LOGÓZOTT TÁSKA & UTAZÁS REKLÁMAJÁNDÉK

Táska és utazás

Ha ajándék, akkor szinte mindig szükség van egy táskára, amiben az ajándék átnyújtásra kerül. Miért ne lehetne a táska is ugyanúgy egyedi külsővel ellátva? Egy logózott, egyedi arculattal ellátott táskának és utazásra alkalmas eszköznek hatalmas értéke van, amit kaphatnak a munkatársak és a vásárlók, ügyfelek is ajándékba akár. 

Természetesen alaposan át kell gondolni, hogy milyen táskát szeretnénk adni, mivel a funkcióra is oda kell figyelni, de a választék hatalmas. Fedezd fel te is táska kínálatunkat, és válaszd ki a számodra megfelelőt!

Webáruházunkban minőségi reklámajándékokat kínálunk, amelyek tökéletesek lehetnek egy céges rendezvényre, különleges alkalomra, brandépítéshez és szintlépéshez. Esernyőktől kezdve a konyhán át egészen az írószerekig mindennel lehet találkozni. Vannak klasszikus bögréink, amelyek szinte kihagyhatatlanok, ha egyedi külsőről van szó, de ugyanígy találhatóak labdák is, golyóstoll és tornazsák. Célunk az, hogy minden olyan eszköz kapható legyen nálunk, ami csak szóba jöhet ajándékként.

A táskákon belül található már az említett tornazsák, de minőségi bevásárlótáska és bőrönd is. Ezenfelül még hátizsák, irattáska, kozmetikai táska, övtáska és laptop táska is egyedi külsővel dekorálható, így akár egy egész iroda vagy vállalat ellátható ilyen termékekkel.

Számtalan technológiát alkalmazunk, hogy mindig kiváló minőségű legyen az adott termék: lézergravírozás, tamponnyomás, szitanyomás, digitális és kerámia transzfernyomás, de elérhető még vakdombor- és műgyantabevonat is, sőt a klasszikus hímzéssel is szívesen dolgozunk.

Táska és utazás - miért érdemes nálunk vásárolni?

Egy ajándék övtáska vagy laptop táska például irodai környezetben nagyot tudni dobni az egész cég megítélésén, hírnevén. Ezeket a táskákat adhatjuk akár a munkavállalóknak is valamilyen vállalati rendezvényen, például szülinapon vagy évzáró eseményen, de a jó teljesítmény elismerésének jelképe is lehet egy egyedi termék.

Az ügyfeleket is könnyebben elérhetjük így például egy kitelepülésen vagy egy családi rendezvényen. A marketing kifejezetten fontos egy vállalat életében, a táskák pedig azért hasznosak, mivel egyáltalán nem egyszer használatosak. Tökéletes felület, mivel az, akinek adjuk használni fogja minden vásárlás, sportolás vagy utazás során, így passzívan több száz embert is el tudunk érni. 

Ahhoz, hogy egy táskát többször is tudjon a potenciális ügyfél vagy munkatárs használni, ahhoz elengedhetetlen az, hogy csak és kizárólag minőségi alapanyagból készüljön, valamint az arculat is a lehető legprofibban kerüljön fel a termékre. Ellenkező esetben a fordított hatást érhetjük el, ha a táska túl könnyen elszakad vagy a logó elkezd lekopni, így az ügyfelek véleménye is negatív lesz a cégünkről.

Miért éppen nálunk érdemes egyedi táskát vásárolni?

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a piacon, valamint számtalan ajándéktermék érhető el nálunk. Egy induló vagy éppen a következő szintre lépő vállalkozás mindent megtalálhat nálunk, ami szükséges lehet a tökéletes külső-belső marketinghez. 

Mindig a tökéletes ár-érték arányra törekszünk, amit igyekszünk mennyiségi és szezonális kedvezményekkel is támogatni, ezért is érdemes feliratkozni hírlevelünkre, hogy soha ne maradjunk le egy újdonságról sem.

A szállítás is gyorsan zajlik, az emblémázási ajánlat elfogadása után pár nap alatt kézbesítésre is kerülnek a termékek. Ügyfélszolgálatunk precíz, a telefon túlsó végén lévő kollégáink udvariasak és segítőkészek. Keress minket bizalommal!