LOGÓZOTT EGYÉB TECHNOLÓGIAI KIEGÉSZÍTŐ REKLÁMAJÁNDÉK

A technológiai eszközök és kiegészítők mindig tökéletes ajándékot jelentenek. Ma már számtalan okostermékekkel találkozhatunk, amelyek ideális képviselői lehetnek a promóciós kampánynak. Ismerd meg egyéb technológiai kiegészítő kínálatunkat, és válaszd ki ma a tökéletes ajándékot! Nézd végig felhozatalunkat!

Számtalan eszköz közül lehet válogatni, amelyekkel csak még hatékonyabbak lesznek a mindennapok. Az ajándékcsomagok szerves részét képezhetik ezek a nem éppen hétköznapi termékek, amelyekkel meglephetjük az ügyfeleket, munkatársakat és üzleti partnereket.

Számtalan eszköz és kiegészítő közül lehet válogatni

Webáruházunk kínálatában több mint 9.000 termék található, amelyek csak arra várnak, hogy egyedi logóval, megjelenéssel lássuk el. Ezzel tökéletes eszközei lehetnek a marketing gépezetének, és egy hatékony promóciós kampányt lehet a segítségükkel felhúzni. 

Számtalan kategória közül lehet válogatni. A klasszikus írószerek, irodaszerek mellett autós kiegészítők és minőségi technológiai eszközök is elérhetőek. Természetesen mindez csak a jéghegy csúcsa: a hatalmas kínálattal az a célunk, hogy minden cég megtalálja a tevékenységéhez illeszkedő termékeket, hogy igazán egyedi promóciós kampányt tudjanak létrehozni.

A reklámajándékok több évtizedes múltra tekintenek vissza. Szinte mindenkinek van otthon legalább egy olyan tolla, bögréje vagy mappája, amin egy cég logója található. Mára ez a módszer már rég túllépett a klasszikus termékeken, és kibővült a felhozatal. Gyakorlatilag ma már alig lehet olyan eszközt vagy kiegészítőt találni, amin ne lehetne elhelyezni a cég logóját, arculatát, vagy éppen elérhetőségét. 

A leggyakoribb kérdés általában az, hogy mégis hol van lehetőség a promóciós ajándékok átadására. Tökéletes erre a célra például egy céges rendezvény, családi nap, kitelepülés vagy jótékonysági esemény. Emellett a féléves, éves értékelőkön, évzárókon, de karácsonykor és húsvétkor is osztogathatunk ajándékokat. A célközönségek közé lehet sorolni a meglévő és/vagy új ügyfeleket, a munkatársakat és az üzleti partnereket, beszállítókat is.

A minőségről a többféle elérhető emblémázási technológia gondoskodik. Választhatunk szitanyomást, tamponnyomást, kerámia és digitális transzfernyomást, vakdombort, hímzést, lézergravírozást és műgyantabevonatot is.

Egyéb technológiai kiegészítő kínálat: mi tartozik ide?

Számtalan okoseszközzel találkozhatunk. Ilyen például az óra képtartóval, a fém asztali óra, az időjárásállomás, a vízzel működtetett LCD óra, de LCD hőmérő tapadókoronggal is elérhető. Olyan elegáns eszközökkel is találkozhatunk, mint a homokóra kék homokkal, az asztali óra fadobozban vagy éppen a kerék formájú asztali óra.

Nemcsak órák találhatóak a kínálatban: lézermutató toll, autó formájú egér, egérpad képtartóval, érintőkesztyű okostelefonhoz, bluetooth billentyűzet vagy szilikon kártyatartó is rendelhető. Ha igazán hightech eszközt keresünk, akkor a kamerával felszerelt napszemüveg lehet az ideális választás, vagy egy 3D virtuális valóság szemüveg. Válasszuk bármelyiket, az szinte biztos, hogy maradandó élményt fogunk okozni a megajándékozottnak. Egy egyedi ajándék sokkal többet ér, mint egy jól ismert, “tucattermék”.

Ajándékozzunk valóban hasznos eszközöket!

Az itt található termékek kivétel nélkül hatékonyabbá, kényelmesebbé teszik a mindennapokat. Elég csak egy érintőképernyős okoskesztyűt megnézni, ahányszor ebben használják az okostelefont, mindig szem előtt lesz a cég logója, megjelenése. Böngészd át technológiai kiegészítő kínálatunkat most!