LOGÓZOTT NAPSZEMÜVEG REKLÁMAJÁNDÉK

Vannak olyan kiegészítők, amelyekre számtalan helyzetben szükség van, akkor is, ha nyaralni indulunk, de egy átlagos bevásárlás során is nélkülözhetetlenek lehetnek. Ilyen a napszemüveg is, ami tökéletes társunk lehet a mindennapokban. Emellett promóciós ajándéknak is ideális választás, hisz ezzel garantáltan nem lehet mellélőni. 

Kicsiknek, nagyoknak, nőknek, férfiaknak - nemcsak nyáron, hanem akár télen is. Teljesen személyre szabható, divatos kialakítás, és a logón kívül akár az elérhetőségeket is megjeleníthetjük. Fedezd fel most a napszemüveg kínálatunkat! Böngészd végig és válaszd ki még ma az ideális ajándékot!

Több ezer termék egy helyen

Webáruházunkban több mint 9.000 eszköz és kiegészítő közül lehet válogatni, amelyek csak arra várnak, hogy egyedi megjelenéssel lássuk el őket. Fontos a széles termékpaletta, hisz így minden cég meg tudja találni a számára és a tevékenységéhez illeszkedő promóciós ajándékokat. A leggyakoribb kérdés, amit kapunk általában az, hogy mégis hol lehet ilyen eszközöket ajándékokba adni.

Tökéletes választás például a családi nap, a céges rendezvény, a közösségi és jótékonysági kampányok, de a karácsony és a húsvét is. Konkrétan bármi, ahol kapcsolatot tudunk létesíteni a célközönséggel: ügyfelekkel, munkatársakkal vagy üzleti partnerekkel. Ezért is található meg a kínálatunkban minden, ami csak ajándékként felmerülhet: elektronikai eszközök, bevásárlótáskák, esernyők, bögrék, tollak és minden, ami a tengerpart, nyaralás során felmerülhet, mint amilyen a napszemüveg is.

Számunkra nemcsak a mennyiség fontos, hanem a minőség is, ezért is dolgozunk többféle emblémázási technológiával: szitanyomás, tamponnyomás, lézergravírozás, műgyantabevonat, transzfernyomás és hímzés.

Egy univerzális ajándék: a napszemüveg

Ha nyaralásról van szó, akkor vannak olyan elengedhetetlen kiegészítők, amelyek egyszerűen nem maradhatnak ki. Idetartozik a napszemüveg is, amit nemcsak a pihenés során, de a hétköznapokban is lehet hordani. Ez azért is előnyös, mivel igazán hasznos kiegészítője lehet a megjelenésünknek. Mivel mindenki szereti, ideális célpont arra, hogy promóciós ajándékot készítsünk belőle.

Kínálatunkban található UV-szűrős, kétszínű, mintás lencsével ellátott, tükörlencsés változat is. Ha tárolásról van szó, arra ott van a Dacrok szemüvegtok vagy a Subsun szemüvegtok. A tisztításról sem szabad megfeledkezni, ehhez is számtalan termék közül lehet válogatni: Bisight szemüvegtörlő kendő, Vision kendő, vagy egy különleges kialakítású CreaClean szemüvegtörlő is jó választás lehet.

Igazi egyedi termékekkel is lehet találkozni, mint amilyen a Gredel, a Nixtu, a Nival, a Dolox, vagy a Sunbus és Haris napszemüveg. Miért olyan jó ajándék? Mert mindenki használja és szüksége van rá, hogy a napsugarak ellen védekezzen. Stílusos kiegészítő nem csupán a napsütéses nappalokra. A promóciós ajándékoknak ez a fő célja, hogy valóban hasznos legyen, mivel így nem a szekrény mélyén fogja végezni, hanem gyakran hordani, használni fogja őket a megajándékozott. A napszemüvegen elhelyezhető a logó, a szlogen vagy az elérhetőség is.

Promóciós ajándékot mindenkinek!

A hatalmas választéknak köszönhetően a gyerekeknek, felnőtteknek és idősebbeknek is választhatunk ajándékot. Akár munkatársak, potenciális és meglévő ügyfelek vagy üzleti partnerek is lehetnek a célközönség. Kiválasztás, tervezés, majd átadás, a folyamat ilyen egyszerű. Fedezd fel most napszemüveg kínálatunkat!