LOGÓZOTT KEMPING & PIKNIK REKLÁMAJÁNDÉK

Ha jó idő van, akkor az tökéletes alkalom a kempingezésre, piknikezésre. Sőt, vannak olyan emberek, akik kifejezetten a zord időben szeretnek kint lenni a természetben. Mindegy melyik időpontot választjuk, egy valami biztos: számtalan eszközre van szükség ahhoz, hogy az élmény tökéletes legyen. 

Kínálatunkban több tucat termék közül lehet válogatni, amelyeket kivétel nélkül el lehet látni egyedi megjelenéssel. Ezzel egy igazán különleges ajándékot adhatunk ügyfeleinknek. Fedezd fel kemping, piknik kínálatunkat! Válaszd ki még ma a tökéletes promóciós termék alapanyagát!

Több ezer termék vár rád

Nem csupán a kerti kiegészítők között találhatod meg az ideális promóciós ajándékot, hiszen a többi kategóriánkkal együtt több mint 9.000 eszköz vár rád, hogy a cég marketing gépezetének részese legyen. 

Persze nemcsak a hatalmas mennyiség miatt éri meg nálunk válogatni, ugyanis a minőségre sem lehet panasz. Tudjuk nagyon jól, hogy a promóciós termékek is ugyanúgy az adott vállalatot, céget képviselik, így kivételes, prémium alapanyagra van szükség minden esetben.

Igaz ez a kert, szabadidő termékekre is, de ezenfelül mindenre, ami nálunk megtalálható: a tollaktól kezdve a bögréken át egyenesen a strandlabdáig. A hatalmas felhozatal abban segít, hogy minden cég megtalálja a számára megfelelő terméket függetlenül attól, hogy milyen területen tevékenykedik. Méretben is különböző tárgyak kaphatóak: van amelyikre “csak” a logó helyezhető el, néhányra pedig egy teljes kampányt fel lehet húzni szlogennel, elérhetőséggel és arculattal együtt.

Persze felmerül a kérdés, hogy a 21. században mennyire fontos ez? A válasz nagyon egyszerű: mindenkinek van otthon olyan toll, bögre, táska, egyéb apróság, amit egy céges rendezvényen kapott, és azóta is használja. Sőt, az esetek többségében azóta is vásárol ezektől a vállalatoktól. A promóciós ajándékokat lehet céges családi rendezvényeken, üzleti összejöveteleken, kitelepüléseken, jótékonysági és sporteseményeken osztogatni.

A kerti kiegészítők mindenhol megállják a helyüket

A promóciós termékekkel kapcsolatban az egyik legnagyobb elvárás az, hogy valóban hasznos tárgyakat és kiegészítőket adjunk ajándékba. Ne olyat adjunk, amit egyből eldobnak a legközelebbi kukába, egyszer használatosak vagy nagyon hamar a fiók mélyén végzik és soha többé nem használják őket!

A kerti kiegészítők szerencsére abszolút megfelelnek ennek az elvárásnak: található itt 3 részes kertész szett, fa madáretető, Plantit növényjelölő címke, póráz, kesztyű, összecsukható kisállat tál, kulacs, kisállatoknak való kefe és virágültető készlet. Csupa olyan termék, amit a kertben tudunk hasznosítani, de ha nincs udvar, akkor benti kertészkedéshez is nyugodtan használhatjuk őket, valamint abszolút kisállat kompatibilisek.

Ezek mindegyike kivétel nélkül egyedi arculattal látható el, aminek a nagy előnye, hogy minden egyes otthoni kertészkedés során szem előtt lesz a logó, a szlogen és/vagy az elérhetőségek. De vannak olyan termékek is, amelyeket bárhol lehet használni: ilyen például a 4 személyes piknikkosár, a póráz, a felfújható matrac, de még kemping evőeszközkészlet is kapható.

Válasszunk a nem sablonos ajándékok közül!

A kerti kiegészítőkre mindent lehet mondani, de azt biztosan nem, hogy sablonosak vagy átlagos promóciós ajándéknak számítanak. Lepjük meg ügyfeleinket, munkatársainkat és üzleti partnereinket egy jól összeállított ajándékcsomaggal, ami garantáltan el fogja érni a kívánt hatást! Nézz körül az oldalon, és válaszd ki még ma a tökéletes termékeket!