LOGÓZOTT FITNESZ REKLÁMAJÁNDÉK

A rendszeres testmozgás nagyon fontos része az életünknek. Az egészséges életmódhoz elengedhetetlen az, hogy napi szinten legalább fél órát aktívan mozogjunk. Ha valaki rendszeresen jár futni, sportolni, annak számos fitnesz kiegészítőre lesz szüksége ahhoz, hogy hatékonyan tudja elvégezni az adott tevékenységet.

Kínálatunkban minden eszköz megtalálható ahhoz, hogy megfelelően lehessen mozogni, edzeni a mindennapokban. Ismerd meg fitnesz kategóriánk hatalmas kínálatát, és szerezd be a saját kiegészítőidet most! Fedezd fel a teljes felhozatalt még ma!

Akár egy komplett céges sportnapot is megtervezhetünk

A webáruház kínálatában rengeteg hasznos kategória felhozatalából válogathatunk, ahol csupa olyan eszközt és kiegészítőt fogunk találni, amelyekből hatékony promóciós terméket lehet készíteni. Természetesen az sem mindegy, hogy pontosan hol és miért akarjuk átadni ezeket a reklámajándékokat.

Az biztos, hogy minden cég megtalálhatja a tevékenységéhez legjobban illeszkedő promóciós terméket, de olyanokat is beszerezhetünk, amelyeket kifejezetten egy adott rendezvényhez, kampányhoz lehet használni.

A legnagyobb kategóriák között szerepel az írószer, irodaszer, konyha, otthon, kert, szabadidő, játékok, ruházat, szerszámok, autós kiegészítők, de az egészségről és ápolásról sem szabad megfeledkezni. Bármelyiket is választjuk, fontos, hogy bizonyos szempontokat figyelembe vegyünk a vásárlás során.

A promóciós kampányt érdemes megtervezni. Meg kell határozni a pontos célközönséget, amely számára a reklámajándékokat összegyűjtjük, kiválasztjuk. Utána meg kell tervezni, hogy milyen formában, mely csatornán keresztül adjuk majd át a promóciós termékeket.

A fitnesz kategóriában található termékeket akár egy saját szervezésű sportnap keretein belül is átadhatjuk. Minden résztvevő kaphat egy “kezdőcsomagot”, amiben minden kisebb-nagyobb kiegészítő benne lehet.

Lehet az egy karszalag, szilikonkarkötő, hogy pontosan tudjuk ki az, aki a rendezvényre érkezett és már sikeresen belépett. De akár egyenpólókat is osztogathatunk, amelyeket aztán más alkalomból is felvehetnek. Ha pedig sportolás, akkor nem maradhatnak ki azok a kiegészítők, amiket kifejezetten a sportoláshoz érdemes felvenni.

Praktikus és hasznos eszközök találhatóak a fitnesz termékek között

Az egyik legnépszerűbb választás a szalag, amit egyedi logóval lehet ellátni. Több alapszínben is elérhető: fekete, narancssárga, türkiz és banánzöld. Ez egy 3 milliméter vastag latex fitnesz szalag. Ha futni indulunk, vagy egy hosszabb edzést tervezünk a szabadban, akkor nem maradhat ki a LOOPBAND cipzáras csuklópénztárca sem, amiben kényelmesen elfér pár fontos kiegészítő, kulcs, bankkártya vagy egy kis készpénz is.

Ha mozogni indulunk, akkor az izzadással is számolni kell. Hogy a nedvességet minél hamarabb eltüntessük, a legjobb megoldás, ha viszünk magunkkal egy törölközőt. Sporttörölközőt hálós huzatban is magunkkal vihetünk, amit szintén egyedi logóval, emblémával lehet ellátni.

Okoseszközökből sincs hiány

Teljesítményt segítő eszközöket is beszerezhetünk. Ilyen például egy testzsírszázalék-mérő, hogy pontosan lássuk, éppen hol járunk a folyamatban. A lépésszámláló is egy fontos kiegészítő, hogy tudjuk, sikerült-e elérni az aznapra kitűzött célt.

Olyan különlegességet is választhatunk, mint a digitális ugrókötél, ami számlálja az ugrásokat és az elégetett kalória mennyiségét. Az egyik legnépszerűbb kiegészítőnek napjainkban a pulzusmérő karóra számít, ami egy futásról, edzésről sem maradhat le. Tekintsd meg fitnesz termék felhozatalunkat most!