LOGÓZOTT AJAKBALZSAM REKLÁMAJÁNDÉK

Az ajakbalzsam egy fontos kiegészítő a mindennapokban, ami az egészségben és az ápolásban is kiemelt szerepet játszik. Promóciós termékként is tökéletesen megállja a helyét, mivel népszerűnek számít, és bármelyik cég meglepheti vele a vásárlóit, potenciális ügyfeleit. 

Többféle kialakítás közül lehet válogatni, amelyekkel garantáltan elérhető a kívánt hatás. Mindegyiket egyedi arculattal láthatjuk el, hogy mindenki tudja, pontosan kitől is érkezett a meglepetés. Ismerd meg az ajakbalzsam kínálatunkat, és lepd meg az ügyfeleket! Nézd végig az elérhető lehetőségeket!

Egy apró kiegészítővel hatalmas hatást lehet elérni

A promóciós termékek között rengeteg lehetőség érhető el. Több mint 9.000 eszköz és kiegészítő közül lehet válogatni, amelyek kivétel nélkül ideális szereplői lehetnek egy jól felépített marketingkampánynak. Számtalan kategória kínálatából lehet válogatni: technológiai kiegészítők, esernyő, esővédelem, konyha, otthon, írószerek, irodaszerek, kert és szabadidő, valamint még az egészség, ápolás terén is megtalálhatjuk a megfelelő termékeket.

Ma már rengeteg eszköz alkalmas arra, hogy a cég vagy a brand logóját, arculatát, szlogenjét vagy egy szezonális kampányát megjelenítse. Az ajakbalzsam is ezek közé tartozik, ami ráadásul kifejezetten hatékony promóciós terméknek számít. 

Milyen szempontoknak kell megfelelnie a reklámajándéknak? Az egyik legfontosabb, hogy olyan eszközt válasszunk, amit a hétköznapokban tudnak használni a megajándékozottak. Ezért is számít népszerű promóciós terméknek például a reklámtáska vagy a gravírozott toll. Ezekre mindenkinek szüksége van, és gyakran fogyóeszköznek is számítanak. Az ajakbalzsam is ilyen, amiből jó, ha van otthon tartalék, idővel pedig garantáltan el is fog fogyni, ha valaki rendszeresen használja, így a pótlását is meg kell oldani.

A minőség is fontos a promóciós termékek esetében. Az emblémázás során is figyelembe kell ezt venni, ezért is dolgozunk többféle technikával. Vakdombor, transzfernyomás, műgyantabevonat, hímzés, szitanyomás, tamponnyomás és lézergravírozás is elérhető. 

Ajakbalzsam, mint promóciós termék

Tökéletes ajándék ügyfeleknek, üzlettársaknak, de még munkatársaknak is. Többféle változat közül lehet válogatni. Az egyik legnépszerűbb választás az ajakbalzsam kerek tégelyben, ami gyümölcs ízű és bőrgyógyászatilag tesztelt. Kék, fehér és piros alapszínben is elérhető, amire szabadon helyezhetünk el emblémát is. 

Ajakbalzsam ezüstös dobozban is elérhető, amivel igazi prémiumhatást adhatunk az egész promóciós terméknek. Ez egy vanília ízesítésű balzsam, gyönyörű csillogó tárolóban. Minden időben tökéletes védelmet fog nyújtani az ajkaknak. 

Különleges alkalmakra szív alakú bádogdobozban is érkezhet az ajakbalzsam. Egzotikus megjelenésből sincs hiány. Ilyen például a GLOSS LUX ajakápoló bambusz hengerben. Ez egy természetes ajakbalzsam, ami szintén bőrgyógyászatilag tesztelt. A megjelenése egy ideális emblémával csak tovább fokozható. Az ajakápoló bambusz gömbben is elérhető, ehhez a SOFT LUX-ot kell keresni. Szintén a különleges változatok közé tartozik a BALM vegán ajakbalzsam kerek dobozban.

A hatásos promóciós kampány legfontosabb eleme lehet

Az ajakbalzsam nem annyira elterjedt reklámajándék, mint a toll vagy a bögre. Ezért is lehet vele nagyobb hatást elérni, mivel garantáltan meglephetjük az ügyfeleket, munkatársakat. Például minden egyes vásárláshoz adhatunk egyet ajándékba. Szerezd be ma a megfelelő promóciós ajakbalzsamot még ma!