LOGÓZOTT TECHNOLÓGIA & KIEGÉSZÍTŐK REKLÁMAJÁNDÉK

A kütyük, okostelefonok, más technológiai kiegészítők mindenhol körülvesznek minket. Ezért is olyan hatékony promóciós termékek ezek. Elég egy céges logóval ellátott hangszóró, és máris kész a jó hangulat. Ma már számtalan eszköz és kiegészítő közül lehet válogatni. Fülhallgatók, telefonos kiegészítők, power bank, töltők, amelyek csak arra várnak, hogy egyedi emblémával lássuk el őket.

Fedezd fel a technológia, kiegészítők kínálatunkat, és szerezd be most a megfelelő terméket! Nézd végig a teljes felhozatalt még ma!

A legnépszerűbb kütyük közül lehet válogatni

A webáruház kínálatában többféle kategória is elérhető a technológiai kiegészítők mellett. Konkrétan több mint 9.000 termék vár arra, hogy saját, egyedi céges emblémával ruházzuk fel, és azokat adjuk ajándékba az ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek. Elérhető a klasszikus írószer, irodaszer felhozatala, vagy éppen az olyan ruházati cikkek, mint a sapka, póló, ing. A táskák, tornazsákok sem maradhatnak ki a sorból.

Érdemes kiszakadni a jól megszokott, sablonos reklámajándékok világából. Válasszunk nyugodtan a nyaralás, kert, szabadidő, szerszám, egészség, konyha, otthon kategóriából egy vagy akár több “alapanyagot” is, amire aztán látványos grafikát, logót rakunk.

Ha technológiai kiegészítőkről van szó, akkor természetesen nem maradhatnak ki a telefonos kiegészítők sem. Ma már mindenkinek a zsebében lapul egy okostelefon, van, aki külön használ egyet a munkához is. Ezzel garantáltan nem fogunk mellélőni.

A promóciós termékek kiválasztása során fontos szempont az, hogy olyat válasszunk, ami nem egyszer használatos, hanem többször elő lehet venni és valóban hasznos funkciót töltsön be. Nem hiába számít az egyik legalapvetőbb reklámajándéknak a bögre, a toll vagy a notesz. Mindenkinek szüksége van rá, valamint igazi fogyóeszközök, így mindig jól jön belőle egy újabb darab.

A minőség is fontos szempont. A különböző emblémázási technikák segítségével igazán látványos grafikákat lehet létrehozni, amelyek még hosszú távon sem fognak megfakulni, eltűnni az adott termékről. Választhatunk vakdombort, hímzést, műgyantabevonatot, kerámia vagy digitális transzfernyomást, de szitanyomás, tamponnyomás és lézergravírozás is elérhető.

Melyek a legnépszerűbb technológia, kiegészítő termékek?

A leggyakrabban a kosárba a Zring mobiltelefon-tartó gyűrű kerül, ami egy nagyon praktikus eszköz. Fémből készül, így nagyon tartós megoldást jelent arra, hogy a telefont véletlenül se ejtsük el. Munka közben gyakran fontos az, hogy a telefon képernyőjén lássuk az értesítéseket, üzeneteket. Ehhez a legjobb választás egy tartóállvány vagy egy Pufi tartó. Utóbbi ráadásul többféle alapszínben érhető el.

Esős időben vagy túrázás alkalmával egy vízálló tok is jól jön. Futáshoz is gyakran viszünk magunkkal okostelefont, amit megfelelően rögzíteni kell, pláne, ha a teljesítményünket is szeretnénk mérni. Ehhez a legjobb egy iPhone karpánt, de a többi típushoz is találhatunk ilyen kiegészítőt.

Olyan egyszerű kiegészítők is elérhetőek, mint a Bluetooth hangszóró, a Lyster optikai egér vagy a Harleim powerbank, hogy utazás közben, a szabadban se maradjon energia nélkül a telefon akkumulátora. Sőt, olyan különlegesség is elérhető a kínálatban, mint a vízzel működtetett LCD óra.

Fontos a hatás

Azért is ajánlott a nem éppen sablonos reklámajándékok között válogatni, mert azokkal sokkal sikeresebb, hatásosabb promóciós kampányokat építhetünk fel. Ismerd meg technológia, kiegészítők kínálatunkat most!