LOGÓZOTT EGÉSZSÉG & ÁPOLÁS REKLÁMAJÁNDÉK

Sminktükör, manikűrkészlet, sporttörölköző és stresszlabda - ezek mind olyan eszközök, amelyeket a legtöbb ember használ sportolás vagy a mindennapok során. Mi lenne, ha ezeket az egészség, ápolás kategóriába sorolható termékeket is teljes mértékben egyedi arculattal tudnánk ellátni? 

Ma már nemcsak a toll és a bögre alkalmas arra, hogy egy cég vagy brand a saját logóját megjelenítse, hanem rengeteg más termék is a rendelkezésünkre áll, mint amiket az első mondatban is felsoroltunk, de ez csupán a jéghegy csúcsa! Az itt található termékek tökéletes ajándékok lehetnek munkatársaknak, üzlettársaknak, de potenciális ügyfeleknek és családoknak is. Fedezd fel kínálatunkat, és válassz kedvedre belőle!

A promóciós termékek egész tárháza vár minket!

Webshopunkban minden olyan termék megtalálható, ami az egészség és ápolás elengedhetetlen eleme lehet. Több mint 9.000 termék közül lehet válogatni, amelyek nemcsak mennyiségben, de minőségben is a legmagasabb kategóriát képviselik. Ez a széles paletta garantálja azt, hogy bármilyen cég is rendel tőlünk, biztosan meg fogja találni azt a terméket vagy termékcsoportot, ami az ő arculatát, szlogenjét és tevékenységét a legjobban képviseli.

Hol lehet ilyen termékeket osztani, ajándékozni? A legjobb terep erre például a céges rendezvények, kitelepülések, közösségi események vagy családi napok, de akár még egy üzleti találkozón is jó indítás lehet az, ha már egy bekészített ajándékcsomag várja a leendő partnereket. Összességében minden olyan esemény ideális választás, ahol lehetőség van a márka építésére. 

Hatalmas kínálatunkban minden olyan termék megtalálható, ami promóciós ajándékként átadható: elektronikai eszközök, bögrék, tollak, esernyők, különböző minőségi törölközők, bevásárlótáskák és még strandszékek, valamint játékok is. Mindig érdemes olyat választani, ami tartós, többször használatos, hogy tulajdonképpen minél többen “találkozzanak” cégünk megjelenésével és elérhetőségeivel.

Fontos azonban az is, hogy nemcsak arra kell figyelni, hogy elegendő ajándék álljon rendelkezésre, hanem a minőség is kulcsfontosságú. Ezért is találhatóak a kínálatunkban kizárólag megbízható, kiváló minőségű termékek, ami annak is köszönhető, hogy a legmodernebb technikákkal dolgozunk: szitanyomás, tamponnyomás, lézergravírozás, műgyantabevonat, hímzés és transzfernyomás.

Egészség, ápolás: hasznos termékek a mindennapokra

Egy sminktükör akár évekig is használatban van, mire újra lecseréljük a meglévőt. Ezért is jó választás, ha promóciós termékről van szó, mivel rengeteg alkalom lesz arra, hogy a megjelenésünket és elérhetőségeinket megismerje a felhasználó. 

De ugyanúgy idetartoznak az ajakbalzsamok, fitneszhez használatos szalagok, stresszlabdák, de egyedi sebtapaszt és digitális lázmérőt is készíttethetünk. A lehetőségek tárháza hatalmas, ha az egészség és ápolás kategóriájáról van szó. Természetesen nem maradhatnak el az elsősegélydobozok sem!

Sőt, még a kínálatban van elektromos masszírozó is, ha igazán különleges és egyedi ajándékot szeretnénk adni.

Miért érdemes ilyen ajándékokat választani?

A válasz nagyon egyszerű és könnyű: mindenki látja. Ha például stresszlabdáról vagy fitnesz szalagról van szó, akkor azt több tucat ember is láthatja használat közben, amivel passzív módon érhetünk el új potenciális vásárlókat. 

Több éves tapasztalattal rendelkezünk, ha promóciós ajándékról van szó, valamint több technológia közül is lehet választani, hogy milyen módszerrel vigyük fel a cég megjelenését, logóját és elérhetőségeit az ajándéktárgyakra. Nézz szét weboldalunkon még ma, használd a szűrőnket, ha keresel valamit, vagy kérd munkatársaink segítségét!