LOGÓZOTT IRODA & MEGBESZÉLÉS REKLÁMAJÁNDÉK

Egy irodába számtalan kellékre van szükség, hogy a mindennapos feladatokat könnyedén el tudjuk végezni. Ezért is lehet tökéletes reklámajándék például egy óra, lámpa vagy számológép, ami egyszerűen elengedhetetlen. Az iroda, megbeszélés kategóriában minden megtalálható, ami szem előtt van a hétköznapokban.

Ismerd meg irodai kiegészítőket, válaszd ki a megfelelőt, és helyezd el rajta a saját emblémádat! Böngészd át a kínálatot most!

Az irodai eszközök is tökéletes reklámfelületek lehetnek

A saját céges logóval ellátott irodai termékek mindig ki fognak emelkedni a környezetből. Ezért is érdemes őket választani promóciós kampányok alapjául. Természetesen ez csak egy példa abból a hatalmas kínálatból, ami elérhető nálunk. Több mint 9.000 eszköz és kiegészítő vár arra, hogy egyedi megjelenéssel, emblémával lássuk el. Lehet az konyhai, otthoni kellék, írószer, csomagolás, táska, vagy valamilyen kerti kiegészítő, de akár egy minőségi papírnehezék vagy trófea is tökéletes promóciós ajándékká válhat.

A különböző kampányoknak tökéletes alapot adnak ezek az eszközök és kiegészítők. Akár a zászlóshajója is lehet a projektnek, amivel új vásárlókat lehet bevonzani, de cél lehet az is, ha a cégbe vetett bizalmat akarjuk építeni. 

Új brand bevezetéséhez is tökéletes, vagy ha egyszerűen az iroda megjelenését kell felturbózni egyedi eszközökkel, amiket majd a munkatársak fognak használni a mindennapokban. Rengeteg célja lehet egy promóciós kampánynak, amelyekhez kivétel nélkül megtalálhatjuk a megfelelő alapot. A mennyiség mellett a minőség is kiemelten fontos számunkra. A nálunk kapható eszközök nem fogják könnyen megadni magukat, hosszú távon lehet őket használni.

A minőségről gondoskodnak az emblémázási technikák is, amiket alkalmazunk. Elérhető hímzés, vakdombor, műgyantabevonat, lézergravírozás, tamponnyomás, szitanyomás és transzfernyomás is. Nincs az a felület, amire ne tudnánk felvinni a cég logóját vagy az egyedi megjelenést, amire szükség van.

Iroda, megbeszélés: apróságok és különlegességek egy helyen

Az ülőmunka gyakran elég sok stresszel jár. Mi erre az egyik közkedvelt megoldás? A stresszlabda! Kínálatunkban többféle változat is elérhető: hagyományos labda, szív alakú, rugby labda alakú, de még döntéshozó kocka formájában is beszerezhetjük, ha nagyon nem tudunk dönteni egy adott kérdésben. 

A különböző helyiségek megvilágításához találhatunk lámpákat. A céges kitelepülések egyik legfontosabb kiegészítője a Kunel nyakpánt, ebből sosem lehet elég az irodában, de ugyanez igaz a számológépekre, az A4-es irattartókra és a tolltartókra is. Ha valami különlegességet akarunk a saját irodánkba, akkor a stresszoldó kínai golyójáték vagy a földgömb alakú papírnehezék lehet az ideális választás.

A kiértékelők szerves része a jól teljesítő kollégák kiemelése. Erre a legjobb megoldás egy trófea, amiből többféle is elérhető: földgömb alakú, Recsum, Owen, Copcem, Honey, mindegyik más-más megjelenéssel, formával rendelkezik. Az iratok tárolása is állandó kihívást jelent: műbőrből készült mappa, kártyatartó, de irattartó cipzáros zsebbel is elérhető.

Emlékezetes promóciós ajándékok

Milyen a jó reklámajándék? Ami sokszor a kezünkbe kerül. Az iroda, megbeszélés kategóriában található eszközökre szinte minden nap szükség van, vagy éppen tökéletes esztétikai elem lehet minden helyiségbe. Ajándékba is adhatjuk, de a cég munkatársait is meglephetjük vele. Fedezd fel kínálatunkat most!