LOGÓZOTT HŰTŐTÁSKA REKLÁMAJÁNDÉK

Egy hűsítő ital a legnagyobb forróságban? Vagy csak szimplán szeretnénk elkerülni, hogy a hatalmas melegben megromoljon az étel, a szendvics, amit kivittünk a strandra? Hosszú túrára indultunk, de nem maradhat el a frissítő még több óra után sem? Erre mind megoldást nyújt egy kényelmes hűtőtáska, aminek egyetlen egy feladat van: hidegen tartani a benne tárolt ételeket, italokat, tárgyakat. Ráadásul most már saját arculattal is elláthatjuk őket!

Szerezd be az ideális hűtőtáskát! Nézd végig a kínálatot, és rendeld meg a sajátodat egyedi emblémával!

Egy tökéletes eszköz a nyaralásra

A hűtőtáska mellett még számtalan más lehetőség közül lehet válogatni. Több kategória kínálata is elérhető: klasszikus írószerek és irodaszerek, esernyők, amelyekre mindig számíthatunk, de az ajándékok csomagolásához is megtalálhatjuk az ideális kiegészítőt. A tengerpart, nyaralás kategóriája sem maradhat ki, ahova az említett hűtőtáska mellett tartoznak még a felfújható tárgyak, törölközők, strandszékek, strandtáskák, legyezők, napszemüvegek, strandjátékok és más tengerparti tárgyak. Miért is érdemes őket promóciós terméknek választani?

Függetlenül attól, hogy milyen hatást akarunk elérni (vásárlásösztönzés, brandépítés, bizalom növelése) a reklámajándékkal, mindig olyan eszközt, kiegészítőt kell választani, aminek a hétköznapokban is nagy hasznát veszik a vásárlók, a megajándékozottak. Ha pedig lehetőség van rá, akkor részesítsük előnyben azokat, amelyekhez különleges emlékeket, élményeket tudnak társítani! 

Erre tökéletes példa a nyaralás, a tengerparton töltött idő. Ilyenkor még egy egyszerű strandlabda, matrac és hűtőtáska is felértékelődik. Ahányszor csak ránézünk majd, mindig a nyaralás, a pihenés, az önfeledt szórakozás fog róluk eszünkbe jutni. Ezenkívül még ott lesz a cég emblémája is, ami különlegesebbé teszi az egész élményt.

Egy egyszerű napszemüveggel is nagy hatást tudunk elérni. Továbbá arról az előnyről sem szabad elfeledkezni, hogy passzívan is több tucat, több 100 embert tudunk még elérni a tengerparti, strandos kiegészítők segítségével. Egy hűtőtáskán lévő emblémát, logót, grafikát mindenki látni fog, aki a parton sétál, pihen.

Melyik hűtőtáska lesz az igazi?

Természetesen találkozhatunk egyszerűbb és komplexebb kialakításokkal is. A legnépszerűbbnek a két rekeszes hűtőtáska számít, ami alufólia-béléssel, állítható vállpánttal van ellátva. Többféle alapszínben is elérhető: kék, piros, királykék, fehér, narancssárga és banánzöld. A széles színpalettának köszönhetően biztosan meg fogjuk találni azt az alapot, ami a legjobban illeszkedik az egyedi emblémánkhoz. 

Ha valami komplexebbre vágyunk, akkor a hűtőtáska készlet lesz az igazi választás. Ebben alapból található 2 bögre, 2 tányér, 2 kés, 2 villa és 2 szalvéta. Letisztult fekete színben érkezik, amit kempingezéshez ajánlott használni.

A klasszikusok sorát bővíti a Coolcan hűtőtáska, ami egy cipzáras változat, 6 db 0,33 l-es italdoboz helyezhető el benne, hogy ne maradjunk szomjasak a parton. Széles és látványos színpalettával rendelkezik: arany, narancs, piros, királykék, zöld, fekete és rózsaszín. 

Különlegességekből sincs hiány: ilyen például a PrintCan Slim neoprén italtartó, amit kifejezetten 0,33 l-es üdítős palackokhoz terveztek. Tökéletes alap egy látványos grafika elhelyezésére.

Hűtőtáskából sosem elég

Ha nyaralásról van szó, akkor minél több tárolási kapacitásra van szükség. Erre tökéletes megoldást nyújtanak a hűtőtáskák, amelyekből többféle méret, kialakítás is elérhető. Válaszd ki még ma a sajátodat!