LOGÓZOTT STRAND JÁTÉK REKLÁMAJÁNDÉK

Az önfeledt szórakozás egyik alapja, pláne, ha strandolásról van szó, a megfelelő strandjátékok használata. Lehet ez egy frizbi, egy vízipisztoly, de teniszkészlet és műanyag vödör is. Garantált szórakozás a legkisebbeknek és a legnagyobbaknak is. Ez egy tökéletes lehetőség a cégek számára, hogy minőségi, valóban hasznos promóciós ajándékokat adjanak a potenciális ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek.

Fedezd fel még ma a strandjátékok világát, és szerezd be a tökéletes ajándékokat! Tedd felejthetetlenné a nyaralást, a pihenést az ügyfelek számára!

Több ezer termék várja, hogy egyedi kép kerüljön rá

Webáruházunk kínálatában több mint 9.000 eszköz és kiegészítő található, amelyek mind arra várnak, hogy a cég marketinggépezetének része legyen. A nagy felhozatalnak köszönhetően az összes vállalkozás megtalálhatja azokat a termékeket, amelyek tökéletesek lesznek promóciós terméknek, tevékenységi területtől függetlenül.

Az egyik leggyakoribb kérdés, ami ilyenkor felmerül, hogy mégis hogyan és hol lehet a promóciós ajándékokat eljuttatni az ügyfelekhez, kollégákhoz és üzleti partnerekhez? Számtalan lehetőség áll a cégek rendelkezésére. Ott vannak például az ünnepek, mint a karácsony, újév, húsvét. Ezenkívül még választhatunk jótékonysági eseményeket, céges családi napokat, vállalati összejöveteleket, rendezvényeket és féléves, éves kiértékelőket is.

Természetesen nálunk nemcsak a mennyiségen van a hangsúly, hanem a minőségen is. Tudjuk nagyon jól, egy promóciós termék ugyanúgy a céget képviseli, mint a többi szolgáltatása. Ezért is fontos, hogy olyan ajándékot válasszunk, ami valóban hasznos, és nem a fiók mélyén fogja végezni. Ezek közé tartoznak a nyaralás, tengerpart termékei, mint amilyenek a játékok is, amelyek garantáltan maradandó élményt fognak okozni az egész család számára.

Miért olyan jó választás a strandjáték?

Kínálatunkban minden olyan eszköz elérhető, ami a nyaralás során felmerülhet a játékhoz. Gondolunk itt a teniszkészletre, összehajtható frizbire, tapadókorongos labdajátékra, vízipisztolyra, homokozó készletre, futball labdára. Ezek mindegyikét kivétel nélkül saját megjelenéssel, logóval, elérhetőséggel vagy szlogennel láthatjuk el. Miért érdemes ezeket a termékeket választani, ha promócióról van szó? Mert garantáltan pozitív élményeket fognak hozzá az ügyfelek, munkatársak és üzleti partnerek társítani. Nincs is ennél jobb, mint a logónk, cégünk “jelenléte” egy-egy önfeledt szórakozás, játék során.

Strandjátékokat adhatunk a legkisebbeknek, idősebbeknek, fiatal felnőtteknek, nőknek és férfiaknak egyaránt. Kikapcsolódni, játszani mindenki szeret, így ezekkel garantáltan nem lőhetünk mellé. Tökéletes meglepetés egy üzleti partner vagy munkatárs számára is, például ha tudjuk, éppen nyaralni indulnak vagy egy hosszabb szabadságot vesznek ki. Nemcsak a strandon, de otthon a kertben is lehet ezeket a játékokat használni.

A minőség és a hatékonyság a legfontosabb szempont

Egy strandjáték, mint amilyen a tollaslabda szett vagy a frizbi, igazán hatékony promóciós terméknek számít. Miért is? Mert a megajándékozottak garantáltan használni fogják, több alkalommal is. Mivel elég nagy felületről beszélünk, passzív módon is eljuthatunk új ügyfelekhez, mivel egy jól elhelyezett logó nem csak azok számára látható, akik éppen használják a labdát vagy a frizbit. Fedezd fel még ma kínálatunkat, és válaszd ki a tökéletes ajándékot!