LOGÓZOTT KOZMETIKAI TÁSKA REKLÁMAJÁNDÉK

A promóciós termékek esetében érdemes a praktikus változatokat választani. A kozmetikai táska abszolút ebbe a kategóriába tartozik. Mindenkinek lapul legalább egy otthon, nemtől és kortól függetlenül. Vannak belőle kisebb változatok, amelyeket a hosszabb utazásokra vagy éppen a munkahelyre is magunkkal vihetünk.

A fürdőszoba egyik legfontosabb kiegészítője, amiben minden szükséges eszköz elfér. Fedezd fel kozmetikai táska kínálatunkat, és válaszd ki a megfelelőt még ma! Készíts egyedi ajándékot belőle!

Több ezer reklámajándék várakozik emblémázásra

A webáruház kínálatában több kategóriából is lehet válogatni, amelyek segítségével egy igazán hatékony promóciós kampányt lehet felépíteni. A legnépszerűbb reklámajándékok közé még mindig az írószerek, tollak, noteszek, konyhai kiegészítők (bögre, pohár), ruházati cikkek (pólók, ingek) tartoznak, de a táska és utazás kategóriában is feltétlenül érdemes szétnézni, hisz olyan hasznos eszközök találhatóak benne, mint a bevásárlótáska, a bőrönd, vagy éppen a kozmetikai táska.

Természetesen az is egy jó kérdés, hogy mégis milyen eseményre ajánlott őket beszerezni. Tökéletes alkalom lehet egy céges rendezvény, csapatépítő, sport- vagy családi nap, de a brandépítés során is kulcsszerepet játszanak a reklámajándékok.

Ha éppen egy új terméket, szolgáltatást vezetünk be a piacra és a saját kínálatunkba, akkor egy emblémázott, egyedi kiegészítővel is népszerűsíthetjük azt. Ha egy különleges eseményt szervezünk, akkor szintén nem maradhatnak el a logózott pólók, táskák, tollak, noteszek és szilikonkarkötők. A promóciós termék kiválasztása során arra kell figyelni, hogy olyan eszközt, kiegészítőt válasszunk, amit valóban használni fognak az ügyfelek, munkatársak és üzleti partnerek. 

A minőség kulcsfontosságú, ami a felvitt embléma megjelenésére is igaz. Többféle technika is elérhető: hímzés, műgyantabevonat, vakdombor, kerámia és digitális transzfernyomás, lézergravírozás, szitanyomás és tamponnyomás. Ez garantálja, hogy még többszöri használat után is tökéletesen látszani fog az embléma, a felvitt grafika.

A kozmetikai táska egy praktikus kiegészítő

Az egyszerűbb kialakítástól kezdve a prémiumminőségű táskákig minden elérhető. Az egyik legnépszerűbb választás a Lendil neszeszer, ami többféle alapszínben érhető el: natúr, narancssárga, piros, kék, zöld és fekete. 100% pamutból készült, ami színes alsó résszel rendelkezik.

Ha valami “komolyabb”, univerzális kialakítást keresünk, akkor érdemes olyan kozmetikai táskát keresni, ami több fiókkal is el van látva. Persze egyszerűbb változat is elérhető, ilyen például az átlátszó táska, amin cipzár is található. A kozmetikai kiegészítőket egy kis utazótokba is elhelyezhetjük. Ez nylonhálóból készült és tökéletes választás utazásra.

Prémium kozmetikai táskából nincs hiány

Otthoni használatra, a fürdőszobába már sokkal jobb megoldás egy felakasztható táska, ami piros és fekete alapszínben is elérhető. Rekeszekkel és hálós zsebbel is rendelkezik, így utazásra is nyugodtan használhatjuk. A prémiumkategóriát a Zurich Cosmetic vászon kozmetikai táskája képviseli, ami egy cipzárral van felszerelve, és kiváló minőségű vastag koptatott vászonból készült. A bélése 210D RPET anyag, oldalsó fogantyú is található rajta.

A látványosabb megoldások közé tartozik a CreaBeauty Square L egyediesíthető termék, ami teljesen egyedi gyártású és négyzet alakú. Rengeteg változat, méret és kialakítás közül lehet válogatni. Válaszd ki még ma a saját kozmetikai táskádat!