LOGÓZOTT BŐRÖND REKLÁMAJÁNDÉK

Vannak olyan ajándékok, amelyekre egyszerűen mindenkinek szüksége van. Ha utazásról van szó, akkor egyértelmű, hogy legalább egy bőrönd jó, ha lapul otthon valahol a szekrényben vagy annak tetején. Ezért is lehet olyan hatékony és jól működő promóciós ajándék a bőrönd, amelyeket ma már akár a potenciális ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek is adhatjuk. 

Ezeket egyedi arculattal láthatjuk el, hogy minden egyes utazás során a cég jusson az eszükbe, “ott lehessünk” a nyaralásnál is. Fedezd fel a bőrönd kínálatunkat és válaszd ki még ma a megfelelő terméket! Tedd emlékezetessé a nyaralásokat!

Ha promóciós ajándék, akkor a legjobb helyen jársz!

Webáruházunkban több mint 9.000 termék közül lehet válogatni, amelyek kivétel nélkül megállják a helyüket promóciós termékként. Ezeket használhatjuk céges rendezvényeken, különleges alkalmak során, a brand építéséhez, valamint a vállalat következő szintre lépéséhez. 

Kínálatunkban a legkisebb eszközöktől kezdve, mint a toll, bögre, egészen a konyhai kiegészítőkön át az autós termékekig minden megtalálható. Ha táska és utazás, akkor elengedhetetlen a bőrönd is.

Természetesen nemcsak a mennyiségen van a hangsúly, hanem a minőségen is, hisz egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan mit adunk ajándékba! Fontos, hogy alaposan megválogassuk, hogy mi kerüljön az ajándékcsomagba, a legjobb, ha olyan termékeket választunk, amelyek illeszkednek a cég tevékenységébe és/vagy hasznosak a mindennapokban. Ezért is olyan népszerű a bögre, a toll vagy a notesz, mivel ezek egyrészt fogyóeszközök, másrészt mindenki tudja, hogyan kell őket használni.

A minőségről gondoskodik az is, hogy különféle emblémázási technikákat használunk: kerámia és digitális transzfernyomás, szitanyomás, tamponnyomás, lézergravírozás, műgyantabevonat, vakdombor és hímzés.

Miért olyan jó választás a bőrönd?

Ha utazás, akkor bőrönd. Függetlenül attól, hogy nyaralásról, heti ingázásról vagy költözésről van szó, a bőröndök egyszerűen elengedhetetlenek. Könnyen lehet őket kezelni, sokminden elfér bennük, és emellett még strapabíróak is. Kiváló ajándék gyermekek, felnőttek és idősek számára, konkrétan nemtől és korosztálytól függetlenül lehet őket használni.

Kínálatunkban különböző színekben és méretekben találhatóak kerekes bőröndök és hátizsákok. Emellett vannak prémium kategóriás termékek is, mint a 600D poliészter kerekes bőrönd vagy a kerekes utazótáska. A Retro ABS kézipoggyász kiváló választás azok számára, akik repülővel mennek a nyaralás helyszínére. A Ripstop poliészter bőrönd bárhol megállja a helyét, méretének köszönhetően könnyedén lehet őket használni az utazások alkalmával.

Ez egy igazán különleges ajándéknak számít, amivel meglephetjük a potenciális ügyfeleket, munkatársakat és üzleti partnereket. Bőröndöt mindenki használ, és sokszor ez is fogyóeszköznek számít, elég csak egy utazás repülővel és máris megjelenhetnek a sérülések rajta. Ezért is jó választás ez promóciós ajándéknak, hisz ebből mindig jól jön egy új az otthonunkba.

A promóciós termékek hatékony marketingeszközök

A bőröndöket és más eszközöket, kiegészítőket is egyedi megjelenéssel lehet ellátni. Ez lehet csak egy logó, de akár a cég elérhetőségeit is felhelyezhetjük a termékekre a komplett arculat mellett. 

Kínálatunk folyamatosan bővül, így érdemes gyakran visszalátogatni és megnézni az új bőröndöket vagy más promóciós ajándékokat. Böngészd végig kínálatunkat most, és válaszd ki az ideális termékeket!