LOGÓZOTT UTAZÁSI KIEGÉSZÍTŐK REKLÁMAJÁNDÉK

Különböző utazási kiegészítőkre minden egyes kirándulás, nyaralás vagy túrázás során szükség van. A segítségükkel még kényelmesebb, komfortosabb lehet az utazás, valamint a kellemetlenségeket is megelőzhetjük. Minden táskában kell, hogy legyen belőlük pár darab, ráadásul tökéletes reklámajándékot lehet belőlük készíteni. Apróságnak tűnnek, de egyes helyzetekben hatalmas tudnak dobni az egész élményen.

Fedezd fel az utazási kiegészítők széles kínálatát, és válaszd ki még ma a számodra megfelelőt! Nézd végig a teljes felhozatalt!

Egy egész nyaralásra elegendő ajándékot adhatunk

Ma már szinte bármiből lehet reklámajándékot készíteni. Tökéletes választás egy törölköző, egy strandszék vagy egy pulóver is, amelyeket kényelmesen lehet hordani, vagy éppen használni a mindennapokban, de egy nyaralásra, nagyobb utazásra és túrázásra is magunkkal vihetjük.

Természetesen a notesz, a toll, a bögre vagy a sapka is hatékonyan működik promóciós termékként, de olykor érdemes kitörni a jól bevált sablonok világából, és valami nem hétköznapit választani.

A webáruházban ehhez garantáltan megtalálhatjuk a tökéletes alapanyagot, ugyanis több mint 9.000 logózható eszköz, kiegészítő közül lehet válogatni. Választhatunk olyat, ami szorosan illeszkedik a vállalkozás tevékenységéhez, de az adott szezonban (tél, nyár) használandó termékeket is elláthatunk egyedi emblémával.

Különleges eseményekre is felkészülhetünk, mint amilyen egy évértékelő, fontos konferencia, születésnapok, de az ünnepek (húsvét, karácsony, szilveszter) során is meglephetjük a vásárlókat. Sőt, az ügyfelek mellett nem szabad megfeledkezni a munkatársakról, üzleti partnerekről sem.

Több kategóriában is lehet válogatni: technológia, írószer, szerszám, játékok, kert, szabadidő, nyaralás, egészség, ápolás, de a táska és utazás sem maradhat ki a felsorolásból. A termékek kiválasztása során oda kell figyelni a minőségre is, ugyanis ez nagymértékben meghatározza a vállalkozásról kialakult képet és az egész promóciós kampány sikerességét.

Az emblémázáshoz is többféle technika közül lehet válogatni, így biztosan meg fogjuk találni az adott anyaghoz legjobban illeszkedő módszert.

Az utazási kiegészítők segítségével kényelmesebb lesz az út

A legnépszerűbb termékek közé tartozik a bőröndcímke, ami minden egyes repülés során nagyon hasznos tud lenni. Akik szoktak repülni, tudják nagyon jól, hogy a feladott poggyászokkal kapcsolatban mindig van egy kis izgalom. Ha elkeveredik, máshol landol, akkor a bőröndcímke segítségével egyszerűen visszatalálhat hozzánk. Ha pedig a szalag mellett állva több ugyanolyan bőröndöt látunk, mint a sajátunk, a címkével gyorsan tudjuk azonosítani a miénket.

Több órát kell ülni az autóban, mert éppen az ország másik végéből tartunk a Balatonhoz, a horvát tengerpartra vagy más célponthoz? Akkor semmiképpen sem maradhat ki a Traveller nyakpárna, amivel még az ülésben is kényelmesen tudunk pihenni. Ugyanilyen célt szolgálhat a szemmaszk is, hogy nappal vagy nagyobb fény mellett is el tudjunk aludni, relaxálni pár órát.

Nincs rosszabb annál, ha nyaralás, utazás során elszakad valami. Ilyenkor jól jön egy varrószett, amivel azonnal megjavíthatjuk a sérült ruhát, kiegészítőt.

Csupa hasznos termék közül válogathatunk

Magunkkal vihetünk összehajtható ruhafogast, 3 pólusú csatlakozó adaptert, ami minden európai utazó számára kötelező eszköz, de kerülhet a bőröndbe még öltönytáska, tárolózacskó, füldugó, iránytű és napszemüveg is. Tekintsd meg a több tucat utazási kiegészítőt most!