéletes promóciós ajándékot!

Több ezer termék közül lehet válogatni

Webáruházunkban minden megtalálható ahhoz, hogy egy sikeres és hatékony promóciós kampányt tudjunk elindítani. Ehhez több mint 9.000 termék közül lehet válogatni. Fontos a hatalmas kínálat, hisz ahány vállalat, legalább annyi tevékenység és célcsoport. Nálunk garantáltan mindenki megtalálja az arculatához és megjelenéséhez illeszkedő eszközöket és kiegészítőket.

A promóciós termékek már évtizedek óta velünk vannak. Elég csak megnézni a táska és utazás kategóriát, ahol az egyszerűbbtől a különleges termékekig minden megtalálható. Igazán hatékony marketingeszköznek minősülnek, hisz elég, ha otthon szétnézünk, és biztosan fogunk találni olyan bögrét, tollat vagy noteszt, amin egy cég logója jelenik meg. 

Természetesen nemcsak a mennyiségre fektetünk nagy hangsúlyt, hanem a minőségre is. Ez azért fontos, mert tudjuk nagyon jól: a promóciós ajándék ugyanúgy az adott céget képviseli, mint a többi termék vagy szolgáltatás. 

A minőségről gondoskodik az is, hogy többféle emblémázási technológiával dolgozunk: kerámia és digitális transzfernyomás, vakdombor, műgyantabevonat, hímzés, tamponnyomás, szitanyomás, lézergravírozás. Hol lehet átadni a kiválasztott promóciós termékeket? Talán ez az egyik leggyakoribb kérdés, amit megkapunk. Számtalan lehetőség közül válogathatunk, mint amilyen egy üzleti megbeszélés, céges rendezvény vagy családi nap, kitelepülések, jótékonysági események, de a kiértékelők és a karácsony, húsvét is megemlíthető.

Pénztárca és kártyatartó: mindenkinek a zsebébe kell egy ilyen termék!

Miért olyan jó ajándék ez a kategória? Mert mindenkinek szüksége van (legalább) egyre. Lehet az csak egy bankkártyatartó, egy rendező, egy igazolványtartó. Mindenki használ ezek közül legalább egyet. Ma már nem fontos, hogy mindig minden irat nálunk legyen, a készpénzhasználat is kezd háttérbe szorulni. De a bankkártyát sem lehet csak úgy szabadon a zsebünkben hordani. Óvni kell a külső hatásoktól, valamint attól, hogy elhagyjuk.

Erre tökéletes választás egy RFID tok vagy egy StriCard kártyatartó. Ezek amennyire kicsik és egyszerűek, legalább annyira nagyszerűek. A használatukkal tehetünk egy lépést a modern mindennapok felé. Természetesen a “hagyományos” pénztárcákról sem kell megfeledkezni. Ott is különböző kialakítás, méret és megjelenés közül válogathatunk.

Válasszunk olyan promóciós terméket, ami valóban hasznos!

Általában azt szokás mondani, hogy olyan eszközöket és kiegészítőket kell keresni a promócióhoz, amelyeket a gyakorlatban is használni fognak, nem pedig azonnal egy polc mélyén végzi. A pénztárca, kártyatartó abszolút megfelel ennek az elvárásnak. Mindenkinek tárolni kell valahol a készpénzt, iratokat és a bankkártyát. Miért ne lehetne az egy logózott pénztárca? Ismerd meg kínálatunkat most!