LOGÓZOTT KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK & EVŐESZKÖZÖK REKLÁMAJÁNDÉK

A legjobb reklámajándékok közé sorolhatjuk azokat a termékeket, amelyeket szinte minden nap használhatunk. A konyhai kiegészítők, evőeszközök kivétel nélkül ezek közé tartoznak. Ha olyan ajándékot keresünk, amivel garantáltan pozitív hatást fogunk elérni és biztosan nem a kukában vagy a polc mélyén végzi az átadás után, akkor a lehető legjobb kategóriában járunk. Számtalan hasznos eszköz, kiegészítő érhető el.

Fedezd fel konyhai kiegészítők, evőeszközök kínálatunkat, és válaszd ki még ma az ideális reklámajándékot! Nézd végig felhozatalunkat most!

Legyen hatásos a reklámajándék!

Ehhez több ezer, pontosabban több, mint 9.000 termék közül lehet válogatni webáruházunkban. Több kategóriában is böngészhetünk: technológia, írószer, irodaszer, konyha, esernyő, egészség, ápolás, kert, szabadidő, táska, utazás, gyerekjáték, ruházat, szerszám, autós kiegészítők, de még csomagolás is elérhető. Olyan eszközöket is beszerezhetünk, mint az alapvető evőeszközök vagy egy minőségi vágódeszka. A konyhai kiegészítők nagy előnye, hogy mindenkinek szüksége van rájuk.

Általában ez jelenti az egyik legnagyobb kihívást a megfelelő reklámajándék kiválasztása során, hogy olyan eszközre kerüljön fel a cég megjelenése, logója, arculata, amit aztán rendszeresen használni fog a célközönség. Nem kell túlgondolni az egész műveletet, bőven elég, ha olyan termékeket választunk, amelyek a mindennapjaink részét képezik. Konkrétan több száz lehetőség közül lehet válogatni, amiket mind elláthatunk a vállalkozás megjelenésével.

A mennyiség mellett a minőség miatt sem kell aggódni. Az magas szintű emblémázási technológiáknak köszönhetően tartós, strapabíró ajándékokat adhatunk át. Az adott eszköztől függően választhatjuk a hímzés, vakdombor, transzfernyomás, műgyanta bevonat, lézergravírozás, szitanyomás vagy éppen tamponnyomás technikáját. Ezzel elérhetjük azt, hogy az ajándék hosszú távon sem veszít megjelenéséből, minden egyes használatnál egyértelműen látható lesz az, hogy mégis kitől kapta az illető.

Konyhai kiegészítők, evőeszközök széles tárháza

Melyek számítanak a legnépszerűbb termékeknek kínálatunkban? Ott van például a pamut konyhai kötény, amire mindenkinek szüksége van a konyhában. Ez nagy felületet biztosít ahhoz, hogy elférjen rajta a cég logója, arculata és még a szlogen, elérhetőségek is. A konyhai időmérő is egy nagyon hasznos kiegészítő, ami mágneses, így a hűtőre is nyugodtan felhelyezhetjük, de klipsz függesztővel is rendelkezik. Képes az idő kijelzésére, stopper és időzítő funkció is található benne. Ha már sütés-főzés, akkor az edényfogó kesztyű, a só- és borsőrlő, a kávéprés és a pamut szakácssapka sem maradhat ki a kínálatból.

A legkisebbekre is gondoltunk: a gyermek konyhai szett tartalmaz pamut szakácssapkát és kötényt is. Az ételek elkészítéséhez fontos a megfelelő vágódeszka is. Bambusz vágódeszka készletekből lehet válogatni, de akár sajttálalót is találhatunk. A végeredmény tárolásáról a különböző uzsonnásdobozok fognak gondoskodni: Rufus szendvicstartó táska, Griva ételdoboz, Dinder saláta shaker, joghurt hűtő.

Mindenki számára tökéletes ajándék

A konyhai kiegészítők, evőeszközök nagy előnye, hogy mindenkinek szüksége van rájuk. Ezzel garantáltan olyan ajándékot adhatunk, ami több alkalommal is elő fog kerülni a mindennapok során. Mindegyiket elláthatjuk egyedi megjelenéssel, arculattal vagy csak egy szimpla logóval. Ismerd meg konyhai kiegészítőinket, evőeszközeinket most!