LOGÓZOTT BBQ készlet REKLÁMAJÁNDÉK

BBQ készlet

Bele sem gondolunk, hogy mennyi eszköz látható el egyedi megjelenéssel és arculattal. A kellemes tavaszi, nyári, vagy kora őszi időszakban rengeteg időt töltünk a szabadban, így a kertben is. Ez tökéletes alkalom arra, hogy grillezzünk kicsit, amihez elengedhetetlenek a különböző BBQ készletek, grillezőszettek és természetesen a kötény, valamint más kiegészítők sem maradhatnak el. 

Legyen szó bármelyikről, nálunk kivétel nélkül mindegyik beszerezhető, sőt akár egyedi megjelenéssel, a cég logójával is fel lehet őket vértezni. Fedezd fel te is a kínálatunkat, szerezd be a legújabb termékeinket, és válassz kedvedre a BBQ készletek közül!

Temérdek lehetőség, több ezer promóciós termék

Webáruházunkban minden olyan termék és kiegészítő megtalálható, ami csak felmerülhet promóciós ajándékként. Ez több mint 9.000 eszközt jelent, ami csak azt várja, hogy egyedi megjelenéssel és arculattal legyenek ellátva, amivel tökéletesen kiegészíthetik és támogathatják a cég offline marketing gépezetét.

Azonban itt korántsem mennyiségről van szó, hanem magas minőségről! A széles kínálatra azért van szükség, hogy minden egyes vállalat megtalálja a tevékenységéhez illeszkedő termékcsaládot, de természetesen a minőségről sem feledkeztünk meg. Minden egyes kategóriában strapabíró, valóban hasznos kiegészítők találhatóak, így az irodaszerek és a kert, szabadidő termékei között is minőségi modelleket találunk.

Természetesen ha valaki azt mondja, hogy promóciós ajándék, az első kérdés általában az, hogy mégis hol lehet ezeket osztogatni? A válasz nagyon egyszerű: ahol csak lehetőség van. Ha egy ügyfél betéved a boltba vagy az irodába, ha fontos üzleti tárgyalás lesz, akkor ideális lehet egy ilyen csomaggal indítani a megbeszélést. Ezenfelül minden egyes céges rendezvényen és eseményen, mint amilyenek a kitelepülések, féléves vagy éves eredményzárók, de akár a családi napokon is megfelelő lehet az osztogatás.

BBQ készlet: minőségi grillezőszett ajándékba

Az emberek többsége, ha csak lehetőségük nyílik rá, szeret a kertben vagy a szabadban sütögetni. Ehhez azonban rengeteg eszközre van szükség, hogy minden megfelelően történjen. Ezért is található a kínálatunkban többféle grillszett, valamint kötények, hűtőtáskák, sőt még Mayrax BBQ grill is. 

Mindezeket kivétel nélkül el lehet látni egyedi megjelenéssel, logóval, vagy akár szlogennel is. Természetesen a megvásárolt eszközök tisztításáról sem feledkeztünk meg, erre jó megoldást jelent például a Bary BBQ tisztítókefe.

Szinte minden egyes garázsban található egy-egy kerti grillezőeszköz vagy -szett, így nem igazán igényel nagy kutatást az, hogy kiderítsük, kinek jó ajándék ez. Még akár egy üzleti tárgyaláson is átadhatjuk a partnereknek, de potenciális ügyfeleknek is tökéletes promóciós ajándék.

Mindig a megfelelő ajándékokat válasszuk!

A BBQ készlet egyáltalán nem mondható hagyományos ajándéknak (az inkább a bögre vagy a notesz), éppen ezért fognak maradandó élményt, emléket jelenteni. Továbbá van még egy hatalmas előnyük: éveken keresztül hasznosan látják el feladatukat. 

Egy ajándék esetében kifejezetten fontos ez, hogy a potenciális ügyfél, partner minél többször “találkozzon” a cég arculatával, sőt mivel kerti sütögetésről van szó, így az érkező vendégek is látni fogják, hogy kitől kapták a minőségi BBQ készletet.

A promóciós termékek sosem fognak kimenni a divatból, mivel jól bevált marketingeszköznek számítanak. A paletta egyre szélesebb, így érdemes gyakran visszalátogatni hozzánk. Nézz körül webáruházunkban még ma, és rendelj egyszerűen, gyorsan!