LOGÓZOTT TORNAZSÁK REKLÁMAJÁNDÉK

A tornazsák egy olyan kiegészítő, amire kicsiknek és nagyoknak egyaránt szüksége van. Természetesen a legtöbben általában az iskolában találkoznak vele először, hisz testnevelés órára tökéletesen elfér benne minden szükséges ruházat és kiegészítő. Ez a későbbiekben, felnőtt korban sem fog változni, mivel nagyon praktikus megoldásnak számít, ha csak néhány holmit akarunk kényelmesen tárolni és magunkkal vinni. Ezért is olyan jó reklámajándék, mert mindenki tudja hasznosítani a mindennapokban.

Nézd végig tornazsák kínálatunkat, és válaszd ki a számodra megfelelőt most! Tekintsd meg a teljes felhozatalt!

Praktikus kiegészítők az ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek

Az a legjobb és leghatékonyabb reklámajándék, ami valóban megkönnyíti az emberek életét és hasznosítani is tudják őket. Ráadásul minél többször kerül elő a hétköznapokban, annál nagyobb esély lesz arra, hogy a promóciós kampány eléri a célját. A webáruház kínálatában már több mint 9.000 termék érhető el, és ez a felhozatal folyamatosan bővül, ezért is érdemes rendszeresen végignézni az egyes kategóriákat. És mégis milyen szekciókban lehet válogatni? 

A táska és utazás mellett ott vannak még a technológia, írószer, irodaszer, szerszám, gyerek és játék, kert, szabadidő, nyaralás, egészség, konyha és otthon kategóriák is. Mindegyik tele van hasznos eszközökkel és kiegészítőkkel, amelyeket kicsik és nagyok egyaránt tudnak használni.

Fontos, hogy a megfelelő reklámajándék kiválasztása során a minőségre is nagy hangsúlyt fektessünk. Jobb elfelejteni az egyszer használatos kiegészítőket, vagy azokat, amelyek könnyen eltörnek, megsérülnek. Ezekkel vagy nem érjük el a kívánt hatást, vagy egyenesen visszafelé sül el az egész promóciós, hisz egy silány minőségű reklámajándék miatt a cég saját termékeiről, szolgáltatásairól is hasonló véleménnyel lesznek a vásárlók.

A minőségről gondoskodnak a különböző emblémázási technikák is, amelyek segítségével nem kell attól tartani, hogy a felhelyezett arculat, grafika könnyedén lekopik, elmosódik. Választhatunk lézergravírozást, tamponnyomást, szitanyomást, kerámia és digitális transzfernyomást, vakdombort, hímzést és műgyantabevonatot is. Természetesen a használt technika függ attól is, hogy pontosan milyen anyagból készült a reklámajándék.

Többféle tornazsák közül lehet választani

A legnépszerűbbnek a poliészter tornazsák számít, ami elérhető fekete, kék, piros, fehér, szürke, sárga, zöld, narancssárga, türkiz, királykék, ciklámen és banánzöld színben is. Minden arculathoz, emblémához és grafikához megtalálhatjuk a tökéletes alapot, amin jól fog mutatni a cég megjelenése.

Ha a szokásosnál eltérő méretű kiegészítőt akarunk beszerezni, akkor a nagy tornazsák lesz az ideális választás. A fényvisszaverő tornazsáknak is rengeteg előnye van, pláne, ha olyanoknak adjuk, akik szeretnek túrázni, éjszaka sportolni, kerékpározni, mozogni. Igazi különlegességnek számít a laminált tornazsák, ami sokkal fényesebb, mint a többi változat. A nem szokványos táskák közé tartozik még a kétszínű vitorlászsák, valamint a Giant tengerészzsák is.

Válasszuk bármelyiket, mindegyiken viszonylag nagy méretben lehet elhelyezni a cég arculatát, logóját, de egy egész szlogennek is bőven akad hely.

Adhatjuk egyedül és csomagban is

A tornazsák előnye, hogy önmagában is megállja a helyét, mint promóciós termék. A kreativitásunkat is szabadjára engedhetjük, és átadás előtt feltölthetjük különböző céges kiegészítőkkel, kitűzőkkel, kulcstartóval, notesszel, tollal. Fedezd fel a teljes tornazsák kínálatot most!