LOGÓZOTT MÉRŐSZALAG & SZERSZÁM REKLÁMAJÁNDÉK

A mérőszalag, szerszám kategóriában tipikusan olyan eszközök vannak, amelyek egyszerűen egy otthonból sem maradhatnak ki. Mindig lesz valami, amit le kell mérni vagy éppen javításra szorul. Ha pedig valaki a munkájához is használja őket napi szinten, akkor kifejezetten fontos, hogy legyen a szerszámosládában minden helyzetre egy eszköz. Ezért is számítanak olyan hatékony promóciós ajándéknak, mert mindenkinek szüksége van rájuk.

Ismerd meg mérőszalag, szerszám kínálatunkat, és válaszd ki most a megfelelő terméket! Böngészd végig a felhozatalt még ma!

Több ezer potenciális promóciós ajándék közül lehet válogatni

Webshopunkban konkrétan már több mint 9.000 termék érhető el, amelyek kivétel nélkül arra várnak, hogy egyedi arculattal, logóval lássuk el őket. Egy promóciós ajándék tökéletes kiegészítője lehet a meglévő marketinggépezetnek, de akár egy komplett kampányt is fel lehet rá húzni. A hatalmas kínálat azért is fontos, mert így minden cég megtalálhatja a céljaihoz és/vagy tevékenységéhez legjobban illeszkedő darabokat.

A felhozatal folyamatos bővítés alatt áll, ezért is ajánlott rendszeresen visszalátogatni és megnézni az újdonságokat. Az elsődleges célunk az, hogy minden cég megtalálja azokat az eszközöket, amelyek segítségével egy hatékony promóciós kampányt lehet végrehajtani.

A széles kínálat azt is jelenti, hogy több kategória közül lehet válogatni. Ezek közé tartozik például az írószerek, irodaszerek, konyha, otthon, táska, utazás, de a szerszámok, lámpák, autó kategória is.

Ha promóciós termékekről beszélünk, akkor az egyik leggyakoribb kérdés az, hogy mégis hol és mikor lehet őket átadni a célcsoportnak. Egyáltalán ki lehet “célszemély”? Utóbbi kérdésre a válasz nagyon egyszerű: új és meglévő ügyfelek, munkatársak és üzleti partnerek, beszállítók is kaphatnak promóciós ajándékot.

A “hol, mikor” pedig lehet egy céges családi nap, jótékonysági rendezvény, vállalati összejövetelek, éves kiértékelők, de a karácsony, húsvét is ideális lehet, vagy egy egyszerű meeting, megbeszélés vagy vásárlás is remek lehetőségnek bizonyul.

A mennyiség mellett fokozottan oda kell figyelni a minőségre is. Erről gondoskodik az, hogy többféle technológiát is alkalmazunk: transzfernyomás, tamponnyomás, lézergravírozás, szitanyomány, műgyantabevonat és hímzés is elérhető.

Minden otthonba kell egy elemlámpa

Kínálatunkban számtalan kialakítás közül lehet válogatni. Az egyik legnépszerűbb darab a fém elemlámpa fehér LED-del, ami hosszú távon is kiváló teljesítményt tud nyújtani. A LED már csak azért is jó választás, mert sokkal energiahatékonyabb, jobb fényt biztosít és strapabíróbb. Ez egy igazán tartós, maradandó ajándék, amit lehet használni kint a kertben éjszaka, autószerelésben vagy bármilyen helyzetben, amikor plusz fényforrásra van szükség.

Természetesen ez csak egy példa a rengeteg elérhető lehetőség közül. Van például többfunkciós zseblámpa, elemlámpa akasztóval, hogy kényelmes legyen a viselet, de extrém körülményekre vagy túrázásra is felkészülhetünk egy olyan termékkel, mint amilyen a LED lámpa karabinerrel. Ha nem akarunk a töltéssel, áramforrással sokat foglalkozni, akkor a napelemes dinamós lámpa lesz a tökéletes választás.

Miért olyan jó promóciós ajándék az elemlámpa?

Azok a termékek lesznek igazán hatékonyak, amelyek valóban hasznos, szükség van rájuk, és hosszú távon is megállják a helyüket. Az elemlámpa minden szempontnak megfelel, mivel sosem elég belőlük otthon. Mindegyiket egyedi arculattal, logóval lehet ellátni, ezért is lesznek tökéletes promóciós ajándékok. Nézd végig elemlámpa kínálatunkat!