LOGÓZOTT EGYÉB TENGERPARTI TÁRGYAK REKLÁMAJÁNDÉK

Közeleg a nyaralás? Hosszabb pihenésre készülnek a munkatársak? Szeretnénk valóban hasznos kiegészítőkkel meglepni az ügyfeleket? Az egyéb tengerparti tárgyak kínálatában mindent megtalálhatunk, amire szükségünk lehet erre a célra. Olyan hasznos kiegészítők között lehet válogatni, amelyeket mindenki használ a hétköznapokban és a nyaralás során egyaránt. Egyes tárgyak nélkül nem is érdemes elindulni a tengerpartra pihenni.

Fedezd fel az egyéb tengerparti tárgyak kínálatát, és válaszd ki a számodra megfelelőt! Nézd végig a teljes felhozatalt most!

Apró kiegészítők segítségével lehet hatékony promóciós kampányt felépíteni

A webáruház kínálatában több mint 9.000 termék érhető el, és több kategóriából lehet válogatni. A klasszikus írószerek, irodaszerek, mint a notesz, toll, mappa mellett technológiai kiegészítők között is nézelődhetünk. Hétköznapi, valóban hasznos kategóriák kínálatát nézhetjük át: konyha, otthon, egészség, nyaralás és tengerpart, táska, utazás, kert, szabadidő, játékok, ruházat, szerszám és autós eszközök. Ezek segítségével egy igazán hatékony promóciós kampányt lehet elkészíteni, amivel bármilyen célközönséget meg lehet célozni.

A saját, egyedi emblémával ellátott ajándékokat adhatjuk meglévő és potenciális ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek is. Egy-egy promóciós termék önmagában is megállja a helyét, de akár egy komplett ajándékcsomagot is össze lehet állítani.

A válogatás során több szempontot is figyelembe lehet venni. Az adott szezonhoz, időszakhoz legjobban illeszkedő termékeket is választhatunk, de akár olyan is kerülhet az ajándékcsomagba, ami a legjobban fejezi ki, hogy a vállalkozás mivel is foglalkozik.

A promóciós termékek segítségével egy különleges rendezvényre is felkészülhetünk. Minden résztvevőnek adhatunk egy egyedi pólót, karszalagot, a kiemelkedő teljesítményt nyújtóknak pedig akár gravírozott trófeát vagy tollkészletet is átnyújthatunk.

A reklámajándékok esetében gyakran csak a képzeletünk, a kreativitásunk szabhat határt. A felvitt emblémák is a legmagasabb minőséget képviselik, hisz többféle technika is elérhető: hímzés, vakdombor, műgyantabevonat, digitális vagy kerámia transzfernyomás, lézergravírozás, tamponnyomás és szitanyomás.

Mik tartoznak az egyéb tengerparti tárgyak közé?

Ha a vízpartra készülünk, akkor fel kell készülni a tűző napsütésre. Sokszor találhatjuk magunkat olyan helyen, ahol nem sok árnyék van, így nincs más teendő, mint felszerelkezni egy minőségi napernyővel. Alatta kényelmesen lehet pihenni, akár több személy is nyugodtan elfér. A partra vitt csomagokat, táskákat is megvédhetjük ezzel a módszerrel a napsütéstől.

Ha már strandolás, akkor nem maradhat ki a strandpapucs sem, ami többféle alapszínben érhető el: kék, piros, narancssárga, fakó ezüst, ciklámen és banánzöld. Garantáltan megtalálhatjuk azt, ami a legjobban illeszkedik a cég arculatához, megjelenéséhez. Napozáshoz elengedhetetlen kellék lehet egy szórófejes üveg is, amivel folyamatosan hűthetjük az arcunkat vagy az egész testünket.

Apróbb kiegészítőkből sincs hiány: Duma strandkendő, Buren matrac, Zorlax strandszőnyeg, Sally strandtörölköző, Reset strandfotel, Hiren strandcipő vagy éppen egy Mandalay nyugágy, hogy a kényelem a maximális legyen.

Felkészülhetünk a nyaralásra

Az előbb említett tárgyakat külön-külön vagy ajándcsomagként is átadhatjuk az ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek. Mindegyik a legmagasabb minőséget képviseli, egyikben sem fogunk csalódni. Tekintsd meg az egyéb tengerparti tárgyak kínálatát most!