LOGÓZOTT JEGYZETFÜZET & JEGYZETTÖMB REKLÁMAJÁNDÉK

Logózott jegyzetfüzet, jegyzettömb? Egyszerűen sosem fog kimenni a divatból, a leghatékonyabb promóciós ajándékok közé tartoznak. Ma már számtalan kialakítás, méret, megjelenés közül lehet választani. Mindenkinek szüksége van rá, és valódi fogyóeszköznek számít a gyakorlatban. 

Kell ennél jobb ajánlólevél egy promóciós ajándék számára? Aligha! Cégek és magánemberek számára is tökéletes választás. Ismerd meg jegyzetfüzet, jegyzettömb kínálatunkat, és válaszd ki még ma a tökéletes promóciós ajándékot! Nézd végig felhozatalunkat!

Több ezer ajándék vár minden érdeklődőre

Webshopunkban már több mint 9.000 termék közül lehet válogatni, amelyeket kivétel nélkül el lehet látni egyedi megjelenéssel, emblémával vagy logóval. Minden cég megtalálhatja a tevékenységéhez, arculatához illeszkedő eszközöket, kiegészítőket. A segítségükkel hatékony marketingkampányt lehet felépíteni.

Több kategória felhozatalából lehet válogatni. A klasszikus írószerek, irodaszerek mellett elérhető táska, utazás, nyaralás, kert, szabadidő, esernyő, konyha és otthon kategória is. Itt bárki megtalálhatja az ideális terméket, ami szerves része lehet a promóciós kampánynak. Elérhető az, hogy minden egyes reklámajándék egyedi legyen, minden egyes szezonra, alkalomra új eszközt, kiegészítőt tudjunk kiválasztani. 

Már több évtizede használnak promóciós ajándékokat. Ezért is eshet meg az, hogy szinte mindenkinek van otthon legalább egy ilyen eszköze vagy kiegészítője. Ilyen egy logóval ellátott toll, bögre, mappa vagy éppen jegyzetfüzet. 

Természetesen az elmúlt években a paletta csak bővült, így határt egyedül a képzeletünk szabhat. Gyakran felmerül a kérdés azonban, hogy mégis hol lehet átadni az ajándékokat? Erre tökéletes alkalom lehet egy céges családi nap, rendezvény, kitelepülés, szakmai összejövetel, féléves, éves értékelő, de akár a karácsony, húsvét is. Sokszor az adott szezonhoz illő kampányt is össze lehet állítani: őszi, téli, tavaszi vagy nyári.

Nemcsak a mennyiségre kell odafigyelni, hanem a minőségre is. Erről gondoskodik a többféle elérhető emblémázási technológia: műgyantabevonat, vakdombor, hímzés, lézergravírozás, digitális és kerámia transzfernyomás, tamponnyomás, szitanyomás.

Hasznos ajándék a jegyzetfüzet, jegyzettömb

Többféle termék közül lehet válogatni, amelyeket aztán a mindennapokban tudunk használni. Ilyen például az A5-ös jegyzetfüzet, az A4-es jegyzetfüzet vagy éppen az A6-os termék tollal. Ezek számítanak az alapoknak, de különleges mintázatból, kialakításból sincs hiány. Vannak speciális változatok is, mint a Vimaz újrahasznosított papírból készült termék, de több újrahasznosított jegyzetfüzet, jegyzettömb is elérhető. 

Ebbe a kategóriába tartoznak a mappák, irattartók is. Igazán modern termékek közül lehet válogatni: Weston irattartó mappa, Harbur RPET iratmappa, Bein vezeték nélküli töltős jegyzetfüzet, Tiskan iratmappa vagy egy Wendam jegyzetfüzet szett. A legnagyobb előnyük, hogy nemcsak ügyfeleknek lehet adni ajándékként, de munkatársaknak és üzleti partnereknek is. Tökéletes választás az első megbeszélésre. 

Milyen az ideális promóciós ajándék?

A legfontosabb a reklámajándékok kiválasztása során, hogy olyan eszközöket, kiegészítőket válasszunk, amelyek valóban hasznosak. Így többször is elő fognak kerülni, az ügyfél, munkatárs és üzleti partner minden alkalommal látni fogja a cég arculatát, logóját vagy elérhetőségét, ami szerepel a promóciós terméken. A jegyzetfüzet, jegyzettömb tökéletes választás erre a célra. Böngészd át kínálatunkat most!