LOGÓZOTT HÁTIZSÁK REKLÁMAJÁNDÉK

Ha promóciós ajándékról van szó, akkor a legjobb választás, ha igazán tartós és praktikus eszközöket, tárgyakat keresünk. Ilyen például a hátizsák, amit számtalan helyzetben lehet használni, és hű társunk lehet a mindennapokban. Sportoláshoz, munkához, túrázáshoz, iskolába járáshoz tökéletes választás.

Ráadásul igazán nagy felületet kapunk, ami promóciós szempontból egyáltalán nem hanyagolható el. Nemcsak egy logót, de akár még szlogent, elérhetőséget és arculatot is elhelyezhetünk rajta. Fedezd fel hátizsák kínálatunkat, és válaszd ki az ideális alapanyagot a tökéletes promóciós termékhez! Böngészd végig a felhozatalt most!

Több ezer termék egy helyen

Webáruházunkban több mint 9.000 eszköz és kiegészítő közül lehet válogatni. Ez azért is előnyös, mert így minden cég megtalálhatja a számára megfelelő terméket, amit aztán beépíthet a marketing gépezetébe. A promóciós ajándékok már több évtizede léteznek, valószínűleg mindenkinek lapul otthon egy egyedi logóval ellátott bögre, toll vagy notesz a szekrényben. 

Ez a hármas továbbra is népszerűnek számít, hisz mindenki használ ilyen eszközöket a mindennapokban. Azonban ma már több termék közül is lehet válogatni, ilyen például a táska és az utazáshoz használható kiegészítők. Utazni mindenki szokott, akár csak hétköznap reggel az iskolába, munkahelyre, de ugyanúgy idetartozik a túrázás, a nyaralás és a sportolás is. A hátizsák ezért is számít kifejezetten hatékony promóciós terméknek, hisz ez egy olyan kiegészítő, amiből sosem elég, mindig jól jön, ha van egy plusz otthon, amit aztán használni lehet, ha szükség van rá.

Természetesen nemcsak a mennyiségre, de a minőségre is odafigyeltünk hatalmas kínálatunk kialakítása során. Ezt garantálják a minőségi tárgyak, alapanyagok és kiegészítők, valamint az, hogy többféle emblémázási technológiával is dolgozunk. Kerámia és digitális transzfernyomás, hímzés, lézergravírozás - csak néhány példa az elérhető módszerek közül.

A hátizsák tökéletes kiegészítő a mindennapokban

Ha hátizsákról van szó, akkor többféle kialakítás közül válogathatunk. Ott vannak a legkisebb változatok, mint amilyen a Cobra hátizsák vagy Dual táska, amelyet akár tornazsáknak is nevezhetünk. Tökéletes megoldás arra, hogy a sportoláshoz használandó cipőt, sportitalt és ruházatot tároljuk. Sok minden nem fér el bele, de éppen ez az előnye, mivel nem megterhelő a hordása, mobilis és bárhol elfér.

Ha hátizsák, akkor nem maradhat ki a túrázás sem. Erre tökéletes választás a poliészter modell vagy az összehajtható hátitáska-védő is, hogy semmilyen kellemetlenség ne érjen minket mozgás közben. Többféle kialakítás is elérhető, bennük számtalan fiókkal, zsebbel, hogy mindennek meg legyen a helye, és rendszerezetten tudjuk tartani az egyes eszközöket és kiegészítőket.

Modern változatokból sincs hiány, amelyekben könnyedén elhelyezhetjük a tabletet, laptopot és minden szükséges kiegészítőt. Hátitáska külső akkumulátorral is elérhető, hogy ne kelljen a merülés miatt aggódni. Sok esetben hatékonyabb megoldást nyújt egy ilyen hátizsák, mint a klasszikus laptoptáskák.

Igazán hatékony ajándék

Természetesen egy promóciós termék célja az, hogy a megfelelő hatást elérjük vele. Ez csak úgy érhető el, ha az átadott eszközt, kiegészítőt rendszeresen fogják használni. A hátizsák teljes mértékben megfelel ennek az elvárásnak, hisz hű társa lehet mindenkinek a hétköznapokban. Böngészd végig kínálatunkat, és találd meg az ideális ajándékot ügyfeleid, munkatársaid és üzleti partnereid számára!