klasszikus logózott céges reklámajándék

Zefi, a megbízható emblémázott reklámajándék nagykereskedés.

Egyedi céges logózott ajándék

Zefi ajándék Kft kínálatában több ezer reklámajándék termék közül válogathat promóciós céljai támogatásához. Tegye egyedivé a kiválasztott termékeit emblémázással. Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal amennyiben tanácsra lenne szüksége. Költséghatékony megoldást keres ami nem megy a minőség rovására? Nálunk jó helyen jár, Zefi az Ön igényeire és költségvetésére szabott legjobb minőségű termékeket fogja ajánlani a spórolási lehetőségek megbeszélésével. Nyűgözze le ügyfeleit. Mindig szükség van a hétköznapi élet hasznos dolgaira.

 

Céges ajándék logózás

Zefi az emblémázás mestere, legtöbb termékét többféle technológiával és árfekvésben lehet logózni. Zefi elmagyarázza Önnek az egyes technikák előnyeit és hátrányait, hogy a helyes döntést hozhassa meg. Nálunk az ügyfél az első, megpróbálunk mindenkinek segíteni, tisztelje meg bizalmával és hívja kiváló ügyfélszolgálatunkat bármilyen felmerülő kérdés esetén.

 

Logózott toll reklámajándékEmblémázott reklám toll

Függetlenül attól, hogy a cég logóját szeretné terjeszteni vagy kiváló minőségű reklámtollat szeretne ügyfeleinek vagy üzleti partnereinek ajándékozni a Zefi Ajándék Kft. remek minőségű, személyre szabott promóciós tollak széles választékával támogatja Önt. Mindezek segítségével remekül terjesztheti a reklámüzenetét.

 

érintőképernyős logózott reklámajándék tollÉrintőképernyős toll

Az érintőképernyős toll egy praktikus írószerkezet puha gumivéggel, amely segítségével könnyen lehet a mobiltelefont vagy táblagépet használni. Ha kiváló minőségű golyóstollat ajándékoz az ügyfelének sokáig az emlékezetükbe vési magát. Szerződés aláírásnál, jegyzetelésnél vagy akár megbeszélések alkalmával is rendszeresen használják.

 

Műanyag reklámtoll cégesMűanyag tollak

A műanyag tollak a leggyakrabban használt modellek. A legtöbb embernek nemcsak egy ilyen tolla van, hanem több is. Ezért nagyon praktikus ezeket a tollakat reklámajándékként használni.

 

Irodaszerek mint céges ajándék

Az irodai promóciós termékek különösen keresettek és ha az irodai termékeket reklámajándékként használja, akkor mindent jól csinál. Az irodai eszközöket minden nap használjuk, ezért a legjobb minőségűnek kell lennie. Webáruházunkban nagyon könnyen és nagy választékban megtalálhatóak ezek a termékek.

 

irodaszerek olcsó reklámajándékokJegyzetfüzetek, mappák, irattartók

A logóval ellátott jegyzetfüzetek minden jól felszerelt irodában és konferenciateremben megtalálhatóak. Egy emblémázott golyóstollal együtt egy egységes márkakép benyomását nyújtja a látogatónak. Ez tudatosan vagy akaratlanul is erősíti a márkáját és image-ét.

 

Feliratozott nyakpántNyakpánt

A logózott nyakpánt nemcsak a rendezvények alkalmával hasznos, hanem a hétköznapi életben is. Akassza rá a kulcsát és tartsa mindig magánál. Nálunk széles választékot talál, amiket lógóztathat, így nemcsak praktikus, hanem egyben remek reklámozási lehetőséget is nyújt. A divatos megjelenéshez viselje a nyakpántot a nyakában vagy hagyja kilógni a zsebéből.

 

Vállalati stresszlabdaStresszlabda

Legyen iskolai-, munkahelyi- vagy privát stressz, egy stresszlabda mindig segíthet levezetni azt azáltal, ha nyomkodja. Szinte mindenkinek ajándékozható a logózott stresszlabda, így feszültebb helyzetekben is emlékezteti a megajándékozottot az Ön cégére.

 

Egyéb klasszikus logózható reklámajándék

További klasszikus termékek: logós bevásárlótáska, feliratos papírtáska, emblémás kulcstartó, és logózott hűtőmágnes

 

Logó és a papírtáska, bevásárlótáskaPapírtáska, bevásárlótáska

A papírtáskáink remek reklámajándékként szolgálhatnak. A papírtáskák széles választékát megtalálja a webáruházunkban, amelyeket személyre szabottan emblémáztathat. Ez a környezetbarát megoldás jó lehetőség arra, hogy ügyfeleit, partnereit a cégére emlékeztesse.

 

Feliratos kulcstartóKulcstartó

Logózott kulcstartók népszerű reklámajándékok az ügyfelek és vállalatok számára. Egy gravírozott vagy nyomott kulcstartó egy hosszú távú reklámhordozó, amelyet rendszeresen használ mindenki, így tartós hatással bír.

 

fényképes hűtőmágnesHűtőmágnes

A hűtőmágnesekkel különböző dolgokat lehet a hűtőhöz vagy az üzenőfalra rögzíteni, így praktikus segítő a mindennapi életben. A Zefi Ajándék Kft.-nél különböző formájú hűtőmágneseket talál, legyen szüksége kreatív vagy vicces hűtőmágnesre.