LOGÓZOTT KERT & SZABADIDŐ REKLÁMAJÁNDÉK

Kert, szabadidő

Ma már egy piknikkosár, sőt még egy iránytű vagy egy madáretető is ellátható egyedi megjelenéssel és arculattal. Persze ez csak a jéghegy csúcsa, mert a kertben, otthon az udvaron számtalan más eszközt és terméket szoktunk még használni. Kevesen tudják, de már a kert, szabadidő kategóriában megtalálható modellek is elláthatóak egyedi, céges megjelenéssel.

Manapság már nemcsak a klasszikus promóciós termékekkel találkozhatunk, mint a bögre és a golyóstoll, hanem speciálisabb, de legalább annyira hasznos tárgyakat is vásárolhatunk. Ismerd meg te is kínálatunkat, szerezd be a legújabb termékeinket, és válassz kedvedre a kerti termékek közül!

Határtalan a lehetőség, ha promóciós termékekről van szó

Webshopunkban minden olyan termék, eszköz és kiegészítő megtalálható, ami a kertben hasznos lehet. Összességében több mint 9.000 termék várja, hogy egyedi megjelenéssel lássuk el, és a vállalat offline marketingjének része legyen.

Természetesen számunkra nemcsak a mennyiség a fontos, hanem a minőség is. A hatalmas kínálat azért fontos, hogy minden egyes vállalkozás megtalálja nálunk azokat az ajándékokat, amelyeket potenciális ügyfeleiknek, munkatársaiknak és üzleti partnereiknek szeretne adni. 

Méretben is különbözőek: van, amelyiken “csak” a cég logója fér el, némelyiken pedig az elérhetőségektől kezdve a megjelenésen át egy szlogenig mindennek van helye.

Ilyenkor szokott az a kérdés következni, hogy mégis hol lehet ilyen ajándékokat osztogatni? Konkrétan minden olyan eseményen, ahol a cég képviselteti magát. Ez lehet például céges családi nap, közösségi rendezvény, kitelepülések, vagy akár negyedéves, féléves és éves záróünnepségek is. Természetesen ezt is még tovább lehet fokozni: üzleti tárgyalásokon is nagyon jó benyomást tud kelteni az, ha már be van készítve egy ajándékcsomag.

Különböző kemping, piknik termékek is találhatóak kínálatunkban, amivel garantáltan felejthetetlenné válhatnak a pihenések, és így a promóciós ajándékok értéke is nagyobb. A minőséget pedig az alkalmazott technológiák garantálják: lézergravírozás, műgyantabevonat, transzfernyomás, hímzés, tamponnyomás, szitanyomás.

Kert, szabadidő: hasznos termékek a kerti kikapcsolódáshoz

Ha valaki szeret otthon a kertben sütögetni, akkor garantáltan található a garázsban egy grillező, egyéb eszközök, amelyekkel a húst és az ételeket lehet forgatni. A hűtőtáskák is elengedhetetlenek, de nemcsak a sütésről, főzésről és italozásról szól minden! Kerti lámpa, kertészkesztyű érhető el azoknak, akik szeretik a kis növényeiket, virágaikat gondozni. 

Ha már szabadidő, akkor nem szabad megfeledkezni a kempingezéshez és túrázáshoz használt eszközökről sem. Ilyenek például a kulacsok vagy a függőágy, de akár egy komplett hátizsák is ellátható egyedi arculattal, vagy ami a természet szerelmeseinek elengedhetetlen: egy távcső is kitűnő választás lehet.

Miért fontos az, hogy a megfelelő ajándékokat válasszuk?

A kerti termékek igazán különlegesek, nem éppen hagyományos ajándékoknak számítanak, de ami még ennél is fontosabb: hasznosak. Egy promóciós termék akkor a legjobb, ha nem egyszer használatos, hanem hosszú távon a megajándékozott hasznára tud lenni. Ez azért fontos, hogy minél többször találkozzon a cég arculatával, valamint a vállalat felé a bizalom is növekedni fog, ha minőségi ajándékot adunk.

A promóciós termékek jól bevált marketingeszköznek számítanak, amit már hosszú évek óta alkalmaznak. A paletta egyre szélesebb, és érdemes alaposan átgondolni a választást, mivel egy jól kigondolt ajándék sokkal nagyobb sikert tud elérni. Nézz körül webshopunkban még ma, és rendelj egyszerűen, gyorsan!